Lia Olguța Vasilescu: Se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea

“Cred că se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea. Depinde foarte mult de politic. Dacă se va vezi tot »

Alexandru Rafila lovește cu putere Cotroceniul: Nimic nu a justificat închiderea școlilor

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat luni, într-o conferință de presă, că decizia închiderii școlilor nu s-a vezi tot »

Nicușor Dan face mișto de bucureștenii care se plâng că au 19 grade în casă: ‘Sunt ţări europene în care asta e o normalitate’

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni seara că în 15-20% dintre blocurile bucureştene furnizarea agentului termic se vezi tot »

Datele ALARMANTE de la INS: deficitul comercial al României a SĂLTAT cu APROAPE UN MILIARD de euro

Deficitul balanţei comerciale (FOB/CIF) în primele 11 luni ale anului trecut a fost de 16,433 miliarde euro, mai mare cu vezi tot »

CRAIOVA / Se pregătește anveloparea blocurilor de pe Calea București

“Am început deja discuțiile cu asociațiile de proprietari ca, imediat ce o să terminăm cu reabilitarea să anvelopăm si Calea vezi tot »

 

Marcel Ciolacu face o declarație șocantă: ‘Decât să mă vaccinez înaintea mamei mele, mai bine fac COVID’

ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a vorbit, marți seara, despre declarațiile lui Klaus Iohannis, care anunță că România va primi luna viitoare vaccinul anti-COVID-19 și că va începe vaccinarea persoanelor vulnerabile, dar și vaccinarea celor aflați în prima linie. Însă, în ministere se fac deja liste cu persoanele care vor să se vaccineze.

”Vii și minți românii că vine vaccinul în decembrie?! Vaccinul nu există! Am văzut că se fac liste prin ministere cu cine să se vaccineze primul. Decât să păţesc o asemenea ruşine, să mă vaccinez eu înaintea mamei mele de 83 de ani mai bine fac COVID.”, a precizat Marcel Ciolacu la Antena 3.