Ziua Unirii sărbătorită la Biblioteca Aman

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, Secția Împrumut Adulți „Adrian Păunescu” organizează joi, 26 noiembrie 2015, ora 13:30, evenimentul 1 vezi tot »

Lavinia Craioveanu – de nota 10

Profesoară la liceul CFR, Lavinia Craioveanu s-a prezentat, a susţinut şi a luat concursul pentru ocuparea postului de Inspector General vezi tot »

Centura de Sud a Craiovei aproape de inaugurare

“Centura de Sud este aproape de inaugurare. Probabil luna viitoare se va inaugura”, a declarat primarul Craiovei la GTV. Drumul vezi tot »

Spital de 100 de milioane de euro la Craiova

„La Craiova se va înfiinţa un spital regional pe fonduri europene. Va fi un alt spital care se va face vezi tot »

Olguța Vasilescu schimbă mobilierul din şcolile craiovene

Lia Olguţa Vasilescu continuă investiţiile în Craiova. Unul din proiectele gândite de municipalitate este schimbarea mobilierului în şcolile craiovene.   vezi tot »

 

Mihail Genoiu, noul viceprimar al Craiovei

mihai genoiu

 La această oră, consilierii municipali craioveni au votat propunerea pentru noul viceprimar al Craiovei. Singurul nominalizat a fost Mihail Genoiu, din partea UNPR.

Primul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Craiova a fost cel de desemnare a noului viceprimar al Craiovei. Consilierul UNPR Teodor Sas a fost cel care a făcut propunerea: Mihail Genoiu. Imediat, consilierii au primit buletinele de vot, scrutinul fiind secret. “CLM are 27 de membri, are însă un loc vacant, din cei 26 cinci sunt absenţi, Mihail Genoiu s-a abţinut, au fost exprimate 20 de voturi <<Pentru>>”, a declarat Bianca Predescu, preşedintele comisiei de validare a votului. 

http://www.lupamea.ro