Claudiu MANDA: PSD Dolj este în grafic cu calendarul aprobat de CN. În octombrie vom avea alegeri!

Consiliul Național al PSD, din data de 21 martie 2015, a aprobat un calendar conform căruia până la data de vezi tot »

Un elev a fost a fost surprins în timp ce copia cu ajutorul unui dispozitiv demn de filmele cu spioni

Un elev din Craiova a fost eliminat din examenul de Bacalaureat după ce fost prins în timp ce copia cu vezi tot »

Ziua porţilor deschise la Cartierul Chinezesc

Craiovenii pot vedea cu proprii ochi care sunt materialele din care sunt făcute apartamentele de pe strada Caracal. Cârcotaşi de vezi tot »

Elevii şi studenţii merg cu autobuzul la jumătate de preţ toată vara

Abonamentele pentru elevi şi studenţi vor fi la jumătate de preţ faţă de cele normale, chiar dacă elevii se află vezi tot »

Celebrii pepeni de Dăbuleni au ajuns pe tarabe. Peste 100 de tone pleacă zilnic în ţară, pentru a-i înlocui pe cei greceşti

Direct de pe câmp, zilnic pleacă în toată ţara TIR-uri întregi de lubeniţă. Preţul la producător anul acesta porneşte de vezi tot »

 

Mihail Genoiu, noul viceprimar al Craiovei

mihai genoiu

 La această oră, consilierii municipali craioveni au votat propunerea pentru noul viceprimar al Craiovei. Singurul nominalizat a fost Mihail Genoiu, din partea UNPR.

Primul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Craiova a fost cel de desemnare a noului viceprimar al Craiovei. Consilierul UNPR Teodor Sas a fost cel care a făcut propunerea: Mihail Genoiu. Imediat, consilierii au primit buletinele de vot, scrutinul fiind secret. “CLM are 27 de membri, are însă un loc vacant, din cei 26 cinci sunt absenţi, Mihail Genoiu s-a abţinut, au fost exprimate 20 de voturi <<Pentru>>”, a declarat Bianca Predescu, preşedintele comisiei de validare a votului. 

http://www.lupamea.ro