Autoritățile sunt în alertă – Cum arată traseul italianului bolnav de coronavirus? Bărbatul a intrat în contact cu zeci de oameni din momentul în care a ajuns în Oltenia

Autoritățile au stabilit traseul italianului bolnav de coronavirus în România. Bărbatul infectat cu coronavirus a intrat în contact cu zeci vezi tot »

Iohannis discută cu partidele despre viitorul premier. Când va ajunge echipa PSD la Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a convocat pentru miercuri partidele politice la consultări. Delegaţiile PNL, PSD şi USR vor fi primele care vezi tot »

Ședință CSAT pe tema coronavirusului

Președintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri de la ora 14.00, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), tema principală vezi tot »

Marcel Ciolacu a făcut anunțul înainte de consultările de la Cotroceni: PSD susţine guvern de specialişti sau de uniune naţională

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că partidul susţine un guvern “de specialişti” sau este dispus să facă parte vezi tot »

MAE confirmă: Cât a stat italianul în CRAIOVA. ”A avut întâlniri de afaceri”

MAE a transmis informații oficiale despre italianul confirmat cu coronavirus, după ce a fost în România la soția sa, la vezi tot »

 

Marcel Ciolacu anunță SHOW la audierea miniștrilor: ‘La câte tâmpenii au făcut, o să fie și mai distractiv’

ciolacu orban

Marcel Ciolacu presimte că o să fie spectacol, în comisii, la audierile miniștrilor cu care Ludovic Orban se prezintă în fața parlamentarilor. Liderul PSD a precizat că partidul său are, în continuare, o majoritate parlamentară alături de Pro România și Forța Națională, însă nu Klaus Iohannis nu i-a luat în calcul la desemnarea premierului.

Ciolacu a recunoscut că PSD are în strategia sa și un eventual boicot la ședința de învestire a guvernului liber, prin refuzul de a se prezenta la vot.

”Am înțeles că-s tot miniștrii ăia. Dar, la câte tâmpenii au făcut, o să fie și mai distractiv la audieri. PSD nu va vota cu domnul Orban. Este un scenariu să nu asigurăm cvorum, majoritate există în continuare, nu știu la ce ne-ar fi folosit. Dacă am fi trăit într-o Românie normală, ar fi contat. Doresc să trăim într-o Românie normală.”, a spus Marcel Ciolacu.