Sărbătoare MARE pentru creștinii ortodocși – Ce NU e bine să faci astăzi? Tradiții, celebrări și obiceiuri magice

Creştinii ortodocşi şi catolici sărbătoresc marți Schimbarea la Faţă a Domnului, o sărbătoare care aminteşte minunea pe care Iisus o vezi tot »

Ministerul Finanțelor a publicat proiectul de rectificare a bugetului – Cum sunt împărțiți banii

Ministerul Finanțelor a publicat proiectul de rectificare a bugetului, cheltuielile bugetului general consolidat se majorându-se cu suma de 3.959,4 milioane vezi tot »

Rezultat SFÂȘIETOR: Probele ADN confirmă că Alexandra a fost ucisă

Institutul Național de Medicină Legală (INML) a transmis către DIICOT raportul de expertiză ADN, iar potrivit acestuia în butoiul din vezi tot »

Operațiune de amploare după disparițiile din Caracal – Fifor anunță că Poliția începe verificarea transportatorilor ilegali de persoane în toată țara

 Poliția Română începe vineri verificarea transportatorilor ilegali de persoane în toată țara, anunță, pe Facebook, ministrul interimar al Internelor, Mihai vezi tot »

CSU Craiova s-a calificat DRAMATIC, în turul 3 preliminar al Europa League: Portarul Mirko a apărat 3 penaltiuri

Portarul Mirko Pigliacelli a fost eroul lui CSU Craiova în meciul cu Honved Budapesta, în Bănie. Italianul a apărat 3 vezi tot »

 

Liviu Dragnea, veste URIAȘĂ pentru mame: ‘Va intra în procedură parlamentară. Va fi adopta până la sfârșitul sesiunii’

liviu-dragnea

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat că marți va intra în procedură parlamentară modificarea legii, astfel încât mamele care primesc indemnizații de creștere a copilului să poată avea și alte câștiguri din desfășurarea de activități independente, din drepturi de autor sau agricultură.

“Va intra în procedură parlamentară. Va fi adopta până la sfârșitul sesiunii. Vor avea voie mămicile să desfășoare activității independente, activități din drepturi de autor, activități care nu implică îndepărtarea mamei de copil. Nimeni nu e perfect. Noi așa am gândit legea. Am dublat indemnizațiile. Asta ne-a scăpat. Mâine această lege va intra în procedură parlamentară. Este doar un articol. Atât de ușor a fost”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Reacția a venit după ce prezentatoarea tv Mirela Vaida a scris pe Facebook că nu poate avea alte venituri, deoarece are indemnizație de creștere a copilului, iar legea nu permite alte câștiguri.

Întrebat dacă președintelee Klaus Iohannis va semna legea, liderul PSD a completat: “Chiar nu mă interesează. Până la sfârșit are s-o promulge. O poate întârzia dar nu are ce să facă. Și cu ritmul lui în care are nevoie de citit ceva, e doar un articol. Nu o să îi ia mult să-l analizeze”