Veste URIAȘĂ pentru persoanele cu dizabilități – Ce proiect va aproba premierul Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că va fi aprobat un proiect privind realizarea unei vezi tot »

Guvernul va aproba aproape milioane lei pentru sistemul electronic al Registrului Comerțului

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Executivul va aproba, printr-o hotărâre de Guvern, cheltuielile necesare implementării sistemului electronic integrat al vezi tot »

Vești BUNE de la Guvern: ‘Economia României înregistrează o evoluție peste așteptări’. Anunțul făcut de premier

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că România a înregistrat o creștere a PIB de 4,8% față de aceeași perioadă vezi tot »

Dăncilă, după discuția avută cu șeful Comisiei Europene: Transporturile, energia sau mediul – de interes pentru România privind portofoliul viitorului comisarului european

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o la Bruxelles cu preşedintele ales al vezi tot »

Olguța Vasilescu, ironii ACIDE la adresa PNL: Păi, zic să îi votați masiv! Că vă promit doar de-ale «bune»… Ce o să-l mai plângeți pe Băsescu!

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu a ironizat PNL, pe fondul propunerii ca bugetarii să renunțe la vouchere, sporuri și pensii vezi tot »

 

Liviu Dragnea, reacție după ce Iohannis a refuzat remanierea: Premierul să decidă de sărbători dacă vrea să vină în Parlament

dragnea

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că așteaptă ca premierul Viorica Dăncilă să decidă de sărbători dacă vrea să vină cu remanierea Guvernului în Parlament, susținând că a dat asigurări premierului că majoritatea PSD-ALDE are și cu 30 de voturi în plus față de necesar.

“Am avut o discuție luni (…) Am stabilit ca doamna premier să decidă dacă merge pe această variantă sau vine cu o propunere în Parlament. Oricum, după ziua de ieri când președintele a ieșit și ne-a spus că nu este de acord cu ținuta unora nu mai era timp să vină în Parlament astăzi. Premierul să decidă de sărbători dacă vrea să vină în Parlament”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă soluția bună este remanierea prin Parlament, Dragnea a afirmat: “Cu Iohannis la Cotroceni nu te mai poți baza că vreo soluție e bună. Noi i-am prezentat premierului că avem majoritate în Parlament, acum suntem cu interimar și vedem ce facem. (…) La orice vot în plen putem avea peste 30 de voturi în plus, nu e problemă cu majoritatea”.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis marți seară președintelui Klaus Iohannis propunerile de numire ca miniștri interimar a Anei Birchall la Justiție, a lui Eugen Teodorovici la Fonduri Europene și a lui Radu Oprea la Românii de Pretutindeni.