Alegeri prezidențiale: Geoană domină preferințele electoratului. În turul doi ar câștiga în fața lui Ciolacu, Ciucă și Simion – Sondaj INSCOP

Aproape un sfert dintre alegători ar opta pentru Mircea Geoană în primul tur al alegerilor prezidenţiale, 18.2% pentru Marcel Ciolacu vezi tot »

Vasile Dîncu: Geoană ar putea intra în finală

Liderul Consiliului Național PSD a mai afirmat că Mircea Geoană este, în acest moment, un personaj credibil, având în vedere că ocupă vezi tot »

‘Ultimul dans’ pentru Generația de Aur: Voi chiar meritați statuie – Momente emoționante pe Arena Națională

Generaţia de Aur a făcut spectacol în meciul său de adio, sâmbătă seara, pe Arena Naţională, învingând selecţionata Legendelor Lumii, vezi tot »

Seismul Geoană de care se tem liderii PSD și PNL

Această campanie anostă și total irelevantă pentru țară și orașele ei pare mai degrabă liniștea dinaintea furtunii, cea care inevitabil vezi tot »

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat vineri, în emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss, întrebat despre o vezi tot »

 

Marcel Ciolacu, anunț major, înainte de a deveni premier: susțin impozitarea progresivă

marcel-ciolacu-31

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, se pregătește să preia funcția de prim-ministru și a explicat că în programul său va susține trecerea la impozitare progresivă și cotă de impozitare pentru marile companii de 1% din cifra de afaceri.

Știți foarte bine că îmi continui demersul și eu țin ca România să vină cu impozitarea progresivă și asta se va realiza. Ne-au atras atenția și Comisia Europeană și Banca Mondială că problema sunt excepțiile pe care le avem. Eu cred în continuare că marile companii ar trebui să aibă impozit 1% din cifra de afaceri.”, a spus Marcel Ciolacu.