Negocieri încheiate cu succes – Ministrul Justiției, acord cu sindicaliștii din penitenciare: Angajații își vor primi banii

Ministrul Justiției, Ana Birchall, și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, au semnat cu sindicaliștii din penitenciare un acord privind plata drepturilor vezi tot »

Răzvan Cuc dă asigurări: Centura Balşului va fi gata până la sfârşitul anului

Centura de ocolire a orașului Balș, din județul Olt, care face parte din drumul expres Craiova-Pitești, ale cărui lucrări au vezi tot »

Claudiu MANDA: Am reușit să demarăm lucrările la drumul expres Craiova – Pitesti

Am fost, astăzi, alături de președintele PSD, Liviu Dragnea, de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, de colegi parlamentari și din administrația vezi tot »

Liviu Dragnea şi Răzvan Cuc au deschis şantierul pentru drumul expres Craiova-Piteşti

Lucrările la tronsonul 2 al drumului expres Craiova – Piteşti, cu o lungime de 40 de kilometri, au început miercuri, vezi tot »

Liviu Dragnea, anunț la Craiova: A fost elaborat proiectul ‘Cartea verde a românilor de pretutindeni’. Ce presupune

Liviu Dragnea a declarat, miercuri la Craiova, că a elaborat un proiect legislativ care numește „Cartea verde a românilor de vezi tot »

 

Liviu Dragnea, după ce Codul penal a trecut de Parlament: Nu s-a adus nicio modificare, nici măcar o virgulă

Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat (PSD), in care se alege presedintele formatiunii

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, după votul din Camera Deputaților pe Codul Penal și Codrul de Procedură Penală, că nu s-a adus în Parlament nicio modificare față de decizia Curții Constituționale.

“Nu, nu a fost făcută nicio modificare. Codurile penale- s-a declanșat procedura de modificare acum multe, multe luni de zile cu dezbateri și spectacol. CCR a spus că o serie de articole nu sunt constituționale și o serie de articole sunt constituționale. Decizia noastră luată anul trecut ca articolele declarate constituționale. Nu s-a adus nicio modificare, nici măcar o virgulă, la decizia CCR. Parțial că or să atace la CCR din nou codurile pe niște articole declarate deja constituționale’, a declarat Liviu Dragnea.

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de modificare a Codului penal și a celui de Procedură penală.