150 de tinere din Oltenia obligate să se prostitueze în Italia. Cum au fost păcălite de proxeneţi

Membrii unei grupări de proxeneţi din Olt şi Gorj au fost condamnaţi defintiv de magistraţii Curţii de Apel Craiova la vezi tot »

Vâlcea alocă patru milioane euro proiectului “Craiova 2021 împreună cu Oltenia”

Consiliul Judeţean Vâlcea a aprobat suma de 4 milioane de euro ca susţinere a Craiovei în lupta pentru câştigarea titlului vezi tot »

Festivalul Antic Pelendava, în Piaţa Fraţii Buzeşti

Aflat la a III-a ediţie, Festivalul Antic Pelendava se va ţine în perioada 10-11 octombrie în Piaţa Fraţii Buzeşti. Centrul vezi tot »

Se asfaltează în Bariera Vâlcii

Prima zi din lună a regăsit pe strada Bariera Vâlcii utilajele de asfaltare. După mai multe luni de disconfort, craiovenii vezi tot »

Colibri are pregătit un octombrie plin cu spectacole şi festivaluri

Teatrul Colibri îi aşteaptă pe craioveni într-o nouă călătorie prin lumea celor mai frumoase poveşti ale lumii, aduse în scenă vezi tot »

 

Mihail Genoiu, noul viceprimar al Craiovei

mihai genoiu

 La această oră, consilierii municipali craioveni au votat propunerea pentru noul viceprimar al Craiovei. Singurul nominalizat a fost Mihail Genoiu, din partea UNPR.

Primul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Craiova a fost cel de desemnare a noului viceprimar al Craiovei. Consilierul UNPR Teodor Sas a fost cel care a făcut propunerea: Mihail Genoiu. Imediat, consilierii au primit buletinele de vot, scrutinul fiind secret. “CLM are 27 de membri, are însă un loc vacant, din cei 26 cinci sunt absenţi, Mihail Genoiu s-a abţinut, au fost exprimate 20 de voturi <<Pentru>>”, a declarat Bianca Predescu, preşedintele comisiei de validare a votului. 

http://www.lupamea.ro