Ce se va întâmpla cu bugetul pe 2017: Guvernul a decis totul

Membrii Guvernului au analizat în cadrul unei ședințe tehnice de lucru, proiectul legii bugetului pentru anul 2017 și au agreat vezi tot »

Teodor Meleșcanu dă de pământ cu Ambasadorul SUA: Nu agreăm dialogul prin presă!

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, l-a primit vineri, pe ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm. Cei doi oficiali s-au vezi tot »

Lovitură de imagine a lui Liviu Dragnea – Întâlnire cu Donald Trump

Președintele PSD Liviu Dragnea și Prim-ministrul Sorin Grindeanu s-au întâlnit cu președintele ales al SUA, Donald Trump. Întânirea a avut vezi tot »

Regulamentul pentru ridicarea maşinilor va fi pus pe site-ul primăriei

La sfârşitul anului trecut Guvernul a aprobat o Hotărâre care permite autorităţilor locale să reia activitatea de ridicare a maşinilor vezi tot »

Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce a ajuns în SUA

Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților, se află în SUA, unde va participa, alături de premierul Sorin Grindeanu, vezi tot »

 

Mihail Genoiu, noul viceprimar al Craiovei

mihai genoiu

 La această oră, consilierii municipali craioveni au votat propunerea pentru noul viceprimar al Craiovei. Singurul nominalizat a fost Mihail Genoiu, din partea UNPR.

Primul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Craiova a fost cel de desemnare a noului viceprimar al Craiovei. Consilierul UNPR Teodor Sas a fost cel care a făcut propunerea: Mihail Genoiu. Imediat, consilierii au primit buletinele de vot, scrutinul fiind secret. “CLM are 27 de membri, are însă un loc vacant, din cei 26 cinci sunt absenţi, Mihail Genoiu s-a abţinut, au fost exprimate 20 de voturi <<Pentru>>”, a declarat Bianca Predescu, preşedintele comisiei de validare a votului. 

http://www.lupamea.ro