Ponta: Băsescu mai are o sută și ceva de zile, e sfârșitul lui; pe 22 decembrie ne vom recâștiga libertatea

Președintele PSD, premierul Victor Ponta că pe 22 decembrie românii își vor câștiga din nou libertatea, menționând că “peste 100 vezi tot »

Olguța Vasilescu: La alegerile prezidențiale vreau să votăm un român capabil să aducă schimbarea

Vicepreședintele PSD, Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, a declarat, marți, la Consiliul Național al PSD, că își dorește ca vezi tot »

Victor Ponta: Am convingerea că în noiembrie o să câștigăm

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Victor Ponta, a declarat, marți, la Consiliul Național al partidului, ce are loc la vezi tot »

Claudiu Manda: PSD este pregătit să câștige alegerile prezidențiale! PSD este gata pentru o nouă victorie!

“Domnule preşedinte, stimaţi colegi bine ați venit la Craiova! Cetatea Băniei vă primește cu bucurie și este mândră să găzduiască vezi tot »

Victor Ponta: Cu o primăriţa ca Olguţa Vasilescu şi o organizaţie ca PSD Dolj nu aveam cum să nu aleg Craiova

Victor Ponta a dezvăluit luni seara la România TV, la emisiunea realizată de Victor Ciutacu, de ce a ales Craiova vezi tot »

 

Mihail Genoiu, noul viceprimar al Craiovei

mihai genoiu

 La această oră, consilierii municipali craioveni au votat propunerea pentru noul viceprimar al Craiovei. Singurul nominalizat a fost Mihail Genoiu, din partea UNPR.

Primul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Craiova a fost cel de desemnare a noului viceprimar al Craiovei. Consilierul UNPR Teodor Sas a fost cel care a făcut propunerea: Mihail Genoiu. Imediat, consilierii au primit buletinele de vot, scrutinul fiind secret. “CLM are 27 de membri, are însă un loc vacant, din cei 26 cinci sunt absenţi, Mihail Genoiu s-a abţinut, au fost exprimate 20 de voturi <<Pentru>>”, a declarat Bianca Predescu, preşedintele comisiei de validare a votului. 

http://www.lupamea.ro