Profesor la Stanford: 100 la sută sigur că extratereștrii sunt pe Pământ de mult timp`

Un profesor de la Universitatea Stanford susține că extratereștrii au fost pe planeta Pământ și sunt „încă aici”. El arată vezi tot »

Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte! Se retrage de la CSU Craiova? I-a decis soarta lui Eugen Neagoe

Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte! Se retrage de la CSU Craiova? I-a decis soarta lui Eugen Neagoe. vezi tot »

Rezultate oficiale: Erdogan triumfă în alegerile prezidențiale din Turcia!

Comisia electorală din Turcia a confirmat, duminică seară, victoria preşedintelui în funcţie, Recep Tayyip Erdogan, în turul al doilea al scrutinului prezidenţial, anunță vezi tot »

Sondaj CURS – PSD și PNL sunt ‘condamnate’ să facă alianță și după alegerile parlamentare

Un sondaj CURS de tip Omnibus relevă faptul că, după alegerile parlamentare din 2024, vom avea o ecuație politică la fel de vezi tot »

A doua zi de greva generală în învățământ: liderii sindicatelor din educație sunt hotărâți să nu cedeze

Greva generală din învățământ va continua marţi, au anunțat liderii Federației Sindicatelor din Educație “Spiru Haret” și ai Federației Libere din vezi tot »

 

Mai rău ca la Radio Erevan cu legea care a generat protestele AUR: Nu se iau copiii din familii, ci se previne separarea familiilor

slider-pagini

Miercuri, Gabriela Firea, Ministrul Familiei, a afirmat pe pagina sa de Facebook că nicio persoană nu va fi autorizată să ia copiii românilor sau să-i introducă în baze de date cu intenția de a-i părăsi țara. Ea a explicat că aceste afirmații reprezintă o formă de manipulare care poate perturba societatea și a subliniat că legea adoptată în Camera Deputaților se concentrează asupra sprijinirii copiilor și familiilor în vederea menținerii lor împreună.

  • CONTEXT: Proiectul de Lege privind organizarea activităţii de prevenire a separării copilului de familie a fost adoptat în Parlament. Acest proiect de lege a stat la baza protestului AUR, care acuză faptul că se instituie măsuri similare cu cele din țările nordice, acolo unde autoritățile pot lua un copil din sânul familiei. Reprezentanții coaliției de guvernare au explicat că nici nu se pune probleme de așa ceva, iar legea este o formă de protecție a minorilor în fața unor părinți abuzivi. Legea a fost adoptată cu: 222 pentru, 48 contra, 2 abțineri. CONSULTAȚI AICI PROIECTUL DE LEGE

Explicațiile ministrului Gabriela Firea:

„NIMENI nu va lua copiii românilor și nici nu-i va înscrie în baze de date pentru a-i scoate din țară!!!

ADOPȚIILE INTERNAȚIONALE SUNT INTERZISE DE 22 DE ANI în România

M-am implicat direct, ca ministru al Familiei, pentru rezolvarea unor cazuri în care copiii români au fost luați de mulți ani din familii aflate în diaspora. LOCUL COPIILOR ESTE ÎN FAMILIA LOR. Lupta continuă pentru multe asemenea cazuri, abuzurile trebuie să înceteze și copiii să se întoarcă în familii.

NU cred că își poate închipui cineva că tocmai eu, mamă a trei copii și familistă convinsă, mi-aș dori înființarea în România a unor instituții care să separe copiii de familiile lor!

Cum putem fi acuzați că vrem să luăm copiii din familii, când noi ne luptăm să reunim familiile despărțite!? Este doar o manipulare care aduce haos în societatea noastră, iar românii nu pot fi mințiți și speriați așa!

Legea privind PREVENIREA SEPARĂRII COPILULUI DE FAMILIE a fost votată astăzi în Camera Deputaților, cu 222 Pentru, 48 Contra, 4 abțineri.

Mulțumesc parlamentarilor PSD, PNL, UDMR, USR și Neafiliați care nu au căzut pradă minciunilor răspândite în spațiul public și au votat o lege care ajută copiii săraci și pe familiile lor, nicidecum nu le provoacă vreun rău sau separare.

Proiectul trebuie citit rând cu rând. Nu există NICI UN CUVÂNT în această lege care să facă referire la luarea copiilor din familii.

În plus, parlamentarii AUR au votat în unanimitate această lege în Comisii și au pornit scandalul, parcă la un semn, când proiectul a ajuns la vot în plen.

Am avut toată deschiderea față de parlamentarii cu adevărat interesați de soarta copiilor români. Am stat la masă cu toți politicienii și membrii societății civile pentru a face această lege mai bună.

Au fost eliminate din proiectul legii articolele care făceau referire la:

- înscrierea în evidențele unui medic de familiei,

- vaccinarea cu schema din programul Național de Imunizări

- existența unor membri ai familiei cu boli cronice și/sau transmisibile,

- situația socială a familiei,

- nivelul de educație al părinților, mai exact la analfabetism

- performanțele școlare slabe sau frecvența școlară redusă a copiilor.

Dezbaterile s-au transformat în circ, am fost amenințați, blestemați, iar colegii mei atacați fizic. Inacceptabil într-o societate democratică.

Legea se referă la SPRIJINUL ACORDAT COPIILOR ȘI FAMILIILOR, CU ACCEPTUL PĂRINȚILOR, PENTRU A RĂMÂNE ÎMPREUNĂ.

ADOPȚIILE INTERNAȚIONALE SUNT INTERZISE DE 22 DE ANI în România. Doar cetățenii români din țară sau din diaspora pot adopta copii din țara noastră, în niciun caz cetățenii străini!!! În plus, cei mai mulți părinți adoptatori sunt în țară, există datele!!

Repet, ca să nu existe dubii. Prin legea adoptată astăzi în Camera Deputaților:

NU SUNT LUAȚI COPIII DIN FAMILIILE SĂRACE!

NU EXPORTĂM COPIII!

NU ÎNSCRIEM COPIII ÎN BAZA DE DATE PENTRU ADOPȚII INTERNAȚIONALE!!!

Legea PREVINE separarea copilului de familie – repet PREVINE!!!!!!

Scopul legii este exact invers față de cum îl prezintă propaganda extremistă și susținerea RĂMÂNEREA COPIILOR ÎN FAMILIE!

Cei care manipulează în aceste zile românii uită să spună că România are cei mai mulți copii din familii sărace! Uită să spună că 8 din 10 copii români din familii vulnerabile nu au mâncare, haine sau încălțăminte.

Pe acești copii vrem să-i ajutăm prin Legea PREVENIRII separării copilului de familie, sprijinindu-i, cu acordul părinților, cu mese calde, rechizite, haine, un loc unde să-și poată face temele.”