Victor Ponta: “Semnăm zilele astea pentru stadion”

Premierul a dat declaraţia aşteptată de toţi suporterii Universităţii Craiova: în câteva zile se semnează contractul pentru noul stadion. Craiova vezi tot »

Boyko Borissov: “Sunt mişcat de ce am văzut în Craiova”

Premierul bulgar, Boyko Borissov, s-a declarat încântat de primirea pe care a avut-o la Craiova, din partea oficialităţilor şi de vezi tot »

Olguţa Vasilescu: S-a format “Grupul de la Craiova”

Acordul tripartinic dintre România, Bulgaria şi Serbia a primit titulatura de “Grupul de la Craiova”. Titulatura simbolizează semnarea acordului trilateral vezi tot »

Olguţa Vasilescu: Vizita dumneavoastră va rămâne în paginile de istorie a oraşului

Premierul Victor Ponta împreună cu omologii săi din Bulgaria și Serbia, au fost întâmpinați în capitala Olteniei de primarul municipiului vezi tot »

Asistaţii sociali cu vile şi maşini de lux din Sadova, executaţi silit. Romii au obţinut ilegal bani de la stat

Romii din comuna doljeană Sadova se pricep de minune de ani buni să fenteze statul şi să primească ilegal ajutoare vezi tot »

 

Mihail Genoiu, noul viceprimar al Craiovei

mihai genoiu

 La această oră, consilierii municipali craioveni au votat propunerea pentru noul viceprimar al Craiovei. Singurul nominalizat a fost Mihail Genoiu, din partea UNPR.

Primul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Craiova a fost cel de desemnare a noului viceprimar al Craiovei. Consilierul UNPR Teodor Sas a fost cel care a făcut propunerea: Mihail Genoiu. Imediat, consilierii au primit buletinele de vot, scrutinul fiind secret. “CLM are 27 de membri, are însă un loc vacant, din cei 26 cinci sunt absenţi, Mihail Genoiu s-a abţinut, au fost exprimate 20 de voturi <<Pentru>>”, a declarat Bianca Predescu, preşedintele comisiei de validare a votului. 

http://www.lupamea.ro