Liviu Dragnea, prima reacţie: ‘De acum încolo trebuie să reconstruim’

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a avut o primă reacţie la votul pe moţiunea de cenzură, care a dus la căderea vezi tot »

Moțiunea de CENZURĂ a TRECUT: Grindeanu este DEMIS

În urma votului din plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților moțiunea de cenzură inițiată de PSD și ALDE împotriva vezi tot »

CRAIOVA / Străzile Eliza Opran și Izvorul Rece se vor asfalta pe investiții

Mihail Genoiu, a declarat că așteaptă să se finalizeze procedurilor de învestire în funcția de primar al Craiovei, ca apoi vezi tot »

Administratorul public al Craiovei, Sorin Manda, lămurește situația de la SCM Craiova

Administratorul public al Craiovei, Sorin Manda, a clarificat zvonurile apărute în presă legate de Sport Club Municipal Craiova. În urma vezi tot »

Aplicația Start-up Nation poate fi testată până duminică; startul oficial al programului va fi dat joia viitoare

PSD anunță că startul oficial programului Start-Up Nation – un angajament politic definit prin finanțarea în limita maximă a 200.000 vezi tot »

 

Mihail Genoiu, noul viceprimar al Craiovei

mihai genoiu

 La această oră, consilierii municipali craioveni au votat propunerea pentru noul viceprimar al Craiovei. Singurul nominalizat a fost Mihail Genoiu, din partea UNPR.

Primul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Craiova a fost cel de desemnare a noului viceprimar al Craiovei. Consilierul UNPR Teodor Sas a fost cel care a făcut propunerea: Mihail Genoiu. Imediat, consilierii au primit buletinele de vot, scrutinul fiind secret. “CLM are 27 de membri, are însă un loc vacant, din cei 26 cinci sunt absenţi, Mihail Genoiu s-a abţinut, au fost exprimate 20 de voturi <<Pentru>>”, a declarat Bianca Predescu, preşedintele comisiei de validare a votului. 

http://www.lupamea.ro