Olguța Vasilescu, către Florin Cîțu: PNL se împrumută TRIPLU! Unde sunt banii?

Lia Olguța Vasilescu are o întrebare pentru ministrul Florin Cîțu după ce a spus că PNL se împrumută triplu față vezi tot »

HALUCINANT Ministrul Transporturilor a găsit SOLUȚIA pentru aglomerarea de pe DN1: Un drum FORESTIER

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a propus marţi mai multe soluţii temporare de reducere a blocajelor rutiere de pe DN1 din vezi tot »

FĂRĂ CUVINTE Florin Cîțu a împrumutat, azi, TREI MILIARDE DE EURO, de pe pieţele externe, cu scadență peste 12 și 30 de ani

Florin Cîțu a împrumutat marți 3 miliarde de euro de pe pieţele externe, în prima emisiune de obligaţiuni denominate în vezi tot »

CUTREMUR în Justiţie: Instanţele din ţară anunţă pe rând că suspendă activitatea şi vor să sesizeze CCR

Tribunalul Iași și Curțile de Apel Craiova și Cluj au anunțat, marți, că își vor suspenda activitatea, ca urmare a vezi tot »

Nebunie pe piața valură: Euro crește. Francul elveţian, cel mai mare nivel din ultimii 5 ani

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de referinţă de 4,7790 lei/euro, în creştere faţă de valoarea vezi tot »

 

Ministrul Apărării, primele declarații după ce un soldat român a murit în Afganistan

breaking news

Informaţiile suplimentare referitoare la identitatea militarului ucis în Afganistan vor fi făcute publice după anunţarea familiei, a precizat, joi, ministrul Apărării, Gabriel Leş, într-o intervenţie telefonică la Digi 24.

“Un militar şi-a pierdut viaţa în jurul orei 11,40 în Afganistan, în timpul executării unei misiuni de patrulare în Kabul. Informaţiile suplimentare referitoare la identitatea militarului vor fi difuzate după anunţarea familiei. Locul este tot în Green Zone, era o acţiune de patrulare şi se pare că era o maşină capcană care era încărcată cu explozibil”, a declarat Gabriel Leş.

Întrebat dacă măsurile de securitate erau la cote înalte, oficialul a spus: “Bineînţeles, au fost întotdeauna şi la fiecare misiune de patrulare, misiunile se organizează şi se fac în aşa fel încât să fie pregătiţi pentru orice. Din păcate, aceste evenimente au loc unul după celălalt, ştim că situaţia din zona respectiv este una extrem de sensibilă şi, din păcate, ne putem aştepta şi la astfel de situaţii”.