BOMBĂ în ULTIMUL SONDAJ: Diferență URIAȘĂ între PSD și PNL

Un sondaj IRES, făcut la comandat Digi 24, arată diferență uriașă între PSD și PNL. PSD are 44%, iar PNL vezi tot »

CTP îl desființează pe Cioloș: E descalificant. Ce a făcut e infracţiune

Premierul Dacian Cioloş a publicat, joi, pe Facebook, un clip video prin care face apel către români să voteze pe vezi tot »

Claudiu Manda : PSD continuă programul de scădere a taxelor și impozitelor

PSD a dovedit că face o prioritate din debirocratizare și a acționat în acest sens încă înainte de a prelua vezi tot »

Moș Nicolae – tradiții și obiceiuri

Originea acestei tradiții este în povestea personajului legendar, care a existat cu adevărat în persoana episcopului cetății Mira, din ținutul vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu: „Craiova are nevoie de un Guvern PSD!“

Primarul municipiului Craiova și, totodată, candidatul PSD Dolj care deschide lista pentru Camera Deputaților vorbește despre importanța susținerii guvernamentale în vezi tot »

 

Mihail Genoiu, noul viceprimar al Craiovei

mihai genoiu

 La această oră, consilierii municipali craioveni au votat propunerea pentru noul viceprimar al Craiovei. Singurul nominalizat a fost Mihail Genoiu, din partea UNPR.

Primul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Craiova a fost cel de desemnare a noului viceprimar al Craiovei. Consilierul UNPR Teodor Sas a fost cel care a făcut propunerea: Mihail Genoiu. Imediat, consilierii au primit buletinele de vot, scrutinul fiind secret. “CLM are 27 de membri, are însă un loc vacant, din cei 26 cinci sunt absenţi, Mihail Genoiu s-a abţinut, au fost exprimate 20 de voturi <<Pentru>>”, a declarat Bianca Predescu, preşedintele comisiei de validare a votului. 

http://www.lupamea.ro