Autoritățile sunt în alertă – Cum arată traseul italianului bolnav de coronavirus? Bărbatul a intrat în contact cu zeci de oameni din momentul în care a ajuns în Oltenia

Autoritățile au stabilit traseul italianului bolnav de coronavirus în România. Bărbatul infectat cu coronavirus a intrat în contact cu zeci vezi tot »

Iohannis discută cu partidele despre viitorul premier. Când va ajunge echipa PSD la Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a convocat pentru miercuri partidele politice la consultări. Delegaţiile PNL, PSD şi USR vor fi primele care vezi tot »

Ședință CSAT pe tema coronavirusului

Președintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri de la ora 14.00, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), tema principală vezi tot »

Marcel Ciolacu a făcut anunțul înainte de consultările de la Cotroceni: PSD susţine guvern de specialişti sau de uniune naţională

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că partidul susţine un guvern “de specialişti” sau este dispus să facă parte vezi tot »

MAE confirmă: Cât a stat italianul în CRAIOVA. ”A avut întâlniri de afaceri”

MAE a transmis informații oficiale despre italianul confirmat cu coronavirus, după ce a fost în România la soția sa, la vezi tot »

 

Marcel Ciolacu dă de pământ cu Ludovic Orban: ‘Nu iese din logica abuzului de putere și mai nou din logica ordonanțelor date noaptea fără avize’

adevarul.ro

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a ciriticat, joi, pe Ludovic Orban, care afirmase că dacă PSD va refuza dezbatarea parlamentară, atunci un viitor Guvern PNL va da ordonanță de urgență pentru alegerea primarilor în două tururi. ”Orban nu iese din logica abuzurilor”, a mai spus el.

”Orban dovedește că nu iese din logica abuzului de putere și mai nou din logica ordonanțelor date noaptea fără avize și a încălcării Cosntituției și de a crea un conflict constituțional, juridic între Parlament și Guvern”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ludovic Orban a declarat, miercuri seară, că PNL va solicita dezbatere proiectului de lege privind alegerea primarilor în două tururi în plenul Camerei Deputaților. El a adăugat că dacă PSD va refuza, atunci un viitor Guvern PNL va da ordonanță de urgență pentru alegerea primarilor în două tururi.