Dragnea: Dacă PNL vrea să depună moțiune să o facă pentru că altfel generează rezerve în rândul investitorilor

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că PNL ar trebui să depună moțiunea de cenzură împotriva Guvernului în vezi tot »

Daciana Sârbu este nominalizată la Gala Premiilor Parlamentului European 2015, la secțiunea ”Sănătate”

Europarlamentarul Daciana Sârbu a fost nominalizată pentru marele premiu la categoria ”Sănătate” la Gala Premiilor Parlamentului European 2015 care va vezi tot »

Cine vine la șefia SRI?

Jurnalistul Radu Tudor a scris, pe blogul său personal, că noul șef al SRI ar putea fi Eduard Hellvig. „Europarlamentarul vezi tot »

Dosarul Microsoft / Bani grei dați pentru Băsescu de Gabriel Sandu

Fostul ministru Gabriel Sandu a declarat in denuntul formulat in Dosarul Microsoft ca a finantat cu 2.450.000 de euro campania vezi tot »

Codruț Sereș și Zsolt Nagy, la Penitenciarul Rahova

Foștii miniștri Codruț Șereș și Zsolt Nagy, condamnați definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul privatizărilor strategice, vezi tot »

 

Mihail Genoiu, noul viceprimar al Craiovei

mihai genoiu

 La această oră, consilierii municipali craioveni au votat propunerea pentru noul viceprimar al Craiovei. Singurul nominalizat a fost Mihail Genoiu, din partea UNPR.

Primul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Craiova a fost cel de desemnare a noului viceprimar al Craiovei. Consilierul UNPR Teodor Sas a fost cel care a făcut propunerea: Mihail Genoiu. Imediat, consilierii au primit buletinele de vot, scrutinul fiind secret. “CLM are 27 de membri, are însă un loc vacant, din cei 26 cinci sunt absenţi, Mihail Genoiu s-a abţinut, au fost exprimate 20 de voturi <<Pentru>>”, a declarat Bianca Predescu, preşedintele comisiei de validare a votului. 

http://www.lupamea.ro