Volodimir Zelenski le-a dat ordin liderilor G7: Data până la care trebuie să se încheie războiul rus în Ucraina

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a îndemnat luni pe liderii G7, reuniţi într-un summit în Germania, ”să facă maximum” pentru a vezi tot »

Suspans prelungit până în toamnă pentru Darius Vâlcov – Iccj repune pe rol mega-dosarul de corupție în loc să decidă dacă se continuă sau nu judecata

Instanța supremă a amânat, repus, luni pe rol dosarul de mare corupție în care sunt analizate apelurile DNA și ale vezi tot »

Prințul Paul al României a fost prins la Paris

Prințul Paul al României a fost prins în Paris. Acesta fugise din țară de aproape  doi ani de zile, după vezi tot »

România Educată s-a prăpădit la Evaluarea Națională

Elevii din România nu știu nici să scrie, nici să socotească. Evaluarea Națională a scos la iveală grave probleme în vezi tot »

Guvernul va compensa prețul la carburanti pentru trei luni

Guvernul va lua o decizie joi cum va face cu scăderea prețurilor la combustibil, iar decizia va fi anunțată după vezi tot »

 

Marcel Ciolacu: ‘Eu nu mai suport porcăria asta că nu sunt bani, este o mizerie!’

marcel-ciolacu-4-1024x683

Liderul social-democrat a catalogat miercuri, la România TV, ca fiind „o mizerie” și „o porcărie” discursul potrivit căruia statul nu are bani pentru creșterea salariilor și pensiilor, discurs îmbrățișat până recent de partenerii liberali de guvernare ai PSD.

„Sunt bani. Sperietoarea asta…Aud porcăria asta de 30 de ani ‘De unde bani?’”, a spus Ciolacu.

„80% din pensionari au pensii sub 2.000 de lei. Aceasta poveste ca trebuie sa ii condamnam pe pensionari la moarte sigura in frig, in foamete, fara medicamente, e o tampenie. In Romania 7% din PIB se aloca pensiilor, media europeana e de 12%. Eu nu mai suport ineficienta unui guvern sa spui ca nu ai venituri, nu”, a adăugat Ciolacu.

„E o mizerie, tu sa ai cele mai mici venituri din PIB si sa vii cu aceasta invrajbire ca nu ai bani”, a mai afirmat liderul PSD.

Potrivit acestuia, nu trebuie să mai existe bugetari cu salariu minim pe economie.

„In Romania 35% din TVA nu se colecteaza, e cel mai mare procent din UE. Ungaria a avut aceeasi problema, au instituit ‘Radarul marfurilor’ in 8 luni, l-am trecut si noi in programul de guvernare. Stiti cat a mai ramas diferenta la TVA in Ungaria? 5%”, a declarat social-democratul.