PSD, apel către Guvernul Orban în plină criză: ‘să lase de-o parte orgoliile politice și să treacă la treabă!’

Partidul Social Democrat face un nou apel către Guvernul PNL după avertismentul lansat de ONU, OMS și Organizația Mondială a vezi tot »

Au rămas pe drumuri în plină criză: Sute de angajați ai unei fabrici din Craiova, disponibilizați

Aproximativ 230 de angajaţi ai unei fabrici din Craiova, care produce generatoare de curent, au fost disponibilizaţi, începând de marți. vezi tot »

AUSTERITATE? Klaus Iohannis, mesaj pentru Guvernul Orban: ‘E nevoie de o reevaluare a veniturilor și a cheltuielilor’

Guvernul nu trebuie să se limiteze la o simplă rectificare bugetară, ci va trebui să facă o analiză cuprinzătoare, și vezi tot »

ALERTĂ – Încă o lună de stare de urgență în România

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că “va fi nevoie de prelungirea stării de urgenţă”. În acest sens, şeful statului vezi tot »

ALERTĂ – Încă 193 de persoane diagnosticate cu COVID-19 în România. Bilanţul îmbolnăvirilor se ridică la 4.057

Încă 193 de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus, bilanţul îmbolnăvirilor ridicându-se la 4.057, conform datelor anunţate luni de autorităţi. vezi tot »

 

Marcel Ciolacu anunță SHOW la audierea miniștrilor: ‘La câte tâmpenii au făcut, o să fie și mai distractiv’

ciolacu orban

Marcel Ciolacu presimte că o să fie spectacol, în comisii, la audierile miniștrilor cu care Ludovic Orban se prezintă în fața parlamentarilor. Liderul PSD a precizat că partidul său are, în continuare, o majoritate parlamentară alături de Pro România și Forța Națională, însă nu Klaus Iohannis nu i-a luat în calcul la desemnarea premierului.

Ciolacu a recunoscut că PSD are în strategia sa și un eventual boicot la ședința de învestire a guvernului liber, prin refuzul de a se prezenta la vot.

”Am înțeles că-s tot miniștrii ăia. Dar, la câte tâmpenii au făcut, o să fie și mai distractiv la audieri. PSD nu va vota cu domnul Orban. Este un scenariu să nu asigurăm cvorum, majoritate există în continuare, nu știu la ce ne-ar fi folosit. Dacă am fi trăit într-o Românie normală, ar fi contat. Doresc să trăim într-o Românie normală.”, a spus Marcel Ciolacu.