Autoritățile sunt în alertă – Cum arată traseul italianului bolnav de coronavirus? Bărbatul a intrat în contact cu zeci de oameni din momentul în care a ajuns în Oltenia

Autoritățile au stabilit traseul italianului bolnav de coronavirus în România. Bărbatul infectat cu coronavirus a intrat în contact cu zeci vezi tot »

Iohannis discută cu partidele despre viitorul premier. Când va ajunge echipa PSD la Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a convocat pentru miercuri partidele politice la consultări. Delegaţiile PNL, PSD şi USR vor fi primele care vezi tot »

Ședință CSAT pe tema coronavirusului

Președintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri de la ora 14.00, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), tema principală vezi tot »

Marcel Ciolacu a făcut anunțul înainte de consultările de la Cotroceni: PSD susţine guvern de specialişti sau de uniune naţională

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că partidul susţine un guvern “de specialişti” sau este dispus să facă parte vezi tot »

MAE confirmă: Cât a stat italianul în CRAIOVA. ”A avut întâlniri de afaceri”

MAE a transmis informații oficiale despre italianul confirmat cu coronavirus, după ce a fost în România la soția sa, la vezi tot »

 

Marcel Ciolacu, după consultările de la Cotroceni: ‘Decizia aparține președintelui’

sursa: digi24.ro

Consultările PSD cu președintele Klaus Iohannis pentru desemnarea unui prim-ministru s-au încheiat rapid. Delegația a fost compusă din Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Claudiu Manda, Mihai Weber și Titus Corlățean.

“Am venit cu aceeași propunere, Remus Pricopie, prim –ministru. Din acest moment, decizia aparține președintelui, pentru ce durată, mai scurtă sau mai lungă, se va desfășura această criză politică. Noi, PSD, ne-am făcut datoria de a apăra democrația pentru ca legile electorale să nu fie modificate atât de repede. Trecând moțiunea, alegerile locale vor fi pentru primari printr- un singur tur și pentru președinții de consilii județene prin vot direct, urmând să intrăm în procedură în Parlamet pentru a face modificări pentru 2024, așa cum este firesc”, a declarat Ciolacu.