Olguța Vasilescu: A început lucrul la cea de-a doua fabrică ETI

„Astazi am vizitat fabrica de biscuiți ETI, o investiție de aproximativ 45 milioane euro pe care am reușit să o vezi tot »

Trei clanuri de romi din Craiova au făcut avere prin folosirea copiilor la cerşit în Disneyland. Minorii reuşeau să facă 7000 de euro pe zi

Şase persoane din Craiova au fost reţinute pentru 24 de ore şi sunt acuzat de trafic de persoane, furt calificat vezi tot »

Bugetul Craiova Capitală a Culturii 2021, la jumătate faţă de cel de la Cluj

Aproximativ 1 milion de euro a cheltuit Asociaţia Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021. Comparativ, Clujul a cheltuit de două vezi tot »

Craiova / Noi sensuri unice

Începând cu data de 13.02.2016 se va pune în aplicare Hotărârea nr. 3/2016 a Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei Rutiere vezi tot »

Azi se finalizează lucrările la canalizarea din Bariera Vâlcii

Lucrările în Bariera Vâlcii se aproapie de final. Un prim pas va fi făcut azi, când firma constructoare o să vezi tot »

 

Mihail Genoiu, noul viceprimar al Craiovei

mihai genoiu

 La această oră, consilierii municipali craioveni au votat propunerea pentru noul viceprimar al Craiovei. Singurul nominalizat a fost Mihail Genoiu, din partea UNPR.

Primul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Craiova a fost cel de desemnare a noului viceprimar al Craiovei. Consilierul UNPR Teodor Sas a fost cel care a făcut propunerea: Mihail Genoiu. Imediat, consilierii au primit buletinele de vot, scrutinul fiind secret. “CLM are 27 de membri, are însă un loc vacant, din cei 26 cinci sunt absenţi, Mihail Genoiu s-a abţinut, au fost exprimate 20 de voturi <<Pentru>>”, a declarat Bianca Predescu, preşedintele comisiei de validare a votului. 

http://www.lupamea.ro