Simona Halep, victorie senzațională la Australian Open în fața lui Osaka

Simona Halep, locul I WTA, şi-a egalat cea mai bună performanţă la Australian Open, calificarea în sferturile de finală, după vezi tot »

Cu ce se va ocupa Mihai Tudose, după ce a plecat de la Palatul Victoria

Fostul premier Mihai Tudose va prelua o altă „însărcinare politică”, probabil în Parlament, a declarat duminică seară primarul Capitalei, Gabriela vezi tot »

O vedetă pleacă de la PRO TV. Care este motivul pentru care şi-a dat demisia

Actorul Dragoş Bucur şi-a dat demisia de la „Visuri la cheie”,  după trei sezone. Acesta şi-a motivat plecarea prin faptul vezi tot »

Alertă METEO – Opt judeţe sunt din această dimineaţă sub cod galben de vânt şi ninsori

Opt judeţe se află din această dimineaţă sub cod galben de vânt şi ninsori, avertizarea fiind valabilă până la ora vezi tot »

Zi DECISIVĂ – PSD decide azi miniștrii Guvernului Dăncilă. Cine pleacă, cine se întoarce

Comitetul Executiv Naţional al PSD urmează să se întrunească luni pentru a discuta componenţa viitorului guvern, care va avea aceeaşi vezi tot »

 

Mihai Tudose dă cărțile pe față: ‘Nu mă interesează preşedinţia partidului şi nici a României’

PSD-Sigla

,,Nu mă interesează preşedinţia partidului şi nici a României”, a declarat Mihai Tudose la Realitatea TV. Tudose a mai spus că nu vrea să se facă de râs iar PSD nu este al unei persoane, indiferent cine este aceasta. 

,,Nu mă intereseaza șefia partidului, nici președinția Romaniei, ca am tot auzit că mă pregatesc de nu știu ce(…) mă interesază să nu ma fac de râs” a declarat premierul Tudose la Jocuri de Putere

Întrebat dacă relația cu Liviu Dragnea mai poate continua in formula actuală, premeirul Tudose a spus că este vorba de o relație instituțională.  ,,Eu sunt premier desemnat de catre partid. Sunt al partidului și prim ministru al Romaniei , al partidului, iar  partidul nu este al cuiva…”.