Cel mai frumos târg de Crăciun din Europa se află într-un oraș din România, potrivit britanicilor: ”Este și foarte ieftin”

Potrivit britanicilor, Craiova este pe primul loc în ceea ce privește amenajarea celui mai frumos târg de Crăciun din Europa. ”Orașul european, vezi tot »

Florin Cîțu: ”E normal ca PNL să-mi ridice imunitatea, dar nu demisionez din partid”

Fostul premier, Florin Cîțu, a declarat că este normal ca PNL să îi ridice imunitatea pentru ca DNA să poată vezi tot »

Breaking: Klaus Iohannis a dat undă verde urmării penale pentru Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă

Președintele Klaus Iohannis a dat undă verde cererilor de urmărire penală formulate de DNA în dosarul achiziției vaccinurilor din pandemie. Președintele României, Klaus Iohannis, vezi tot »

Geoană sugerează o candidatură ca independent la prezidențiale: Lansează o carte care prezintă un nou plan de țară

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, dă de înțeles că ar urma să candideze din postura de independent la vezi tot »

La PNL și PSD s-au ales marii jucători: cine vor fi eminențele cenușii ale campanie

Marile partide își fac pregătirea pentru super anul electoral 2024. În cadrul Biroului Politic al PNL, Lucian Bode a fost ales, vezi tot »

 

Marcel Ciolacu îl atacă dur pe Rareş Bogdan: “E un mitocan”

rares-bogdan-marcel-ciolacu-1140x694

Premierul Marcel Ciolacu îi răspunde dur lui Rareş Bogdan, după ce prim-vicepreşedintele PNL l-a ameninţat cu ruperea coaliţiei. Liderul PSD l-a acuzat pe Rareş Bogdan de mitocănie, deoarece a provocat scandalul pentru a acoperi faptul că a fost la piaţă cu un ceas de zeci de mii de euro.

Ciolacu a anunţat că nu va mai accepta şedinţe de coaliţie în format extins pentru că: liberalii stau la masă, nu spun nimic şi apoi ies să arunce coaliţia în aer.

”Nu se rupe nicio coaliție și nu cade niciun Guvern. Dacă se rupe această coaliție, vă spun foarte clar. Dacă cineva va ieși din această coaliție, eu îmi voi duce mandatul la Cotroceni.

Atât timp cât 5 ore nu ai comentat nimic, dimpotrivă. Ți-ai luat informații, cum e normal ca om politic și după câteva ore tu ieși în spațiul public încercând să acoperi un gest nefericit să mergi la piață cu un ceas de 30.000 de euro la mână să cumperi pătrunjel, normal că românul se revoltă. În loc să ieși și să spui că l-ai primit cadou de la soție, mă întreține soția și mi-a dat cadou ceasul, înseamnă că ești un mitocan.

Tu stai cu mine la masă cinci ore, discutăm problemele țării și pe urmă ieși la televizor că tu i-ai atras atenția lui Iohannis, că PSD fură bani românilor”, a declarat Marcel Cioalacu, în emisiunea Sinteza Zilei.