Alegeri prezidențiale: Geoană domină preferințele electoratului. În turul doi ar câștiga în fața lui Ciolacu, Ciucă și Simion – Sondaj INSCOP

Aproape un sfert dintre alegători ar opta pentru Mircea Geoană în primul tur al alegerilor prezidenţiale, 18.2% pentru Marcel Ciolacu vezi tot »

Mariana Chipirlin: viziune și acțiune pentru localitatea Perișor

Candidatul PSD a dovedit în ultimii patru ani că este edilul potrivit pentru Perișor. Cu un palmares impresionant de proiecte vezi tot »

Vestea anului pentru locuitorii județului Dolj!

Guvernul Marcel Ciolacu a prioritizat proiectul de realizare a conductei de transport gaze naturale pe traseul Segarcea – Băileşti- Pleniţa vezi tot »

Ionuţ Octavian Barbu, candidatul PSD Dolj pentru Primăria Cerăt: „Ce alții promit, eu realizez”

Exemplul unei conduceri durabile: continuitate și inovație în Comuna Cerăt, pentru al patrulea mandat Comuna Cerăt se aliniază tendințelor de vezi tot »

Partidul Social Democrat susține un lider ai tinerei generații la Amărăștii de Sus

Iulian Duță intră în lupta pentru primărie cu idei și obiective care vizează dezvoltarea comunității pe termen lung, dar și vezi tot »

 

Marcel Ciolacu: ”Investiție de peste 100 de milioane de euro la Aeroportul Craiova. Orașul devine o destinație turistică”

393815764_869164894580075_462307659403171642_n

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat o investiție de peste 100 de milioane de euro la Aeroportul din Craiova. ”Craiova și Olguța sunt dovada că un oraș se poate moderniza muncind zi de zi”, a spus premierul.

Premierul Marcel Ciolacu a efectuat, marți, o vizită de lucru în Craiova.

”Craiova s-a schimbat profund în ultimii ani. A devenit un oraș modern, vibrant și verde, un adevărat oraș european. Iar un mare merit îl are Lia Olguța Vasilescu și echipa sa din PSD.

Craiova și Olguța sunt dovada că un oraș se poate moderniza muncind zi de zi, fără a-ți agresa comunitatea cu proiecte începute peste noapte.

Mă bucur că modelul ei a fost preluat și de tânărul președinte al Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, care a demarat investiții ambițioase, precum modernizarea aeroportului.

Vorbim de o investiție de peste 100 de milioane de euro la Aeroportul Craiova, cea mai mare parte fiind fonduri europene nerambursabile. Va fi un terminal nou, cu infrastructură și echipamente la standarde europene.

De modernizarea aeroportului va beneficia și municipalitatea din Craiova, care devine o destinație turistică. Asta înseamnă munca în echipă, iar această echipă puternică dintre Olguța și Cosmin Vasile este secretul succesului. Iar un merit major în constituirea acestei echipe îl are și președintele organizației PSD Dolj, Claudiu Manda.

Este un exemplu de colaborare politică și administrativă de succes care sper că va fi multiplicat în cât mai multe alte județe ale țării”, a transmis Marcel Ciolacu într-o postare pe pagina sa de Facebook.