SURSE – Florin Cîțu a EXPLODAT, în spatele ușilor închise: ar putea prelua interimatul la Sănătate

Premierul Florin Cîțu ar fi fost extrem de nemulțumit de Vlad Voiculescu, iar decizia demiterii era una luată cu mult vezi tot »

Începe războiul! Dacian Cioloș tună și fulgeră după revocarea lui Voiculescu: ‘Este absolut inacceptabil’

Începe războiul în coaliție! Liderul PLUS Dacian Cioloș reacționează dur după revocarea lui Vlad Voiculescu, susținând că modul în care vezi tot »

Tot scandalul pentru doar patru pacienţi – Evacuarea în miez de noapte de la Spitalul Foişor mai putea aştepta

Doar patru pacienți cu COVID-19 au ajuns sâmbătă la spitalul Foișor, iar transferul pacienților din unitățile de primiri urgențe către vezi tot »

SCENE INCREDIBILE Spitalul Foișor EVACUAT: Zeci de bolnavi sunt scoși afară pentru că spitalul devine suport COVID-19

Zeci de pacienți de la Spitalul de Ortopedie Foișor, din București, au fost evacuați, vineri seara, pentru că s-a decis vezi tot »

Scenariul organizatorilor de nunți: Petreceri reluate din 15 mai

Asociaţia Furnizorilor din Industria Nunţilor propune Guvernului, potrivit Antena 3, ca din 15 mai să se poată organiza din nou vezi tot »

 

Marcel Ciolacu, despre incidentul cu banii: “Uite, asta înseamnă transparență”

162303247_5924077870950945_8636870469203173208_n

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, joi, într-o notă haioasă momentul în care, la conferinţa de presă de joi, i s-au văzut banii din buzunar.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat, joi, în conferința de presă organizată după discuțiile cu fermierii, despre proiectul de lege depus de Adrian Oros, privind vânzarea tereurilor agricole către cetățeni străini.

În momentul când a încercat să scoată un document din buzunarul hainei, o sumă importantă de bani a rămas la vedere şi a atras atenţia tuturor.

Abia la finalul răspunsului adresat jurnalistului, președintele PSD a văzut suma de bani și a reacționat, împingând-o atent, înapoi în buzunar. La scurt timp după conferinţa de presă, Ciolacu a făcut o postare în care ataşat pozei cu banii în buzunar a alăturat un mesaj.

„Uite, asta înseamnă transparență”, a glumit liderul PSD.