O bătrână a fost strivită de un motostivuitor în Târgul de Săptămână

O bătrână în vârstă de 70 de ani, din comuna doljeană Gheceşti, a fost strivită astăzi de un motostivuitor. Oamenii vezi tot »

Ponta: Românii au văzut adevărata față a lui Băsescu, un președinte decăzut, o rușine a României

Premierul Victor Ponta, președintele PSD, afirmă că Traian Băsescu este “o rușine a României” deoarece are o atitudine degradantă pentru vezi tot »

Boștinaru: PE a decis ca pierderile băncilor din zona euro să nu mai fie suportate de contribuabilii europeni

Plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg a adoptat cu o largă majoritate, pachetul de reformă pentru constituirea Uniunii Bancare care vezi tot »

“Crețu” condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru fraudă informatică

Marius  Voinea zis şi „Creţu“ a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de fraudă vezi tot »

COD GALBEN de inundaţii în judeţul Dolj

Se instituie COD GALBEN începând din data de 16.04.2014 ora 20:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Caraş, Nera, Cerna (judeţul vezi tot »

 

Mihail Genoiu, noul viceprimar al Craiovei

mihai genoiu

 La această oră, consilierii municipali craioveni au votat propunerea pentru noul viceprimar al Craiovei. Singurul nominalizat a fost Mihail Genoiu, din partea UNPR.

Primul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Craiova a fost cel de desemnare a noului viceprimar al Craiovei. Consilierul UNPR Teodor Sas a fost cel care a făcut propunerea: Mihail Genoiu. Imediat, consilierii au primit buletinele de vot, scrutinul fiind secret. “CLM are 27 de membri, are însă un loc vacant, din cei 26 cinci sunt absenţi, Mihail Genoiu s-a abţinut, au fost exprimate 20 de voturi <<Pentru>>”, a declarat Bianca Predescu, preşedintele comisiei de validare a votului. 

http://www.lupamea.ro