Peste 75 milioane de euro din fonduri europene, accesate de Primăria Craiova pentru îmbunătățirea transportului public

Îmbunătățirea transportului public local şi reducerea emisiilor de dioxid de carbon reprezintă o prioritate pentru Primăria Craiova, fiind accesate, în vezi tot »

Ciolacu a răbufnit: ‘Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejează românii, ci industria păcănelelor!’

Guvernul Orban nu s-a lăsat până „nu a mai dat pe șest o tură de facilități fiscale pentru industria păcănelelor, vezi tot »

BREAKING 450 de noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus și 20 de decese

450 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, precum și 20 de decese. vezi tot »

Neîncrederea în Guvern lovește în plin: Ford România începe concedierile

Ford România nu are încredere in programul de relansare economica al Guvernului și nu va prelungi contractele de muncă încheiate vezi tot »

Lia Olguţa Vasilescu, reacţie după decizia lui Ştefan Mandachi: Aşa a ales şî el!

Lia Olguţa Vasilescu l-a ironizat pe Ştefan Mandachi, după ce acesta a anunţat că se reprofilează.  “Acum doi ani, omul vezi tot »

 

Lovitură de teatru la moțiunea depusă împotriva lui Tudorel Toader – Ședința Camerei Deputaților, suspendată

tudorel-toader 1

Plenul Camerei Deputaților în care urma să fie votată moțiunea simplă la adresa lui Tudorel Toader a fost suspendat din lipsă de cvorum.

Suspendarea ședinței vine în contextul în care PSD a decis de grup parlamentar să nu se prezinte la vot.

„Dacă s-a suspendat din lipsă de cvorum se va programa o altă dată, la prima ședință. Nu poți sa iei o decizie să nu participi definitiv la vot pentru că nu facem grevă”, a declarat deputatul PSD, Eugen Nicolicea, miercuri la Parlament, conform Mediafax.

Deputații trebuiau să voteze miercuri, de la ora 12.00, moțiunea simplă la adresa lui Tudorel Toader, după ce aceasta a fost dezbătută în plenul de marți. Kelemen Hunor anunțase că UDMR îl va sancționa pe ministrul Justiție la vot din cauza OUG pe legile Justiției, despre care a spus că „nu e una rațională”.