Olguța Vasilescu, după anunțul despre pensii: Să-i desenăm lui Cîțu… Minciuna zilei!

Lia Olguța Vasilescu a reacționat, după anunțul făcut de Florin Cîțu referitor la pensii. “Să îi desenăm lui Câțu… care vezi tot »

Majorare pensii. Lia Olguța Vasilescu i-a luat fața lui Florin Cîțu și l-a spulberat: Să scoată BANII

Lia Olguța Vasilescu a ieșit, la ora 17, într-o conferință de presă despre creșterea pensiilor cu 40% din septembrie. La vezi tot »

Guvernul Orban, ATENȚIONAT. Lia Olguța Vasilescu, mesaj ferm către Violeta Alexandru și Florin Cîțu

Lia Olguța Vasilescu i-a atenționat pe cei din Guvernul Orban.  “Mâine, într-o şedinţă de Guvern, se discută despre emiterea unor vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu a vorbit despre OUG pregătit de Guvernul Orban în ceea ce privește mărirea pensiilor.  “În doar o vezi tot »

Judecătorul Dan Spânu candidează pentru Craiova alături de Olguța Vasilescu

Lia Olguta Vasilescu a facut anuntul: “Judecatorul Dan Stefan Spinu s-a alaturat echipei Partidului Social Democrat si candideaza pentru functia vezi tot »

 

Mai mulți șoferi s-au șicanat în trafic. Poliția a dechis un dosar penal pentru amenințare

amenda politie

În cursul nopții de duminică spre luni, polițiști din cadrul Poliției Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe autoturisme ar fi fost implicate într-o șicanare în trafic. Persoanele din mașini s-au amenințat, iar organele de ordine au deschis un dosar penal.

„La față locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliție, persoanele implicate în incident fiind conduse la sediul poliției pentru audieri”, arată un comunicat al Poliției Dolj.

Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că trei autoturisme, în care se aflau mai multe persoane, ar fi fost implicate în incident, fiind reclamate acte de amenințare din partea ambelor părți.

De asemenea, s-a mai stabilit că nu ar fi fost exercitate acte de violență și nu au fost provocate distrugeri de bunuri.

„În cauza, polițiștii continuă cercetările în vederea lămuririi stării de fapt, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de amenințare”, conform sursei citate.