Ce procent pierde PNL în fiecare lună? Se vede de ce vrea alegeri cu orice preț

1%. Acesta este procentul pierdut de PNL în fiecare lună de la începutul anului, potrivit unui sondaj CURS prezentat la vezi tot »

Cum ar urma să arate echipa lui Ciolacu, la congresul PSD din 22 august

Potrivit surselor aceasta ar urma să fie echipa lui Marcel Ciolacu:  1. Marcel Ciolacu – preşedinte 2. Sorin Grindeanu – prim-vicepreşedinte vezi tot »

PSD Dolj, scrisoare deschisă către PNL Dolj: Opriți-vă din jocurile murdare!!!

Domnilor liberali, o competiție electorală dreaptă se câștigă pe teren, pentru că oamenii au dreptul să îl aleagă pe cel vezi tot »

Regizorul Cristi Puiu: Puterea ar face bine să discute cu oamenii, nu să ne trateze ca pe niște vite! Abuzurile trebuie amendate la vot!

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri noaptea, la proiecţia în avanpremieră naţională a celui mai nou film al său, “Malmkrog”, că este “inuman” ca vezi tot »

Marcel Ciolacu pregătește moțiunea de cenzură: PSD acuză 6 erori care ar fi agravat criza generată de COVID-19

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a transmis duminică, după lansarea Cărții Negre a Guvernării PNL, că după izbucnirea epidemiei de coronavirus, guvernanții vezi tot »

 

Liviu Dragnea tună și fulgeră: Cu ce dracu’ mă ajută pe mine. Vorbiţi cu Iohannis să dea un decret să mă-mpuşte

liviu-dragnea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a dezlănțuit, miercuri, după ce un reporter l-a întrebat despre legea care spune că cei care au pedepse de până la cinci ani de închisoare le pot executa la domiciliu, şi care l-ar putea favoriza. „Cu ce dracu mă ajută pe mine, domnişoară?!”, a spus Dragnea, afirmând că s-a săturat şi nu mai vrea să răspundă la astfel de prostii. Preşedintele PSD le-a spus jurnaliştilor să-i ceară preşedintelui Iohannis să dea un decret şi să-l împuşte.

Dragnea a fost întrebat, miercuri, în Parlament, de un jurnalist cum le răspunde celor care afirmă că legea conform căreia cei care au pedepse de închisoare de maximum cinci ani pot executa aceste pedepse la domiciliu, a fost dată în favoarea sa. Dragnea a avut o reacţie nervoasă şi a spus că nu are niciun avantaj prin astfel de legi, că s-a săturat să audă asta şi că doar el este acuzat că ar avea anumite avantaje, deşi nu este singurul om din ţară.

„Cu ce dracu’ mă ajută pe mine, domnişoară? Să înţeleg şi eu că m-am săturat. Şi dacă voi fi condamnat cu ce mă ajută pe mine?! Dacă mă întrebaţi asta înseamnă că aveţi ceva în cap. Am înţeles că mă acuză, dar în afară de mine mai sunt oameni în ţara asta? (…) Orice lege mă favorizează pe mine. Totuşi, sunt şi eu om şi mi-ajunge să răspund la aceste prostii”, a răspuns Liviu Dragnea, conform news.ro.

Când i s-a spus că se află, totuşi, într-o funcţie publică, Dragnea a replicat: „Deci cei care nu sunt în funcţii publice pot fi distruşi. Cereţi-le dovezi!”.

Preşedintele PSD le-a spus jurnaliştilor să-i ceară preşedintelui Iohannis să dea un decret să fie împuşcat. Dragnea a afirmat că i-a fost distrusă viaţa, fiind condamnat pe nedrept, fără probe şi că de ani de zile DNA doar de asta se ocupă.

„Vorbiţi cu hashtagul, vorbiţi cu Iohannis să dea un decret să mă-mpuşte mâine, şi de mâine să vorbiţi despre ce se poate întâmpla în ţara asta. Aţi ajuns oameni tineri să susţineţi securiştii, să susţineţi abuzurile în România. Toate prostiile le susţineţi, că toate mă avantajează pe mine. Cu ce dracu’ să mă avantajeze, că mi-au distrus viaţa ani de zile, am fost condamnat fără niciun fel de probă la referendum, că s-a supărat Băsescu, şi fără probă în al doilea dosar. Asta este marea corupţie. DNA doar de asta se ocupă”, a declarat Dragnea.

Jurnaliştii i-au atras atenţia asupra deciziilor instanţei legate de condamnările sale, moment în care preşedintele PSD a spus că are dreptul să le critice.

„Da, doamnă, şi încă am dreptul să critic aceste decizii. Dar despre deciziile instanţei pe care CEDO le-a făcut harcea-parcea vorbiţi?”, a răspuns Dragnea.