Olguţa Vasilescu: Social democrații doljeni merită un post de ministru

“Nu avem numai vorbe bune pentru conducerea de la București. Doljul aduce cele mai multe voturi pentru partid dar alții vezi tot »

Claudiu Manda, reales președinte al PSD Dolj

Peste 1500 de delegați l-au reales în unanimitate pe Claudiu Manda în fruntea PSD Dolj, pentru încă patru ani. Acesta vezi tot »

Trei poliţişti au refuzat o mită de 5000 de lei de la un bărbat care a vrut să scape de dosar penal

Cristian Ţărţăleanu, în vârstă 31 de ani, din Craiova, a încercat să scape de un dosar penal pentru că a vezi tot »

PSD Dolj își alege conducerea pentru următorii 4 ani

Luni, 27 iulie 2015, va avea loc Conferința Organizației Județene Dolj a Partidului Social Democrat. Locul de desfășurare va fi vezi tot »

Olguţa Vasilescu: “Vrem să preluăm Spitalul CFR”

„Suntem în tratative să preluăm Spitalul CFR. Noi am cam terminat toate spitalele din Craiova, ale municipalității. (…) Dacă ministerul vezi tot »

 

Mihail Genoiu, noul viceprimar al Craiovei

mihai genoiu

 La această oră, consilierii municipali craioveni au votat propunerea pentru noul viceprimar al Craiovei. Singurul nominalizat a fost Mihail Genoiu, din partea UNPR.

Primul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Craiova a fost cel de desemnare a noului viceprimar al Craiovei. Consilierul UNPR Teodor Sas a fost cel care a făcut propunerea: Mihail Genoiu. Imediat, consilierii au primit buletinele de vot, scrutinul fiind secret. “CLM are 27 de membri, are însă un loc vacant, din cei 26 cinci sunt absenţi, Mihail Genoiu s-a abţinut, au fost exprimate 20 de voturi <<Pentru>>”, a declarat Bianca Predescu, preşedintele comisiei de validare a votului. 

http://www.lupamea.ro