Volodimir Zelenski le-a dat ordin liderilor G7: Data până la care trebuie să se încheie războiul rus în Ucraina

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a îndemnat luni pe liderii G7, reuniţi într-un summit în Germania, ”să facă maximum” pentru a vezi tot »

Suspans prelungit până în toamnă pentru Darius Vâlcov – Iccj repune pe rol mega-dosarul de corupție în loc să decidă dacă se continuă sau nu judecata

Instanța supremă a amânat, repus, luni pe rol dosarul de mare corupție în care sunt analizate apelurile DNA și ale vezi tot »

Prințul Paul al României a fost prins la Paris

Prințul Paul al României a fost prins în Paris. Acesta fugise din țară de aproape  doi ani de zile, după vezi tot »

România Educată s-a prăpădit la Evaluarea Națională

Elevii din România nu știu nici să scrie, nici să socotească. Evaluarea Națională a scos la iveală grave probleme în vezi tot »

Guvernul va compensa prețul la carburanti pentru trei luni

Guvernul va lua o decizie joi cum va face cu scăderea prețurilor la combustibil, iar decizia va fi anunțată după vezi tot »

 

Marcel Ciolacu: Eu şi PSD nu avem un parteneriat cu Klaus Iohannis. A greșit când s-a implicat în campania electorală

marcel-ciolacu-4-1024x683

Marcel Ciolacu s-a aflat miercuri seara în direct la România TV unde a vorbit despre sărbătoarea națională de 1 Decembrie și de recepția organizată de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

”E o sărbătoare mare, nu e a noastră, a politicienilor, ci a românilor, a veteranilor, care sunt puțin peste 2000. Felicitări celor care au defilat azi, în frunte cu Generalul Vlad, dar și românilor care au participat la festivități, pentru că mereu au ținut să ia parte în număr mare la această sărbătoare. Ăștia suntem, e frumos, avem și motive de protest. În acest moment PSD a pus capăt unei crize politice, avem un Guvern stabil. De acum trebuie să devină și eficient. Nu putem face nimic dacă nu avem românii parteneri”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Întrebat dacă a discutat cu președintele Iohannis la recepția de 1 Decembrie, președintele PSD a răspuns:  

”Atât eu cât și domnul Iohannis respectăm instituțiile pe care le reprezentăm. Au fost doar câteva secunde. Eu și PSD nu avem un parteneriat cu domnul Iohannis. Eu nu am dușmani politici, dacă cineva în normalitate greșește, trebuie să plătească, iar domnul Iohannis a greșit când s-a implicat în campania electorală. Sunt președintele PSD, dar nu stau într-un glob de sticlă. Am vorbit cu colegii de partid, am vorbit și cu românii, dar e evident că trebuia făcut ceva. Uitați-va că am venit cu rectificarea, nu aveam bani de pensii, am vorbit cu domnul Cseke și nici la Ministerul Sănătății nu erau bani. Nu a fost o alegere ușoară, după multele jigniri aduse de președinte, dar trebuia să dăm dovadă de responsabilitate. Am făcut și compromisul de a lăsa primul premier la PNL. Pe români nu îi interesează cine e premier, ci să avem un guvern stabil și eficient. PSD a făcut ceea ce este mai bine pentru români și pentru România. Criza politică, pe lângă cea socială și sanitară, nu mai putea continua. Suntem condamnați să guvernăm până în 2024 și se va vedea la alegeri dacă am făcut bine sau nu”, a declarat Marcel Ciolacu.