Regizorul Cristi Puiu: Puterea ar face bine să discute cu oamenii, nu să ne trateze ca pe niște vite! Abuzurile trebuie amendate la vot!

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri noaptea, la proiecţia în avanpremieră naţională a celui mai nou film al său, “Malmkrog”, că este “inuman” ca vezi tot »

Marcel Ciolacu pregătește moțiunea de cenzură: PSD acuză 6 erori care ar fi agravat criza generată de COVID-19

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a transmis duminică, după lansarea Cărții Negre a Guvernării PNL, că după izbucnirea epidemiei de coronavirus, guvernanții vezi tot »

Tramvaie și autobuze noi în Craiova, din fonduri europene

17 tramvaie moderne și 30 de autobuze electrice vor completa flota craioveană de mijloace de transport public. Primele mijloace moderne vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu conduce detașat în sondaje

Conform cotidianul.ro, Lia Olguța Vasilescu conduce în topul preferințelor electoratului cu 49%. Pe locul doi e Antonie Solomon cu 20%, vezi tot »

Cosmin Vasile, propunerea PSD Dolj la Consiliul Județean

Vicepreședintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județen Dolj. ” Vă mulțumesc pentru vezi tot »

 

Marcel Ciolacu a răbufnit: Tătaru trebuie să o demită acum pe şefa DSP Bucureşti şi să ia măsuri urgent la căminul de bătrâni din Sectorul 1 pentru a nu avea şi mai mulţi morţi

sursa: digi24.ro

Marcel Ciolacu a declarat că ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru trebuie să o demită pe şefa DSP Bucureşti şi să ia măsuri la căminul de bătrâni din Sectorul 1, unde o persoană a murit din cauza COVID. Liderul interimar la PSD acuză PNL că „a plantat” la şefia DSP Bucureşti o rudă a unui ministru liberal şi de aceea 30 de bătrâni de la acel cămin sunt în spital, după ce Direcţia de Sănătate Publică a refuzat să îi testeze. El a precizat că alţi angajaţi ai DSP sunt suspectaţi de infectarea cu noul virus.

„Toate aberaţiile pe care le-au făcut în ultimele 9 luni, de când au venit la guvernare, se întorc acum împotriva lor! Când în locul unui specialist, numeşti o rubedenie, când în loc de echipamente pentru personalul medical, eşti preocupat doar de şpaga care îţi revine din ultima achiziţie, când comunicările oficiale despre pandemie au la bază doar interesul electoral, acestea sunt rezultatele! Au scăpat total de sub control situaţia! De aceea şi doboară în fiecare zi record după record la capitolul persoane infectate!”, a scris Marcel Ciolacu joi pe Facebook. 
Liderul interimar la social-democraţilor îl acuză pe Nelu Tătaru că încearcă „să bage sub preş prostia inconştienţa” conducerii DSP Bucureşti.
„Ministrul Tătaru încearcă din răsputeri să bage sub preş prostia şi inconştienţa conducerii DSP Bucureşti care au dus la dezastrul de la căminul de bătrâni din sectorul 1 şi la infectarea angajaţilor DSP. De ce? Pentru că PNL a plantat la şefia DSP Bucureşti o rudă a unui ministru liberal în locul unui medic epidemiolog. Rezultatul? O persoană a murit. Alţi 30 de bătrâni sunt în spital acum, după ce DSP a refuzat să testeze. Alţi angajaţi DSP sunt suspecţi că ar fi luat şi ei virusul.  Au făcut harcea-parcea toate procedurile, au refuzat să facă ancheta epidemiologică, iar urmările sub deosebit de grave şi pot avea impact asupra sănătăţii întregii Capitale!”, a completat Ciolacu. 
El mai spune că „Tătaru trebuie să o demită acum pe şefa DSP Bucureşti şi să ia măsuri urgent la căminul de bătrâni pentru a nu avea şi mai mulţi morţi”.
„Trebuie să testeze toţi bătrânii, dar şi personalul ! Are toate pârghiile legale la dispoziţie! Să tacă şi să nu facă nimic este o crimă!  Prostia ucide! Incompetenţa ucide! Şi toţi cei vinovaţi trebuie să plătească!”, a conchis Marcel Ciolacu.