Crimă din gelozie în Dolj. Un bărbat şi-a ucis soţia pentru că bănuia că îl înşală

Gelozia l-a împins pe un bărbat din comuna doljeană Dobreşti la crimă. Ion Verde bănuia că soţia îl înşală, iar vezi tot »

Sorin Manda, noul director RAT Craiova

CSM Craiova a rămas fără director după demisia lui Sorin Manda, cel care a reuşit în cei 2 ani şi vezi tot »

S-a predat amplasamentul pentru noul stadion al Universităţii Craiova

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu a predat amplasamentului noului stadion. “Astăzi, predăm amplasamentul pentru construcţia noului stadion de fotbal către vezi tot »

Craiova va deveni timp de şapte zile un oraş al spectacolului. Programul festivalului „Puppets occupy street“

Festivalul „Puppets occupy street“ va avea loc în Craiova în perioada 25 august-1 septembrie.Spectacolele se vor desfăşura în Centrul Istoric vezi tot »

 

Mihail Genoiu, noul viceprimar al Craiovei

mihai genoiu

 La această oră, consilierii municipali craioveni au votat propunerea pentru noul viceprimar al Craiovei. Singurul nominalizat a fost Mihail Genoiu, din partea UNPR.

Primul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Craiova a fost cel de desemnare a noului viceprimar al Craiovei. Consilierul UNPR Teodor Sas a fost cel care a făcut propunerea: Mihail Genoiu. Imediat, consilierii au primit buletinele de vot, scrutinul fiind secret. “CLM are 27 de membri, are însă un loc vacant, din cei 26 cinci sunt absenţi, Mihail Genoiu s-a abţinut, au fost exprimate 20 de voturi <<Pentru>>”, a declarat Bianca Predescu, preşedintele comisiei de validare a votului. 

http://www.lupamea.ro