Geoană, diplomat cu Ciolacu: Joc la altă ligă. Nu tratezi un fost coleg așa / Ce spune de mutarea prezidențialelor în septembrie

„Ceea ce este, într-un fel, oarecum ironic și neașteptat, este că în anul electoral prezidențial 2024, cu o miză atât vezi tot »

Mircea Geoană: Dacă voi candida, voi candida independent

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat într-un interviu difuzat marți seară de Antena 3 că își dorește să vezi tot »

Nimic fără Klaus Iohannis: Liderii coaliției au recunoscut că președintele a fost informat despre toate negocierile purtate!

Președintele României, Klaus Iohannis, a dat undă verde comasării alegerilor. Deși nu procesul nu face parte din prerogativele sale, șeful statului vezi tot »

Breaking | PSD și PNL au votat comasarea alegerilor și listele comune la europarlamentare

Conducerile PSD și PNL, întrunite în ședințe separate, au aprobat miercuri seara comasarea alegerilor europarlamentare cu alegerilor locale, pe 9 iunie, și alianța vezi tot »

Ciolacu și Ciucă s-au înțeles pe comasare: liste comune PSD-PNL în alegeri

Liderii coaliției au amânat ședința care ar fi trebuit să aibă loc, duminică, însă Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au vorbit la telefon și vezi tot »

 

Lovitură pentru români! Conturile CNAS sunt goale- Bolnavii, la un pas de a se trata din banii proprii

medicamente-pensionari

Lovitură pentru români! Pacienţii sunt la un pas să scoată bani din buzunare pentru a se trata, deoarece  conturile CNAS sunt goale. Ministerul de Finanțe dă cam 10% din necesarul de bani, însă nici aceștia nu se știe când vor fi dați.

Între timp, singurii care au de pierdut sunt bolnavii, în special cei cronici. Farmaciile spun că nu mai au medicamente nici pentru copiii cu afecțiuni oncologice, însă nici pentru adulți. Bolnavii aleargă din nou după medicamente, pentru că nu s-a făcut plata nici în farmacii, scrie antena3.ro