PSD, apel către Guvernul Orban în plină criză: ‘să lase de-o parte orgoliile politice și să treacă la treabă!’

Partidul Social Democrat face un nou apel către Guvernul PNL după avertismentul lansat de ONU, OMS și Organizația Mondială a vezi tot »

Au rămas pe drumuri în plină criză: Sute de angajați ai unei fabrici din Craiova, disponibilizați

Aproximativ 230 de angajaţi ai unei fabrici din Craiova, care produce generatoare de curent, au fost disponibilizaţi, începând de marți. vezi tot »

AUSTERITATE? Klaus Iohannis, mesaj pentru Guvernul Orban: ‘E nevoie de o reevaluare a veniturilor și a cheltuielilor’

Guvernul nu trebuie să se limiteze la o simplă rectificare bugetară, ci va trebui să facă o analiză cuprinzătoare, și vezi tot »

ALERTĂ – Încă o lună de stare de urgență în România

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că “va fi nevoie de prelungirea stării de urgenţă”. În acest sens, şeful statului vezi tot »

ALERTĂ – Încă 193 de persoane diagnosticate cu COVID-19 în România. Bilanţul îmbolnăvirilor se ridică la 4.057

Încă 193 de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus, bilanţul îmbolnăvirilor ridicându-se la 4.057, conform datelor anunţate luni de autorităţi. vezi tot »

 

Marcel Ciolacu, după consultările de la Cotroceni: ‘Decizia aparține președintelui’

sursa: digi24.ro

Consultările PSD cu președintele Klaus Iohannis pentru desemnarea unui prim-ministru s-au încheiat rapid. Delegația a fost compusă din Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Claudiu Manda, Mihai Weber și Titus Corlățean.

“Am venit cu aceeași propunere, Remus Pricopie, prim –ministru. Din acest moment, decizia aparține președintelui, pentru ce durată, mai scurtă sau mai lungă, se va desfășura această criză politică. Noi, PSD, ne-am făcut datoria de a apăra democrația pentru ca legile electorale să nu fie modificate atât de repede. Trecând moțiunea, alegerile locale vor fi pentru primari printr- un singur tur și pentru președinții de consilii județene prin vot direct, urmând să intrăm în procedură în Parlamet pentru a face modificări pentru 2024, așa cum este firesc”, a declarat Ciolacu.