Moment ISTORIC – Regina Elena a revenit în România! Ce mesaj transmite Viorica Dăncilă

Regina-Mamă Elena va rămâne în conştiinţa românilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam şi de ţară, a vezi tot »

BOMBA ZILEI – Liviu Dragnea cere anularea condamnării

Fostul președinte PSD Liviu Dragnea a formulat, vineri, o contestaţie în anulare, o cale de extraordinară de atac, la decizia vezi tot »

Dăncilă trimite Corpul de Control la Ministerul Transporturilor și la TAROM: ‘Cei vinovați trebuie sancționați’

Premierul Viorica Dăncilă a dispus Corpului de Control al Prim-Ministrului începerea unei acțiuni de control la Ministerul Transporturilor și la vezi tot »

Viorica Dăncilă, în rol de infirmieră – a acordat primul ajutor unui bărbat căruia i s-a făcut rău la un miting PSD

Premierul Viorica Dancilă a acordat joi, împreună cu alte persoane din stafful său, primul ajutor unui bărbat căruia i s-a vezi tot »

Viorica Dăncilă, atacuri violente la adresa PNL: ‘Știm ce ne așteaptă a doua zi când va va veni un nou Guvern? Sunteți cifre pentru ei’

Viorica Dăncilă, președintele PSD, a transmis, joi, în timpul unui miting electoral în județul Constanța, că PNL îi consideră cifre vezi tot »

 

Mihai Fifor, sarcastic la adresa Opoziției: ‘Nu mai este esenţial să daţi jos Guvernul dacă se votează sâmbăta? Curaj’

Fifor-Mihai-Viorel

Secretarul general al PSD, senatorul Mihai Fifor, a afirmat miercuri că nu vede de ce votarea moţiunii de cenzură într-o zi de sâmbătă ar reprezenta o problemă pentru semnatarii acesteia, “cărora li s-a dat astfel ocazia să-şi pună în practică viziunea cât mai repede”.

“Noi chiar am crezut că semnatarii moţiunii vor să dea jos Guvernul cât mai repede, aşa că le-am propus ca votarea să fie sâmbătă. PNL chiar îşi doreşte ca sâmbăta să fie zi lucrătoare pentru toată lumea, deci nu văd de ce ar avea o problemă. Dar toţi aceşti ipocriţi evită să urgenteze votul pe care atât au spus că şi-l doresc. Ponta e la golf şi nu îşi poate sacrifica hobby-ul pentru a vota moţiunea. Iar dreapta nu lucrează în weekend. Cum, stimaţi semnatari ai măreţei moţiuni? Nu vă puteţi sacrifica o zi de weekend pentru vot? Nu mai este esenţial să daţi jos Guvernul Dăncilă ‘pentru a reconstrui România’ dacă se votează sâmbăta? Noi vă dăm ocazia să începeţi să vă puneţi în practică viziunea cât mai repede, aşa că vă aşteptăm sâmbăta aceasta la vot. Curaj!?”, a scris Fifor, pe Facebook.

El a calificat textul moţiunii drept “cea mai mare densitate de minciuni pe metru pătrat, iar cea mai gogonată dintre ele este chiar la finalul apoteotic în care se afirmă că, ‘după demiterea Guvernului PSD, Opoziţia va propune cea mai bună soluţie guvernamentală pentru români’”.

“Care soluţie, stimaţi colegi din Opoziţie?! Cu Sică Mandolină prim-ministru, cel care n-a făcut nici măcar 1 metru de autostradă când era ministrul Transporturilor? Cu cei din guvernele Boc, care au tăiat salariile şi pensiile şi au crescut taxele? Cu miniştri de carton din Guvernul lui Iohannis, zis şi Guvernul “Zero”? Cu profetul mincinos Florin Cîţu la Finanţe, cel care încerca să devalorizeze moneda naţională, când lucra pentru o bancă străină? Cu acel Vlad Voiculescu la Sănătate, cel care lăsa preţurile medicamentelor să urce la cer, ca să îi meargă bine lui “Don Nic”, ruda sa îmbogăţită din speculaţii pe piaţa medicamentelor? Cu Dan Barna, îmbogăţit şi el din contractele cu statul? Cu Nini Săpunaru, care “păzea” vămile în timpul afacerii “Ţigareta”, când a înflorit contrabanda cu alcool? Şi am putea continua la nesfârşit cu exemplele… Asta e “soluţia cea mai bună” pe care o poate pune pe masă Opoziţia?! Sincer, vă înţeleg de ce nu vreţi să veniţi la guvernare înainte de alegeri! V-aţi face de râs, iar românii şi-ar da seama că nu puteţi fi o alternativă la actuala guvernare!”, a susţinut senatorul social-democrat.