Școli și grădinițe la cele mai înalte standarde. Unde se află cele mai moderne unități de învățământ din tot județul?

A început școala în urmă cu două săptămâni, dar, în mediul rural, puțini sunt elevii care au pășit în clădiri vezi tot »

Ionel Ovidiu Gîngioveanu: „Sunt proiecte de suflet pe care le-am demarat deja și care vor schimba total fața localității”

Localitate de peste 5000 de locuitori, desfășurată pe malul drept al Jiului, comuna Valea Stanciului a fost mult timp încremenită vezi tot »

Constantin Niță, candidatul PSD pentru primăria Afumați: „Vreau să-mi ajut comunitatea“

Constantin Niță, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al comunei Afumați, este, fără îndoială, unul dintre cei mai vezi tot »

Aurica Giurcă, cu siguranță singura cale către o administrație modernă și o comunitate împlini

Comuna Sălcuța, aflată la nici 40 de kilometri de Craiova, este departe de ceea ce ar trebui să reprezintă o vezi tot »

Ion Moraru vrea să continue proiectele de dezvoltare ale comunei la Botoșești Paia

Ion Moraru vine să continue vechile proiecte ale comunei Botoșești Paia. A depus mari eforturi și a și așteptat foarte vezi tot »

 

LOV: Pentru administrația PSD descongestionarea traficului este o prioritate

olguta vasilescu

Incepand de azi, voi continua seria proiectelor pentru urmatorul mandat, unele dintre ele fiind in parteneriat cu Consiliul Judetean Dolj.

Administratia PSD a inceput deja studiul de fezabilitate pentru pasajul Garlesti, pentru care mai sunt de obtinut doar avizele de la Politia Rutiera, Mediu si Compania de Apa Oltenia, urmand apoi aprobarea sa in Consiliul Local.

Pasajul va avea cate o banda pe sens si trotuar pietonal, va fi prevazut cu un pilon mare in mijloc ce va putea permite trecerea pe sub acesta a ambelor magistrale feroviare.
Pasajul Garlesti este gandit nu doar pentru persoanele care locuiesc in zona si care acum trebuie sa astepte zeci de minute la bariera, ci pentru intreaga zona Bariera Valcii – Malinului – Carpenului – Garlesti – Hanul Doctorului si strazile perpendiculare. Acest culoar va prelua o parte din traficul actual de pe Centura de Nord, in contextul Spitalului Regional si al drumului expres.

Pentru administratia PSD, descurcarea traficului din zona Bariera Valcii este o prioritate, iar pasajul Garlesti se va realiza, cu siguranta, asa cum s-a realizat si Bulevardul Carpenului, promis in campania trecuta. Clipul este realizat chiar dupa proiectul Pasajului Garlesti, a declarat Lia Olguța Vasilescu.