Profesor la Stanford: 100 la sută sigur că extratereștrii sunt pe Pământ de mult timp`

Un profesor de la Universitatea Stanford susține că extratereștrii au fost pe planeta Pământ și sunt „încă aici”. El arată vezi tot »

Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte! Se retrage de la CSU Craiova? I-a decis soarta lui Eugen Neagoe

Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte! Se retrage de la CSU Craiova? I-a decis soarta lui Eugen Neagoe. vezi tot »

Rezultate oficiale: Erdogan triumfă în alegerile prezidențiale din Turcia!

Comisia electorală din Turcia a confirmat, duminică seară, victoria preşedintelui în funcţie, Recep Tayyip Erdogan, în turul al doilea al scrutinului prezidenţial, anunță vezi tot »

Sondaj CURS – PSD și PNL sunt ‘condamnate’ să facă alianță și după alegerile parlamentare

Un sondaj CURS de tip Omnibus relevă faptul că, după alegerile parlamentare din 2024, vom avea o ecuație politică la fel de vezi tot »

A doua zi de greva generală în învățământ: liderii sindicatelor din educație sunt hotărâți să nu cedeze

Greva generală din învățământ va continua marţi, au anunțat liderii Federației Sindicatelor din Educație “Spiru Haret” și ai Federației Libere din vezi tot »

 

Marcel Ciolacu neagă o remaniere amplă a miniștrilor PSD: Am multe defecte, dar tâmpit nu sunt

YXNoPWMyNTkwNWVkZDY0ZjU5ZDk3MWUzZjhlNmQ5MWQ0YTI0.thumb

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seară, la România TV, că după ce ajunge premier nu va opera o remaniere de amploare a miniștrilor PSD așa cum se vehiculează informal.

„Nu, nu, ar fi o tampenie si am multe defecte, dar tampit nu sunt. Vreau un guvern al Romaniei functional, sa se ridice la nivelul provocarilor”, a declarat Ciolacu.

El a precizat că nu vrea să ajungă să respingă vreun ministru propus de PNL. „Nu cred ca voi folosi (dreptul de veto), voi discuta cu dl Ciuca inainte ca sa nu fiu nevoit sa il folosesc. Voi discuta cu dl Ciuca si vom hotari impreuna”, a explicat liderul PSD.