Ministerul Sănătății invită românii la doza a patra de vaccin

Ministerul Sănătății a anunțat că doza a patra de vaccin anti-COVID poate fi solicitată începând de luni de persoanele vaccinate vezi tot »

Mircea Geoană recunoaște implicarea NATO în războiul împotriva Rusiei: Vom continua să sprijinim Ucraina din punct de vedere militar

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a afirmat că Fedeeraţia Rusă stagnează în sudul şi în estul Ucrainei, precizând vezi tot »

TVR se dezlănțuie în scandalul Eurovision: ‘Am acordat punctaj maxim Moldovei. Regulile au fost schimbate în timpul jocului’

“Am fost surprinşi să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind vezi tot »

A câștigat Ucraina finala Eurovision prin furt? Voturile României și Moldovei, oferite forțat Kievului

Scandalul punctajului zero dintre România și Moldova la Eurovision naște noi controverse! Asta după ce Uniunea Europeană de Radio şi vezi tot »

Sorin Oprescu, condamndat la 10 ani și 8 luni de închisoare

Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare. Curtea de Apel vezi tot »

 

Mașinile ambasadorilor Japoniei și SUA în România au fost vandalizate de către protestatari/

masina-vandalizata-1024x576

Mașinile ambasadorilor Japoniei și SUA în România, care veniseră în vizită la Parlament, au fost vandalizate de către protestatarii care au pătruns în curtea Senatului.

Câteva sute de protestatari au pătruns în curtea Senatului și, la un moment dat, au lovit o mașină, iar pe o alta au dat cu spray.

Senatorul PSD, Titus Corlățean, a explicat că a avut o discuție cu ambasadorul Japoniei în România, iar la final, acesta nu a mai putut părăsi clădirea Senatului. Într-un final, SPP și jandarmii au făcut un coridor de securitate, iar ambasadorul a plecat de la Parlament.

”Am un gust extrem de amar, ca om care se ocupă de multă vreme de interesele externe ale României”, a spus Titus Corlățean.

UPDATE: Ambasadorul Japoniei ar fi trebuit să se întâlnească cu președintele Senatului, Florin Cîțu, dar această întâlnire s-a anulat. Atât ambasadorul, cât și Florin Cîțu au părăsit clădirea Parlamentului.