REVOLTĂTOR – PNL luptă împotriva României la Bruxelles! Votul liberalilor din Parlamentul European, în detrimentul cetățenilor români

Liderul eurodeputaţilor PSD, Dan Nica, a declarat luni că lideralii ar trebui să-şi ceară scuze românilor pentru votul împotriva sancţionării vezi tot »

Procurorul ‘Portocală’, EXCLUS din magistratură – Klaus Iohannis a semnat decretul

Președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind eliberarea din funcția de procuror a lui Mircea Negulescu, în prezent suspendat vezi tot »

Tăriceanu, achitat definitiv de ÎCCJ! Reacția liderului ALDE: ‘O astfel de decizie nu poate decât să mă bucure, dar bucuria mea este parțială’

Magistrații instanței supreme au decis, luni seară, să-l achite pe președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în dosarul în care a vezi tot »

Tudorel Toader, întâlnire cu reprezentanții Comisiei de la Veneția

Ministrul demisionar al Justiţiei, Tudorel Toader, se va întâlni miercuri cu grupul de raportori ai Comisiei de la Veneţia.  “Miercuri, vezi tot »

Scandal cu împușcături, 6 victime într-un sat din Dolj! Polițiștii au deschis dosar penal, 4 persoane audiate

Polițiștii din Dolj au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru loviri și alte violențe, precum și pentru folosirea vezi tot »

 

Liviu Dragnea îl atacă pe Klaus Iohannis de la Craiova: Să răspundă pentru ‘abuzuri’

Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat (PSD), in care se alege presedintele formatiunii

Liderul PSD Liviu Dragnea l-a atacat la mitingul de la Craiova pe președintele Klaus Iohannis, spunând că acesta trebuie să răspundă pentru „abuzuri” și pentru „casele furate”.

„Mulți dintre voi mi-ați spus <Liviule, nu te lăsa>. Mi-a mai zis cineva <chiar dacă te arestează, să nu renunți, că venim să te scoatem de acolo>. Sper să nu ajungem acolo. Asta este dorința lui Iohannis, pentru că este îngrozit de noi”, a spus Liviu Dragnea pe scena mitingului PSD care este în desfășurare la Craiova, conform Mediafax.

Acesta a întrebat mulțimea unde ar putea pleca Iohannis, în Gemania, la Miami, iar cineva din public a spus „în Costa Rica”.

„Fraților, numai destinații de astea frumoase îi prevedeți! Trebuie să dea socotală pentru toate abuzurile, viețile frânte, pentru toate blocajele din această țară, pentru ura pe care a promovat-o. Nu la Miami trebuie să plece, trebuie să răspundă pentru casele furate”, a afirmat liderul social-democrat.

Mii de oameni sunt prezenți la mitingul organizat de PSD la Craiova. Înainte de miting, Liviu Dragnea a făcut o baie de mulțime, dând mâna cu mai mulți oameni.