Negocieri încheiate cu succes – Ministrul Justiției, acord cu sindicaliștii din penitenciare: Angajații își vor primi banii

Ministrul Justiției, Ana Birchall, și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, au semnat cu sindicaliștii din penitenciare un acord privind plata drepturilor vezi tot »

Răzvan Cuc dă asigurări: Centura Balşului va fi gata până la sfârşitul anului

Centura de ocolire a orașului Balș, din județul Olt, care face parte din drumul expres Craiova-Pitești, ale cărui lucrări au vezi tot »

Claudiu MANDA: Am reușit să demarăm lucrările la drumul expres Craiova – Pitesti

Am fost, astăzi, alături de președintele PSD, Liviu Dragnea, de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, de colegi parlamentari și din administrația vezi tot »

Liviu Dragnea şi Răzvan Cuc au deschis şantierul pentru drumul expres Craiova-Piteşti

Lucrările la tronsonul 2 al drumului expres Craiova – Piteşti, cu o lungime de 40 de kilometri, au început miercuri, vezi tot »

Liviu Dragnea, anunț la Craiova: A fost elaborat proiectul ‘Cartea verde a românilor de pretutindeni’. Ce presupune

Liviu Dragnea a declarat, miercuri la Craiova, că a elaborat un proiect legislativ care numește „Cartea verde a românilor de vezi tot »

 

Liviu Dragnea, veste URIAȘĂ pentru mame: ‘Va intra în procedură parlamentară. Va fi adopta până la sfârșitul sesiunii’

liviu-dragnea

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat că marți va intra în procedură parlamentară modificarea legii, astfel încât mamele care primesc indemnizații de creștere a copilului să poată avea și alte câștiguri din desfășurarea de activități independente, din drepturi de autor sau agricultură.

“Va intra în procedură parlamentară. Va fi adopta până la sfârșitul sesiunii. Vor avea voie mămicile să desfășoare activității independente, activități din drepturi de autor, activități care nu implică îndepărtarea mamei de copil. Nimeni nu e perfect. Noi așa am gândit legea. Am dublat indemnizațiile. Asta ne-a scăpat. Mâine această lege va intra în procedură parlamentară. Este doar un articol. Atât de ușor a fost”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Reacția a venit după ce prezentatoarea tv Mirela Vaida a scris pe Facebook că nu poate avea alte venituri, deoarece are indemnizație de creștere a copilului, iar legea nu permite alte câștiguri.

Întrebat dacă președintelee Klaus Iohannis va semna legea, liderul PSD a completat: “Chiar nu mă interesează. Până la sfârșit are s-o promulge. O poate întârzia dar nu are ce să facă. Și cu ritmul lui în care are nevoie de citit ceva, e doar un articol. Nu o să îi ia mult să-l analizeze”