Decizii BOMBĂ în CEx – Ana Birchall zboară de la Justiție! Cine sunt propunerile de miniștri la Interne, Educație și Justiție

 CEx al PSD a stabilit ca Dana Gîrbovan să fie propusă la Ministerul Justiției, Mihai Fifor la conducerea MAI, iar vezi tot »

CEx la PSD – Ce subiecte discută social-democrații înainte de marele Congres

Social-democrații se reunesc vineri, la Parlament, de la ora 12.00, în ședința Comitetului Executiv al partidului, pentru a discuta despre vezi tot »

Ministrul Finanțelor îl nimicește pe liderul senatorilor PNL: ‘Este jignitor cum unii frustrați și ratați sunt tolerați de partid’

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a afirmat, miercuri, cu referire la senatorul PNL Florin Cîțu, că este dăunător și jignitor vezi tot »

Veste URIAȘĂ pentru persoanele cu dizabilități – Ce proiect va aproba premierul Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că va fi aprobat un proiect privind realizarea unei vezi tot »

Guvernul va aproba aproape milioane lei pentru sistemul electronic al Registrului Comerțului

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Executivul va aproba, printr-o hotărâre de Guvern, cheltuielile necesare implementării sistemului electronic integrat al vezi tot »

 

Lovitură de teatru la moțiunea depusă împotriva lui Tudorel Toader – Ședința Camerei Deputaților, suspendată

tudorel-toader 1

Plenul Camerei Deputaților în care urma să fie votată moțiunea simplă la adresa lui Tudorel Toader a fost suspendat din lipsă de cvorum.

Suspendarea ședinței vine în contextul în care PSD a decis de grup parlamentar să nu se prezinte la vot.

„Dacă s-a suspendat din lipsă de cvorum se va programa o altă dată, la prima ședință. Nu poți sa iei o decizie să nu participi definitiv la vot pentru că nu facem grevă”, a declarat deputatul PSD, Eugen Nicolicea, miercuri la Parlament, conform Mediafax.

Deputații trebuiau să voteze miercuri, de la ora 12.00, moțiunea simplă la adresa lui Tudorel Toader, după ce aceasta a fost dezbătută în plenul de marți. Kelemen Hunor anunțase că UDMR îl va sancționa pe ministrul Justiție la vot din cauza OUG pe legile Justiției, despre care a spus că „nu e una rațională”.