Circulația tramvaielor a fost reluată. Olguța Vasilescu vrea să cumpere, în 2017, tramvaie noi

În această dimineață a fost reluată circulația tramvaielor în Municipiul Craiova. Călătorii vor beneficia de astăzi de serviciul de transport vezi tot »

Primăria Craiova oferă alimente persoanelor nevoiaşe

Primăria Municipiului Craiova anunţă că, începând cu data de 03 mai 2016, se vor distribui pachetele cu alimente oferite din vezi tot »

CRAIOVA / Se reia circulaţia tramvaielor

“SC RAT SRL anunţă reluarea circulaţiei tramvaielor în municipiul Craiova începând cu data de 04.05.2016, călătorii putând beneficia de serviciul vezi tot »

VIDEO / Rezistenţa bordurilor din Parcul Romanescu, testată cu un excavator

Cum spaţiul virtual au apărut mai multe imagini care puneau la îndoială calitatea bordurilor folosite la remenajarea parcului Nicolae Romanescu, vezi tot »

PSD Dolj a depus lista de candidaturi la Primăria Craiova și la CJ Dolj

Astăzi, 23 aprilie 2016, PSD Dolj a depus dosarele de candidatură pentru Consiliul Județean Dolj și dosarul de candidatură pentru vezi tot »

 

Mihail Genoiu, noul viceprimar al Craiovei

mihai genoiu

 La această oră, consilierii municipali craioveni au votat propunerea pentru noul viceprimar al Craiovei. Singurul nominalizat a fost Mihail Genoiu, din partea UNPR.

Primul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Craiova a fost cel de desemnare a noului viceprimar al Craiovei. Consilierul UNPR Teodor Sas a fost cel care a făcut propunerea: Mihail Genoiu. Imediat, consilierii au primit buletinele de vot, scrutinul fiind secret. “CLM are 27 de membri, are însă un loc vacant, din cei 26 cinci sunt absenţi, Mihail Genoiu s-a abţinut, au fost exprimate 20 de voturi <<Pentru>>”, a declarat Bianca Predescu, preşedintele comisiei de validare a votului. 

http://www.lupamea.ro