Alegeri prezidențiale: Geoană domină preferințele electoratului. În turul doi ar câștiga în fața lui Ciolacu, Ciucă și Simion – Sondaj INSCOP

Aproape un sfert dintre alegători ar opta pentru Mircea Geoană în primul tur al alegerilor prezidenţiale, 18.2% pentru Marcel Ciolacu vezi tot »

Vasile Dîncu: Geoană ar putea intra în finală

Liderul Consiliului Național PSD a mai afirmat că Mircea Geoană este, în acest moment, un personaj credibil, având în vedere că ocupă vezi tot »

‘Ultimul dans’ pentru Generația de Aur: Voi chiar meritați statuie – Momente emoționante pe Arena Națională

Generaţia de Aur a făcut spectacol în meciul său de adio, sâmbătă seara, pe Arena Naţională, învingând selecţionata Legendelor Lumii, vezi tot »

Seismul Geoană de care se tem liderii PSD și PNL

Această campanie anostă și total irelevantă pentru țară și orașele ei pare mai degrabă liniștea dinaintea furtunii, cea care inevitabil vezi tot »

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat vineri, în emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss, întrebat despre o vezi tot »

 

Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte! Se retrage de la CSU Craiova? I-a decis soarta lui Eugen Neagoe

350117806_214392624789012_1328340145037654541_n

Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte! Se retrage de la CSU Craiova? I-a decis soarta lui Eugen Neagoe. Finanţatorul celor de la CSU Craiova a fost enigmatic după ce echipa sa a ratat barajul de Conference League.

Mihai Rotaru spune că nu-l interesează dacă FCU Craiova dă lovitura şi merge în grupele Conference League. Anunţă şi multe schimbări la CSU Craiova. „Ne doream o continuitate de 7 ani n Europa, chiar dacă în tururile preliminare. E o seară tristă, un sezon ratat complet. Luam în calcul această situaţie. Săptăpmâna asta trebuie să luăm decizii.

Nu neapărat luăm decizii ca lot de jucători. Noi trebuie să gestionăm. Ştim ce avem de făcut. Eugen Neagoe poate fi ajutat ca să facă mai mult în sezonul viitor. Mă refer la calitatea staffului şi a lotului de jucători. Nu sunt surprins de rezultatul de la Cluj. A fost o greşeală că am spus că va fi 1 solist la Cluj. Nu am suspectat niciodată, ştiam că Farul va face tot ce poate ca să câştige meciul.

Nu mă interesează barajul CFR Cluj-FCU Craiova. Analiza noastră economică financiară spune că dacă CFR nu intră în Europa va avea mari probleme. Ar fi doar o victorie de etapă pentru cealaltă echipă din Craiova. Orice moment în care ei se clatină poate să îi afecteze. Nu e o durere că i-aş vedea pe ei în Conference League”, a spus Rotaru, în direct la Digisport.

În schimb, Eugen Neagoe s-a enervat când a fost întrebat dacă va fi îndepărtat de la CSU Craiova după ce a ratat barajul de Europa. „Am jucat modest, slab. Asta e realitatea. În această seară, totul depindea de noi, să ne facem treaba pe teren. Să ne intereseze doar jocul nostru. Doar la final am aflat că au bătut cei de la Farul. Am jucat foarte slab, e o seară tristă. Am dezamăgit foarte multă lume, suporterii. Le-am spus băieţilor să nu facem ca Dormund. De ce ne-a fost frică nu am scăpat.

A spus patronul de 3 ori că nu plec. Voi schimbaţi antrenorii. Toţi întrebaţi de schimbare de antrenor, a spus de 3 ori patronul că nu vor fi schimbări. Ce să vă spun. Avem o întâlnire mâine, vom merge în vacanţă. Este un an ratat pentru că nu suntem în cupele europene. Mai puţin în seara asta, în restul partidelor am juca foarte bine”, a spus Neagoe, la finalul meciului pierdut cu Sepsi.