Lia Olguța Vasilescu: Se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea

“Cred că se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea. Depinde foarte mult de politic. Dacă se va vezi tot »

Alexandru Rafila lovește cu putere Cotroceniul: Nimic nu a justificat închiderea școlilor

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat luni, într-o conferință de presă, că decizia închiderii școlilor nu s-a vezi tot »

Nicușor Dan face mișto de bucureștenii care se plâng că au 19 grade în casă: ‘Sunt ţări europene în care asta e o normalitate’

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni seara că în 15-20% dintre blocurile bucureştene furnizarea agentului termic se vezi tot »

Datele ALARMANTE de la INS: deficitul comercial al României a SĂLTAT cu APROAPE UN MILIARD de euro

Deficitul balanţei comerciale (FOB/CIF) în primele 11 luni ale anului trecut a fost de 16,433 miliarde euro, mai mare cu vezi tot »

CRAIOVA / Se pregătește anveloparea blocurilor de pe Calea București

“Am început deja discuțiile cu asociațiile de proprietari ca, imediat ce o să terminăm cu reabilitarea să anvelopăm si Calea vezi tot »

 

Marcel Ciolacu, mesaj clar pentru PNL: “Aţi pierdut alegerile”. “Acest Guvern este deja mort”

ciolacu

“Doamna președinte a Senatului, domnule președinte al Camerei Deputaților, stimați colegi, domnule Orban, ați pierdut alegerile. Românii v-au trimis acasă. V-au trimis acasă pentru că le-ați pus în pericol sănătatea, viața, locurile de muncă și educația copiilor.

V-au trimis acasă pentru că ați mințit, pentru că v-ați bătut joc de o țară întreagă. Dar, domnule Orban, nu ați înțeles nimic. În loc să plecați acasă, v-ați dat mâna pe sub masă în goana voastră după ciolan. De două săptămâni, românii vă privesc siderați cum vă sfâșiați între voi, nu pentru ca românii să aibă o viață mai bună, cum le-ați promis, ci pentru scaunele voastre, pentru bani și putere. De aceea v-ați pus un premier de paie, să nu vă încurce cumva planurile. Cred că până și mocheta din birou au ales-o ei, domnule Cîțu. 

Nu aveți nici o soluție în programul de guvernare. Nici o măsură pentru viața românilor, nici o reformă. Ați venit doar să prăduiți cât de mult puteți. Să privatizați sănătatea, să creșteți taxele, să vindeți companiile românești, să omorâți agricultorii români. Acest Guvern este deja născut mort. Știți că veți pleca foarte repede, și de aici disperarea voastră de a vă pune pe funcții în creierii nopții.”, a declarat Marcel Ciolacu de la tribuna Parlamentului.