Leul se apreciază în fața euro! Francul elveţian, la cel mai înalt nivel din ultimii 4 ani

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, luni, un curs de referinţă de 4,7231 lei/euro, în scădere cu 0,18% faţă vezi tot »

Rupere de nori în 25 de județe – Meteorologii au emis COD GALBEN de ploi torențiale

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis un Cod galben de ploi torenţiale şi vijelii valabil în 25 de judeţe vezi tot »

CCR, decizie EXPLOZIVĂ după referendumul lui Iohannis: Amnistia pentru corupție NU poate fi interzisă

CCR a decis că amnistia pentru corupție nu poate fi interzisă, anunță Antena 3, astfel Constituția nu se poate modifica. vezi tot »

ROBOR, trend descendent – La cât a ajuns indicele, conform BNR

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a scăzut la vezi tot »

Reacția lui Mircea Geoană la anunțul NATO: E o provocare și o oportunitate de a reprezenta interesele Alianței

Mircea Geoană a declarat că este mândru să fie desemnat în funcția de adjunct al secretarului general al NATO și vezi tot »

 

Liviu Dragnea îl atacă pe Klaus Iohannis de la Craiova: Să răspundă pentru ‘abuzuri’

Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat (PSD), in care se alege presedintele formatiunii

Liderul PSD Liviu Dragnea l-a atacat la mitingul de la Craiova pe președintele Klaus Iohannis, spunând că acesta trebuie să răspundă pentru „abuzuri” și pentru „casele furate”.

„Mulți dintre voi mi-ați spus <Liviule, nu te lăsa>. Mi-a mai zis cineva <chiar dacă te arestează, să nu renunți, că venim să te scoatem de acolo>. Sper să nu ajungem acolo. Asta este dorința lui Iohannis, pentru că este îngrozit de noi”, a spus Liviu Dragnea pe scena mitingului PSD care este în desfășurare la Craiova, conform Mediafax.

Acesta a întrebat mulțimea unde ar putea pleca Iohannis, în Gemania, la Miami, iar cineva din public a spus „în Costa Rica”.

„Fraților, numai destinații de astea frumoase îi prevedeți! Trebuie să dea socotală pentru toate abuzurile, viețile frânte, pentru toate blocajele din această țară, pentru ura pe care a promovat-o. Nu la Miami trebuie să plece, trebuie să răspundă pentru casele furate”, a afirmat liderul social-democrat.

Mii de oameni sunt prezenți la mitingul organizat de PSD la Craiova. Înainte de miting, Liviu Dragnea a făcut o baie de mulțime, dând mâna cu mai mulți oameni.