Profesor la Stanford: 100 la sută sigur că extratereștrii sunt pe Pământ de mult timp`

Un profesor de la Universitatea Stanford susține că extratereștrii au fost pe planeta Pământ și sunt „încă aici”. El arată vezi tot »

Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte! Se retrage de la CSU Craiova? I-a decis soarta lui Eugen Neagoe

Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte! Se retrage de la CSU Craiova? I-a decis soarta lui Eugen Neagoe. vezi tot »

Rezultate oficiale: Erdogan triumfă în alegerile prezidențiale din Turcia!

Comisia electorală din Turcia a confirmat, duminică seară, victoria preşedintelui în funcţie, Recep Tayyip Erdogan, în turul al doilea al scrutinului prezidenţial, anunță vezi tot »

Sondaj CURS – PSD și PNL sunt ‘condamnate’ să facă alianță și după alegerile parlamentare

Un sondaj CURS de tip Omnibus relevă faptul că, după alegerile parlamentare din 2024, vom avea o ecuație politică la fel de vezi tot »

A doua zi de greva generală în învățământ: liderii sindicatelor din educație sunt hotărâți să nu cedeze

Greva generală din învățământ va continua marţi, au anunțat liderii Federației Sindicatelor din Educație “Spiru Haret” și ai Federației Libere din vezi tot »

 

Marcel Ciolacu: ‘Eu nu mai suport porcăria asta că nu sunt bani, este o mizerie!’

marcel-ciolacu-4-1024x683

Liderul social-democrat a catalogat miercuri, la România TV, ca fiind „o mizerie” și „o porcărie” discursul potrivit căruia statul nu are bani pentru creșterea salariilor și pensiilor, discurs îmbrățișat până recent de partenerii liberali de guvernare ai PSD.

„Sunt bani. Sperietoarea asta…Aud porcăria asta de 30 de ani ‘De unde bani?’”, a spus Ciolacu.

„80% din pensionari au pensii sub 2.000 de lei. Aceasta poveste ca trebuie sa ii condamnam pe pensionari la moarte sigura in frig, in foamete, fara medicamente, e o tampenie. In Romania 7% din PIB se aloca pensiilor, media europeana e de 12%. Eu nu mai suport ineficienta unui guvern sa spui ca nu ai venituri, nu”, a adăugat Ciolacu.

„E o mizerie, tu sa ai cele mai mici venituri din PIB si sa vii cu aceasta invrajbire ca nu ai bani”, a mai afirmat liderul PSD.

Potrivit acestuia, nu trebuie să mai existe bugetari cu salariu minim pe economie.

„In Romania 35% din TVA nu se colecteaza, e cel mai mare procent din UE. Ungaria a avut aceeasi problema, au instituit ‘Radarul marfurilor’ in 8 luni, l-am trecut si noi in programul de guvernare. Stiti cat a mai ramas diferenta la TVA in Ungaria? 5%”, a declarat social-democratul.