Mitriţă a adus victoria echipei Al Ahli în etapa a doua din Arabia Saudită: scor 1-0 cu Al Wahda

Fotbalistul echipei Al Ahli, Alexandru Mitriţă, a înscris unicul gol în meciul de pe teren propriu cu Al Wahda, câştigat, vezi tot »

Marcel Ciolacu: ‘Da, suntem pregătiți să preluăm guvernarea’ – Precizări despre pensii, alocații și gigacalorie

Marcel Ciolacu a anunțat, joi seara, cu mai puțin de o lună și jumătate înainte de alegerile parlamentare, că PSD este vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu, TUR DE FORȚĂ alături de PSD Dolj

În cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a prezentat lista PSD Dolj pentru vezi tot »

Iohannis plin de NERVI la conferință

Președintele Klaus Iohannis și-a început plin de nervi conferința de presă de miercuri seara. Nu era supărat pe situația medicală vezi tot »

Primarul din Filiași a fost declarat INCOMPATIBIL

Primarul din Filiaşi, judeţul Dolj, Gheorghe Ilie, care a câştigat alegerile locale cu peste 88% din voturi, a fost declarat vezi tot »

 

Marcel Ciolacu a făcut anunțul – când va avea loc Congresul PSD

ciolacu

Congresul PSD va avea loc pe 21 martie. Anunțul a fost făcut, marți, de președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu. 

”Ținem congresul pe data de 21 martie. Vom avea un congres în aceeași procedură, cu un proiect politic și o echipă. În echipa mea nu voi merge cu președinți de organizații. Domnul Claudiu Manda deja este șeful de campanie al PSD și cred că acest lucru o să-i ocupe mult timp. (…) Din echipa pe care o să o prezint la Congres o să facă parte doamna Olguța Vasilescu. (…) S-a terminat această marotă și această luptă în interiorul PSD pentru funcții. ”, a declarat Marcel Ciolacu după ședința informală cu șefii județeni ai PSD.  

Inițial, congresul PSD trebuia să aibă loc pe 29 februarie, însă a fost anulat din cauza apariției cazurilor de coronavirus pe teritoriul României. 

„Având în vedere confirmarea primului caz de infectare cu COVID-19 pe teritoriul României, precum și faptul că o parte însemnată a delegaților la congresul PSD (președinți de Consilii Județene, primari, consilieri locali și județeni, precum și alți reprezentanți ai autorităților locale) sunt implicați în gestionarea pe plan local a măsurilor ce se impun pentru prevenirea răspândirii infectării cu COVID-19, conducerea interimară a PSD a decis amânarea Congresului planificat pentru sâmbătă, 29 februarie.

Considerăm că toți cei care sunt implicați la nivel local, în gestionarea amenințării cu care se confruntă România, trebuie să se ocupe acum de siguranța și sănătatea oamenilor, orice alte activități nefiind o prioritate”, au transmis social-democrații, la finalul săptămânii trecute, printr-un comunicat de presă