Alegeri prezidențiale: Geoană domină preferințele electoratului. În turul doi ar câștiga în fața lui Ciolacu, Ciucă și Simion – Sondaj INSCOP

Aproape un sfert dintre alegători ar opta pentru Mircea Geoană în primul tur al alegerilor prezidenţiale, 18.2% pentru Marcel Ciolacu vezi tot »

Mariana Chipirlin: viziune și acțiune pentru localitatea Perișor

Candidatul PSD a dovedit în ultimii patru ani că este edilul potrivit pentru Perișor. Cu un palmares impresionant de proiecte vezi tot »

Vestea anului pentru locuitorii județului Dolj!

Guvernul Marcel Ciolacu a prioritizat proiectul de realizare a conductei de transport gaze naturale pe traseul Segarcea – Băileşti- Pleniţa vezi tot »

Ionuţ Octavian Barbu, candidatul PSD Dolj pentru Primăria Cerăt: „Ce alții promit, eu realizez”

Exemplul unei conduceri durabile: continuitate și inovație în Comuna Cerăt, pentru al patrulea mandat Comuna Cerăt se aliniază tendințelor de vezi tot »

Partidul Social Democrat susține un lider ai tinerei generații la Amărăștii de Sus

Iulian Duță intră în lupta pentru primărie cu idei și obiective care vizează dezvoltarea comunității pe termen lung, dar și vezi tot »

 

Marcel Ciolacu îl atacă dur pe Rareş Bogdan: “E un mitocan”

rares-bogdan-marcel-ciolacu-1140x694

Premierul Marcel Ciolacu îi răspunde dur lui Rareş Bogdan, după ce prim-vicepreşedintele PNL l-a ameninţat cu ruperea coaliţiei. Liderul PSD l-a acuzat pe Rareş Bogdan de mitocănie, deoarece a provocat scandalul pentru a acoperi faptul că a fost la piaţă cu un ceas de zeci de mii de euro.

Ciolacu a anunţat că nu va mai accepta şedinţe de coaliţie în format extins pentru că: liberalii stau la masă, nu spun nimic şi apoi ies să arunce coaliţia în aer.

”Nu se rupe nicio coaliție și nu cade niciun Guvern. Dacă se rupe această coaliție, vă spun foarte clar. Dacă cineva va ieși din această coaliție, eu îmi voi duce mandatul la Cotroceni.

Atât timp cât 5 ore nu ai comentat nimic, dimpotrivă. Ți-ai luat informații, cum e normal ca om politic și după câteva ore tu ieși în spațiul public încercând să acoperi un gest nefericit să mergi la piață cu un ceas de 30.000 de euro la mână să cumperi pătrunjel, normal că românul se revoltă. În loc să ieși și să spui că l-ai primit cadou de la soție, mă întreține soția și mi-a dat cadou ceasul, înseamnă că ești un mitocan.

Tu stai cu mine la masă cinci ore, discutăm problemele țării și pe urmă ieși la televizor că tu i-ai atras atenția lui Iohannis, că PSD fură bani românilor”, a declarat Marcel Cioalacu, în emisiunea Sinteza Zilei.