Fostul primar al comunei Cârna achitat în dosarul în care este acuzat de fals şi abuz în serviciu

Andrei Cornel, fostul primar al comunei Cârna, a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de fals şi abuz în vezi tot »

Interlopul Ion Drăguşin a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă. A cerut 70.000 de euro

Ion Drăguşin zis „Sile“, un cunoscut al lumii interlop din Craiova, a fost trimis în judecată de procurorii DNA-Craiova pentru vezi tot »

REZULTATE TITULARIZARE 2014. Ce note au luat profesorii din judeţul Dolj

În judeţul Dolj s-au înscris la examenul de titularizare 1210 profesori. Astăzi au fost afişate rezultatele parţiale atât pe site-ul vezi tot »

Mehedinți: O avarie la o turbină a pus în pericol funcționarea în condiții de siguranță a Hidrocentralei ”Porțile de Fier I”

O avarie produsă la o turbină a Centralei electrice românești de la Hidrocentrala ”Porțile de Fier I” a pus în vezi tot »

Ponta: Voi candida la prezidențiale, marți voi cere sprijinul partidului meu

Premierul Victor Ponta a afirmat că va candida la alegerile prezidențiale, punctând că, la Craiova, va cere sprijinul PSD pentru această vezi tot »

 

Mihail Genoiu, noul viceprimar al Craiovei

mihai genoiu

 La această oră, consilierii municipali craioveni au votat propunerea pentru noul viceprimar al Craiovei. Singurul nominalizat a fost Mihail Genoiu, din partea UNPR.

Primul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Craiova a fost cel de desemnare a noului viceprimar al Craiovei. Consilierul UNPR Teodor Sas a fost cel care a făcut propunerea: Mihail Genoiu. Imediat, consilierii au primit buletinele de vot, scrutinul fiind secret. “CLM are 27 de membri, are însă un loc vacant, din cei 26 cinci sunt absenţi, Mihail Genoiu s-a abţinut, au fost exprimate 20 de voturi <<Pentru>>”, a declarat Bianca Predescu, preşedintele comisiei de validare a votului. 

http://www.lupamea.ro