Asfalt colorat în Grădina Botanică

Grădina Botonică din Craiova se bucură în aceste zile de un tratament special: aleile sparte sunt refăcute de Primăria Craiova vezi tot »

Portsmouth Aviation şi Spirit Circuits vor deschide câte o fabrică în Bănie

Craiova a devenit un principal punct de atracţie pentru firmele din străinătate. După turcii de la ETI, alte două firme vezi tot »

Guvernul a aprobat accesul la tratamente inovative în cazul hepatitei C

Guvernul a aprobat ordonanța de urgență prin care se va realiza și în România accesul la cele mai noi tratamente vezi tot »

Ponta: Dragnea nu a fost sancționat pentru activitatea de ministru, ci pentru că l-am suspendat pe Băsescu

Premierul Victor Ponta a declarat  că Liviu Dragnea a fost sancționat pentru suspendarea fostului președinte Traian Băsescu și nu pentru vezi tot »

Percheziţii la o biserică din Gorj, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel vezi tot »

 

Mihail Genoiu, noul viceprimar al Craiovei

mihai genoiu

 La această oră, consilierii municipali craioveni au votat propunerea pentru noul viceprimar al Craiovei. Singurul nominalizat a fost Mihail Genoiu, din partea UNPR.

Primul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Craiova a fost cel de desemnare a noului viceprimar al Craiovei. Consilierul UNPR Teodor Sas a fost cel care a făcut propunerea: Mihail Genoiu. Imediat, consilierii au primit buletinele de vot, scrutinul fiind secret. “CLM are 27 de membri, are însă un loc vacant, din cei 26 cinci sunt absenţi, Mihail Genoiu s-a abţinut, au fost exprimate 20 de voturi <<Pentru>>”, a declarat Bianca Predescu, preşedintele comisiei de validare a votului. 

http://www.lupamea.ro