Ionuț Barbu – Cu siguranță, omul potrivit la Cerăt

La ieșire din Segarcea spre sudul județului, comuna Cerăt a cunoscut în ultimii opt ani o dezvoltare permanantă pe toate vezi tot »

Ghercești continuă cu Cornel Păpăroiu, un primar dedicat comunității

Cornel Păpăroiu, este candidatul PSD la fotoliul de primar al comunei Ghercești. De profesie inginer agronom, primarul comunei Ghercești, Cornel vezi tot »

Catane merge mai departe cu Marius Dinulescu

Comuna Catane s-a dezvoltat considerabil în ultimii patru ani, de când primar este Marius Dinulescu. Acesta candidează pentru un al vezi tot »

Adrian Glăvan, primarul oraşului Bechet: Nu promit oamenilor lucruri pe care nu le pot face

Oraşul doljean Bechet face paşi mici dar siguri spre modernizare. La final de mandat, primarul Adrian Glăvan a făcut un vezi tot »

Laurențiu Diaconescu – Filantropul din Băilești care candidează la primărie

Un oraș plin de praf, sărac, părăsit de tineri, trist și fără nicio urmă de speranță. Așa arată Băileștiul zilelor vezi tot »

 

Marcel Ciolacu cere depășirea țintei de deficit și AVERTIZEAZĂ: ‘România va arăta foarte rău după ieşirea din pandemie’

ciolacu orban

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că ţara “va arăta foarte rău” după ieşirea din situaţia de criză provocată de răspândirea coronaviruslui şi cei care conduc statul ar fi luat lent măsurile de pregătire pentru această epidemie.

„În primul rând, criza coronavirusului o să treacă. Epidemia, la un moment dat, prin găsirea vaccinului sau prin alte metode, o să treacă. Important este cum rămâne România după un asemenea șoc și cât de gravă va fi criza economică.

În momentul în care ajuți IMM și capitalul românesc – mă așteptam la mult mai mult decât ceea ce au făcut Guvernul României și domnul Orban – este normal să pui și condiții. Noi încercăm, întotdeauna, să inventăm apa caldă.

Deja avem state europene dezvoltate, care au luat deja măsuri. Noi venim prea târziu cu starea de urgență și cu măsurile. Mai mult, suntem timizi în măsuri.

Toate măsurile luate până acum de către Guvern sunt paliative, nu sunt niște măsuri profunde. Dacă nu vom ieși din logica deficitului de 3%, dacă nu vom avea curaj să abordăm viitoarea criză economică, care deja s-a declanșat, nu vom putea depăși acest moment, iar România, după ce o să treacă pandemia coronavirusului, va arăta foarte rău”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară, în direct pe B1 TV.