Percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de trafic de minore şi de proxenetism, în Craiova

Procurori craioveni au făcut 15 percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate că ar fi recrutat şi obligat mai multe minore vezi tot »

Guvernul dă bani pentru aparatură nouă la “Victor Babeş”

Sănătatea pare a fi primordială în Bănie. După ani de zile în care s-a lucra pe aparaturi vechi de când vezi tot »

Olguţa Vasilescu: Până la sfârşitul anului, toată Craiova va fi alimentată cu apă potabilă

Craiova va fi alimentată cu apă potabilă în proporţie de 100%. Asta datorită unui contract extrem de atractiv pe fonduri vezi tot »

DARIUS VÂLCOV a fost REŢINUT de DNA

Darius Vâlcov a fost reținut de DNA, la câteva ore după ce Senatul a avizat cererea procurorilor, informează România TV. Fostul ministru vezi tot »

Cererea privind reținerea și arestarea preventivă a lui Dan Șova, respinsă de Senat

Senatorii au respins solicitarea privind reținerea și arestarea preventivă a social-democratului Dan Șova, acuzat de săvârșirea a trei infracțiuni de vezi tot »

 

Mihail Genoiu, noul viceprimar al Craiovei

mihai genoiu

 La această oră, consilierii municipali craioveni au votat propunerea pentru noul viceprimar al Craiovei. Singurul nominalizat a fost Mihail Genoiu, din partea UNPR.

Primul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Craiova a fost cel de desemnare a noului viceprimar al Craiovei. Consilierul UNPR Teodor Sas a fost cel care a făcut propunerea: Mihail Genoiu. Imediat, consilierii au primit buletinele de vot, scrutinul fiind secret. “CLM are 27 de membri, are însă un loc vacant, din cei 26 cinci sunt absenţi, Mihail Genoiu s-a abţinut, au fost exprimate 20 de voturi <<Pentru>>”, a declarat Bianca Predescu, preşedintele comisiei de validare a votului. 

http://www.lupamea.ro