Sărbătoare MARE pentru creștinii ortodocși – Ce NU e bine să faci astăzi? Tradiții, celebrări și obiceiuri magice

Creştinii ortodocşi şi catolici sărbătoresc marți Schimbarea la Faţă a Domnului, o sărbătoare care aminteşte minunea pe care Iisus o vezi tot »

Ministerul Finanțelor a publicat proiectul de rectificare a bugetului – Cum sunt împărțiți banii

Ministerul Finanțelor a publicat proiectul de rectificare a bugetului, cheltuielile bugetului general consolidat se majorându-se cu suma de 3.959,4 milioane vezi tot »

Rezultat SFÂȘIETOR: Probele ADN confirmă că Alexandra a fost ucisă

Institutul Național de Medicină Legală (INML) a transmis către DIICOT raportul de expertiză ADN, iar potrivit acestuia în butoiul din vezi tot »

Operațiune de amploare după disparițiile din Caracal – Fifor anunță că Poliția începe verificarea transportatorilor ilegali de persoane în toată țara

 Poliția Română începe vineri verificarea transportatorilor ilegali de persoane în toată țara, anunță, pe Facebook, ministrul interimar al Internelor, Mihai vezi tot »

CSU Craiova s-a calificat DRAMATIC, în turul 3 preliminar al Europa League: Portarul Mirko a apărat 3 penaltiuri

Portarul Mirko Pigliacelli a fost eroul lui CSU Craiova în meciul cu Honved Budapesta, în Bănie. Italianul a apărat 3 vezi tot »

 

Liviu Dragnea s-a dezlănțuit la adresa lui Klaus Iohannis: ‘E mai rău decât era Băsescu, nu credeam că o să ajung să spun asta’

liviu-dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea crede că preşedintele Klaus Iohannis este mai rău decât era Traian Băsescu şi susţine că, dacă ar ieşi la iveală adevărul despre faptele comise de şeful statului şi de oamenii lui, atunci nu îi mai poate scăpa nimeni de răspundere. Dragnea crede că instituţiile statului nu reacţionează în cazul grupurilor agresive anti-PSD deoarece “au cizma pe grumaz de la Iohannis, prin oamenii lui”.

Dragnea a declarat duminică seară, la România TV, că  preşedintele Iohannis este un om „slab” şi „perfid”, care nu a făcut niciun lucru semnificativ în acest mandat.

 
“Iohannis este un om slab, dar un om perfid şi disperat pentru că după patru ani şi jumătate de mandat nu poate prezenta niciun lucru semnificativ pe care l-a făcut şi este din ce în ce mai disperat pentru că vine momentul adevărului la alegerile prezidenţiale, când o să primească întrebări directe de la oameni despre ce a făcut în aceşti cinci ani de zile şi încearcă acum să inventeze scandal, ură, încearcă să inventeze o temă care să-l ajute să strângă susţinere pentru el, aşa cum a făcut în 2014”, a afirmat Dragnea.
 
El susţine că şeful statului ar fi autorizat acţiunile împotriva PSD şi agresiunile comise la mitingurile PSD.
 
“Iohannis a autorizat tot. Nimeni nu ar avea curaj să facă aşa ceva, pentru că sunt infracţiuni după infracţiuni, nimeni nu ar avea curaj să facă aşa ceva, dacă nu ar ştii că sunt protejaţi total”, a explicat liderul PSD.
 
Întrebat de ce nu reacţionează instituţiile statului, Dragnea a răspuns: “Pentru că au cizma pe grumaz de la Iohannis, prin oamenii lui. E simplu. E dur, e dureros ce spun acum, dar asta e realitatea”.
 
Liderul social-democraţilor a fost întrebat dacă şeful statului controlează autorităţile statului, el precizând că Iohannis este mai rău decât era Traian Băsescu.
 
“Da, bineînţeles. E mai rău decât era Băsescu, nu credeam că o să ajung să spun asta. E mai rău decât era Băsescu. Noi am început, adică am început acest proces şi ies la iveală foarte multe abuzuri, ies unul după altul, încep oamenii să vorbească, dar procesul nu e finalizat. Disperarea este şi mai mare pentru că Iohannis şi ai lui ştiu că dacă până la urmă iese la iveală tot adevărul, nu-i mai poate scăpa nimeni să nu răspundă pentru ce s-a întâmplat în această ţară, în aceşti ani de zile”, a mai afirmat Liviu Dragnea.