Datele ALARMANTE de la INS: deficitul comercial al României a SĂLTAT cu APROAPE UN MILIARD de euro

Deficitul balanţei comerciale (FOB/CIF) în primele 11 luni ale anului trecut a fost de 16,433 miliarde euro, mai mare cu vezi tot »

CRAIOVA / Se pregătește anveloparea blocurilor de pe Calea București

“Am început deja discuțiile cu asociațiile de proprietari ca, imediat ce o să terminăm cu reabilitarea să anvelopăm si Calea vezi tot »

INCREDIBIL – Vaccin distribuit în cutii de pizza, la spitalul din Slobozi

La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, vaccinul anti-COVID a ajuns în cutii de pizza. Ialomița a dat startul marți, 5 ianuarie 2021, campaniei vezi tot »

Mihai Tudose, despre ‘Florin Mîțu’: Superb. Omul e de psihiatrie. Chiar nu-i spune nimeni ‘Hai, tati, pe mal, că te ia apa’?

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose, fost premier, a declarat marți la Antena 3 că Guvernul condus de Florin Cîțu este ca „Familia vezi tot »

Chinezii se mișcă repede: Au copiat vaccinurile Moderna și Pfizer BioNtech

Compania farmaceutică chineză Tibet Rhodiola Pharmaceutical a anunţat marţi că un vaccin experimental împotriva coronavirusului pe care-l dezvoltă împreună cu vezi tot »

 

Marcel Ciolacu joacă tare: Iohannis va avea surprize din partea românilor! PSD nu se pregătește de opoziție

adevarul.ro

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că președintele Klaus Iohannis își face planurile greșit pentru că va avea surprize mari la votul din 6 decembrie. Ciolacu arată faptul că PSD va merge la Cotroceni cu o propunere de premier și se va aștepta să primească desemnarea, dacă vor avea cele mai multe mandate în Parlament.

”În primul rând, pe zi ce trece de campanie și din discuțiile avute cu oamenii, cred tot mai mult că PSD va avea cel mai mare număr de parlamentari. În ceea ce privește ceea ce a spus domnul Iohannis, o spune tot din prisma agentului electoral al PNL. Acolo este o capcană întinsă de Klaus Iohannis celor de la USr-PLUS, practic transmite un mesaj de demobilizare electoratului și le transmite că indiferent ce ar vota lucrurile sunt deja aranjate.

Faptul că președintele are astfel de intervenții în campania electorală îl descalifică din punct de vedere politic.

Nu cred (că PSD va fi în opoziție n.r.)! Eu știu Constituția: partidul care are cele mai multe mandate este invitat primul să vină cu o propunere de premier. Pe urmă, primul ministru desemnat încearcă să își construiască o majoritate, iar dacă nu reușește, atunci duce mandatul înapoi la președinte.”, a spus Marcel Ciolacu.