Mircea Geoană cere PNL și PSD să nu îi mai folosească numele în negocieri: „Până ieri îl înjurai și acum devine fost coleg de-al nostru?”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, spune că nu intenționează să se întoarcă într-un partid politic și că ar prefera să vezi tot »

Mircea Geoană, aflat la Washington, dezvăluie principalele teme de la Summitul NATO: „Suntem gata cu lecțiile. Am negociat totul”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, aflat la Washington pentru Summitul Alianței Nord-Atlantice, a făcut anunțuri de ultimă oră, luni seara, la vezi tot »

Cum se modifică OUG 84: Poliția va putea să rețină permisul șoferului care refuză testul anti-drog doar 72 de ore

Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), a declarat luni că premierul a solicitat ministerului un mecanism vezi tot »

29 de piloți și copiloți s-au îmbolnăvit în aceeași zi. Epidemie de salarii mici la TAROM

Piloții TAROM au salariile la jumătate față de cei de la Wizz Air, iar sindicatele din cadrul companiei negociază de vezi tot »

Geoană, despre vizita premierului maghiar la Moscova: „Ce a făcut Orban nu angajează NATO. Nu are girul aliaților”

Aflat la Washington, pentru Summitul Alianței Nord-Atlantice, Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 CNN vezi tot »

 

Marcel Ciolacu convoacă Congresul PSD și pune pe masa partidului o variantă neașteptată

401941

Premierul și liderul PSD, Marcel Ciolacu, va convoca liderii partidului în Consiliul Național al PSD pentru a stabili organzarea și data Congresului PSD privind desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale.

”După ședința de astăzi, o să convoc Consiliul PSD și stabilim data Congresului, astfel încât toți cei interesați să candideze să o facă”.

De asemenea, Marcel Ciolacu a spus că va pune pe masă absolut toate variantele, inclusiv susținerea unui candidat independent la prezidențiale.

”O să discut cu colegii dacă acceptăm să susținem un candidat independent”, ar mai fi spus Ciolacu.

Liderul PSD nu confirmă tandemul președinte-premier, variantă vehiculată de PNL. ”Cel mai important este rezultatul de pe 8 decembrie. Conform Constituției, președintele desemnează premierul”, a punctat Ciolacu.