Negocieri încheiate cu succes – Ministrul Justiției, acord cu sindicaliștii din penitenciare: Angajații își vor primi banii

Ministrul Justiției, Ana Birchall, și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, au semnat cu sindicaliștii din penitenciare un acord privind plata drepturilor vezi tot »

Răzvan Cuc dă asigurări: Centura Balşului va fi gata până la sfârşitul anului

Centura de ocolire a orașului Balș, din județul Olt, care face parte din drumul expres Craiova-Pitești, ale cărui lucrări au vezi tot »

Claudiu MANDA: Am reușit să demarăm lucrările la drumul expres Craiova – Pitesti

Am fost, astăzi, alături de președintele PSD, Liviu Dragnea, de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, de colegi parlamentari și din administrația vezi tot »

Liviu Dragnea şi Răzvan Cuc au deschis şantierul pentru drumul expres Craiova-Piteşti

Lucrările la tronsonul 2 al drumului expres Craiova – Piteşti, cu o lungime de 40 de kilometri, au început miercuri, vezi tot »

Liviu Dragnea, anunț la Craiova: A fost elaborat proiectul ‘Cartea verde a românilor de pretutindeni’. Ce presupune

Liviu Dragnea a declarat, miercuri la Craiova, că a elaborat un proiect legislativ care numește „Cartea verde a românilor de vezi tot »

 

Liviu Dragnea s-a dezlănțuit la adresa lui Klaus Iohannis: ‘E mai rău decât era Băsescu, nu credeam că o să ajung să spun asta’

liviu-dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea crede că preşedintele Klaus Iohannis este mai rău decât era Traian Băsescu şi susţine că, dacă ar ieşi la iveală adevărul despre faptele comise de şeful statului şi de oamenii lui, atunci nu îi mai poate scăpa nimeni de răspundere. Dragnea crede că instituţiile statului nu reacţionează în cazul grupurilor agresive anti-PSD deoarece “au cizma pe grumaz de la Iohannis, prin oamenii lui”.

Dragnea a declarat duminică seară, la România TV, că  preşedintele Iohannis este un om „slab” şi „perfid”, care nu a făcut niciun lucru semnificativ în acest mandat.

 
“Iohannis este un om slab, dar un om perfid şi disperat pentru că după patru ani şi jumătate de mandat nu poate prezenta niciun lucru semnificativ pe care l-a făcut şi este din ce în ce mai disperat pentru că vine momentul adevărului la alegerile prezidenţiale, când o să primească întrebări directe de la oameni despre ce a făcut în aceşti cinci ani de zile şi încearcă acum să inventeze scandal, ură, încearcă să inventeze o temă care să-l ajute să strângă susţinere pentru el, aşa cum a făcut în 2014”, a afirmat Dragnea.
 
El susţine că şeful statului ar fi autorizat acţiunile împotriva PSD şi agresiunile comise la mitingurile PSD.
 
“Iohannis a autorizat tot. Nimeni nu ar avea curaj să facă aşa ceva, pentru că sunt infracţiuni după infracţiuni, nimeni nu ar avea curaj să facă aşa ceva, dacă nu ar ştii că sunt protejaţi total”, a explicat liderul PSD.
 
Întrebat de ce nu reacţionează instituţiile statului, Dragnea a răspuns: “Pentru că au cizma pe grumaz de la Iohannis, prin oamenii lui. E simplu. E dur, e dureros ce spun acum, dar asta e realitatea”.
 
Liderul social-democraţilor a fost întrebat dacă şeful statului controlează autorităţile statului, el precizând că Iohannis este mai rău decât era Traian Băsescu.
 
“Da, bineînţeles. E mai rău decât era Băsescu, nu credeam că o să ajung să spun asta. E mai rău decât era Băsescu. Noi am început, adică am început acest proces şi ies la iveală foarte multe abuzuri, ies unul după altul, încep oamenii să vorbească, dar procesul nu e finalizat. Disperarea este şi mai mare pentru că Iohannis şi ai lui ştiu că dacă până la urmă iese la iveală tot adevărul, nu-i mai poate scăpa nimeni să nu răspundă pentru ce s-a întâmplat în această ţară, în aceşti ani de zile”, a mai afirmat Liviu Dragnea.