Lia Olguța Vasilescu: Se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea

“Cred că se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea. Depinde foarte mult de politic. Dacă se va vezi tot »

Alexandru Rafila lovește cu putere Cotroceniul: Nimic nu a justificat închiderea școlilor

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat luni, într-o conferință de presă, că decizia închiderii școlilor nu s-a vezi tot »

Nicușor Dan face mișto de bucureștenii care se plâng că au 19 grade în casă: ‘Sunt ţări europene în care asta e o normalitate’

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni seara că în 15-20% dintre blocurile bucureştene furnizarea agentului termic se vezi tot »

Datele ALARMANTE de la INS: deficitul comercial al României a SĂLTAT cu APROAPE UN MILIARD de euro

Deficitul balanţei comerciale (FOB/CIF) în primele 11 luni ale anului trecut a fost de 16,433 miliarde euro, mai mare cu vezi tot »

CRAIOVA / Se pregătește anveloparea blocurilor de pe Calea București

“Am început deja discuțiile cu asociațiile de proprietari ca, imediat ce o să terminăm cu reabilitarea să anvelopăm si Calea vezi tot »

 

Mihai Tudose, despre ‘Florin Mîțu’: Superb. Omul e de psihiatrie. Chiar nu-i spune nimeni ‘Hai, tati, pe mal, că te ia apa’?

tudose

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose, fost premier, a declarat marți la Antena 3 că Guvernul condus de Florin Cîțu este ca „Familia Addams” cu diferența că „măcar ăia erau simpatici”.

Întrebat cum comentează faptul că Florin Cîțu a ajuns premier, Mihai Tudose a declarat:

  • „E o gluma proasta, iertati-ma. Este o caricatura, este infernul. Uitati-va la ce declaratie face el ca o sa vaccinam zilnic peste o suta de mii. Nu-i zice nimeni ‘Hai tati pe mal, ca te ia apa’?. Ce sa comentezi? Ce sa faci? Eu am spus si-mi mentin opinia, omul e de psihiatrie. Aveti impresia ca asta stie ce are de facut pe lume? Dl Mîțu premier, superb.
  • Prima lui sedinta, a depus juramantul, s-au dus toti la Guvern. Citesc pe la 12 noaptea ca a avut loc o sedinta informala. Aoleu, zic. In prima seara trebuia sa faca o sedinta de Guvern sa faca OUG privind organizarea si functionarea guvernului, ca s-au schimbat ministere. Ei au stat o saptamana cu ministri care n-au ministere. Stiati asta? Asta e premier? Familia Adams. Macar aia erau simpatici”