`Caracatița` clanului Doldurea: patronul stației GPL de la Crevedia, avere fabuloasă și încrengături incredibile

”Clanul“ Doldurea, un business total de 1,2 mld. lei în piaţa de GPL derulat prin intermediul a şase companii, patru dintre acestea vezi tot »

Încă o ‘minune’ la Caracal – Două persoane au ales să jefuiască o librărie

Două persoane necunoscute au intrat într-o librărie din Caracal, județul Olt, unde au bătut o vânzătoare și au furat 400 de vezi tot »

Soluția ‘militară’ promovată de Zelenski pierde teren: puterile mondiale promovează soluția ‘politică’ pentru oprirea războiului

Reuniunea cu privire la Ucraina, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute în oraşul saudit Jeddah, la care a participat şi un emisar al vezi tot »

Scandalul Gheboasă îl bagă pe Ciolacu în ședință: Guvernul modifică legea din Codul Penal privind incitarea la ură

Guvernul ar putea aproba, joi, un proiect de lege de modificare a articolului 369 din Legea 286/2009 privind Codul penal, referitor vezi tot »

Camaraderia din Carpați: Lansatoare românești de rachete au ajuns în Ucraina

Probând cu imagini, portalul olandez Oryx susține că România a trimis Ucrainei lansatoare multiple de rachete, transportoare blindate, obuziere, mitraliere, muniţii și combustibili. Foarte vezi tot »

 

Marcel Ciolacu, anunț major, înainte de a deveni premier: susțin impozitarea progresivă

marcel-ciolacu-31

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, se pregătește să preia funcția de prim-ministru și a explicat că în programul său va susține trecerea la impozitare progresivă și cotă de impozitare pentru marile companii de 1% din cifra de afaceri.

Știți foarte bine că îmi continui demersul și eu țin ca România să vină cu impozitarea progresivă și asta se va realiza. Ne-au atras atenția și Comisia Europeană și Banca Mondială că problema sunt excepțiile pe care le avem. Eu cred în continuare că marile companii ar trebui să aibă impozit 1% din cifra de afaceri.”, a spus Marcel Ciolacu.