Procurorii DNA, principalii competitori ai Liei Olguța Vasilescu în campania electorală

Cu doar șase zile înainte de alegerile locale, procurorii DNA – Structura Centrală s-au trezit să o mai citeze pe vezi tot »

Cartierul Rovine: “Mulţumim Olguţa! Continuăm împreună”

Rovinele votează Lia Olguţa Vasilescu. Investiţiile din ultimii patru ani făcute în acest cartier se văd cu ochiul liber. Printre vezi tot »

Craioviţa Nouă merge pe mâna Olguţei Vasilescu la alegeri

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, se bucură de o mare susţinere în Craioviţa Nouă, unde a fost întâmpinată de mii vezi tot »

Parcarea subterană din centrul Craiovei a fost deschisă

Începând cu data de 27.05.2016, ora 13:00 şi până în data 29.05.2016, ora 24:00, accesul autovehiculelor se va face gratuit, vezi tot »

Olguța Vasilescu: Aş vrea să vă mulţumesc tuturor pentru modul în care am reuşit să colaborăm în aceşti patru ani

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, le-a mulțumit consilierilor municipali pentru activitatea derulată în ultimii patru ani. „Având în vedere că vezi tot »

 

Mihail Genoiu, noul viceprimar al Craiovei

mihai genoiu

 La această oră, consilierii municipali craioveni au votat propunerea pentru noul viceprimar al Craiovei. Singurul nominalizat a fost Mihail Genoiu, din partea UNPR.

Primul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Craiova a fost cel de desemnare a noului viceprimar al Craiovei. Consilierul UNPR Teodor Sas a fost cel care a făcut propunerea: Mihail Genoiu. Imediat, consilierii au primit buletinele de vot, scrutinul fiind secret. “CLM are 27 de membri, are însă un loc vacant, din cei 26 cinci sunt absenţi, Mihail Genoiu s-a abţinut, au fost exprimate 20 de voturi <<Pentru>>”, a declarat Bianca Predescu, preşedintele comisiei de validare a votului. 

http://www.lupamea.ro