Ce trebuie să facem atunci când ajungem în casă: cum ne dezinfectăm hainele și încălțămintea

Pentru a preveni contaminarea, cel puțin în această perioadă, dezinfecția trebuie să facă parte din rutina noastră. Dar cum dezinfectăm vezi tot »

Doi medici din Craiova trimişi la Hunedoara în criza declanșată de coronavirus

Doi medici din Craiova şi doi din Timişoara vor oferi oferi sprijin autorităţilor din Hunedoara pentru a gestiona criza declanșată vezi tot »

DSP Dolj se joacă de-a avizarea. Azi avizează, mâine amendează.

Specialiștii de la Direcția de Sănătate Pubică Dolj își dau cu stângul în dreptul într-o perioadă în care nu au vezi tot »

Străzile din Bănie se dezinfectază

Angajați ai RAADPFL Craiova, SC Salubritate SA, Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, Poliției Locale având sprijinul vezi tot »

Răspunsul unor medici după ce Iohannis le oferă în criză un spor de 500 de euro: #refuz MITA

Mai mulţi medici de la Spitalul Judeţean din Slatina se declară jigniţi de „sporul de 500 de euro” anunţat pentru vezi tot »

 

Marcel Ciolacu cere depășirea țintei de deficit și AVERTIZEAZĂ: ‘România va arăta foarte rău după ieşirea din pandemie’

ciolacu orban

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că ţara “va arăta foarte rău” după ieşirea din situaţia de criză provocată de răspândirea coronaviruslui şi cei care conduc statul ar fi luat lent măsurile de pregătire pentru această epidemie.

„În primul rând, criza coronavirusului o să treacă. Epidemia, la un moment dat, prin găsirea vaccinului sau prin alte metode, o să treacă. Important este cum rămâne România după un asemenea șoc și cât de gravă va fi criza economică.

În momentul în care ajuți IMM și capitalul românesc – mă așteptam la mult mai mult decât ceea ce au făcut Guvernul României și domnul Orban – este normal să pui și condiții. Noi încercăm, întotdeauna, să inventăm apa caldă.

Deja avem state europene dezvoltate, care au luat deja măsuri. Noi venim prea târziu cu starea de urgență și cu măsurile. Mai mult, suntem timizi în măsuri.

Toate măsurile luate până acum de către Guvern sunt paliative, nu sunt niște măsuri profunde. Dacă nu vom ieși din logica deficitului de 3%, dacă nu vom avea curaj să abordăm viitoarea criză economică, care deja s-a declanșat, nu vom putea depăși acest moment, iar România, după ce o să treacă pandemia coronavirusului, va arăta foarte rău”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară, în direct pe B1 TV.