Marcel Ciolacu jubilează după decizia CCR: Mă bucură că democraţia funcţionează încă în România

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, referindu-se la decizia CCR care consideră neconstituţională desemnarea lui Ludovic Orban vezi tot »

BREAKING – Curtea Constituţională a decis: Există conflict între preşedinte şi Parlament, privind desemnarea lui Orban

Curtea Constituțională a admis luni sesizarea conflictului între președintele Klaus Iohannis și Parlament privind desemnarea pentru a doua oară a vezi tot »

Marcel Ciolacu o spune clar și răspicat: PSD nu va vota niciun guvern minoritar

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune că PSD nu va vota niciun guvern minoritar şi crede că trebuie intrat vezi tot »

Ciolacu, informații despre Congresul PSD în contextul în care coronavirusul amenință România

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, că, în principiu, Congresul Partidului Social Democrat se va desfășura în vezi tot »

Alertă pe Aeroportul din Craiova din cauza coronavirusului: Pasageri din Italia, așteptați de jandarmi, medici şi zeci de poliţişti

139 de pasageri care au ajuns din Italia, luni noaptea, pe Aeroportul Internaţional Craiova, au fost aşteptaţi de jandarmi, medici vezi tot »

 

Ministrul Finanțelor îl nimicește pe liderul senatorilor PNL: ‘Este jignitor cum unii frustrați și ratați sunt tolerați de partid’

sursa: adevărul.ro

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a afirmat, miercuri, cu referire la senatorul PNL Florin Cîțu, că este dăunător și jignitor cum „unii frustrați și ratați profesional” sunt tolerați doar de câte un partid și debitează inepții cu un aer iritat și impertinent.

„ Este dăunător și jignitor la adresa întregii societăți atunci când unii frustrați și ratați profesional, care nu au fost vreodată în situația de a gândi sau lua decizii cu implicații economice și sociale, ba, mai mult, au fost brutal respinși de mediul privat și nu sunt acceptați nici de cel public, ajung să mai fie tolerați doar de câte un partid politic, dar și acolo, fie pe scurtătură sau pe ușa din dos, de unde debitează inepții cu un aer iritat și impertinent. Conștienți sau nu de efectul public și impactul negativ al gesturilor și mesajelor lor pentru imaginea și credibilitatea țării, ei își cuantifică activitatea exclusiv în indicatori de beneficii politice și personale – Ce, Când și Cât(u)”, a scris Eugen Teodorovici, pe Facebook.

Ministrul de Finanțe a adăugat că unii nu înțeleg că politica este mai mult decât un gest de teribilism politic sau un hashtag fără sonor.

„Sunt unii care nu înțeleg că politica este mai mult decât expresia trăirilor de moment ale celor ce se pretind oameni politici! Este mai mult decât un hashtag foarte sonor, un selfie șmecher sau un discurs isteric și scandalos voit a produce emoții extreme. Este mai mult decât o pancartă, o lozincă, un strigăt sau un gest de teribilism politic.Sunt unii care nu pricep că politica diferă de politicianism, așa cum un om de stat sau un om politic diferă de un politruc demagog”, a afirmat Teodorovici.

El a susținut că această situație reprezintă un „aviz amatorilor de chilipiruri și recompense politice”.

Și liderul senatorilor ALDE Daniel Zamfir a lansat critici la adresa senatorului liberal. Daniel Zamfir a afirmat că Florin Cîțu, „eminența” politicilor economice ale PNL, dezvăluie care sunt adevăratele intenții ale liberalilor dacă ajung la guvernare. Acesta a precizat că „scindarea românilor este politica dusă de PNL”.

Totodată, sindicatul Bugetarilor SED LEX solicită demisia senatorului PNL Florin Cîțu, pe fondul declarației acestuia potrivit căreia bugetarii ar trebui să renunțe la vouchere, sporuri și pensii speciale, amintindu-i liberalului că este plătit din taxele și impozitele românilor.

Reacțiile vin după ce liderul senatorilor PNL Florin Cîțu a declarat că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a adăugat că, în acest context, bugetarii trebuie să fie de acord să lucreze fără a primi vouchere, tichete de vacanță, sporuri și pensii speciale.

Liberalul mai afirmă că bugetarii sunt privilegiații societății, iar toți românii, atât cei din țară cât și cei din diaspora lucrează pentru ca bugetarii să trăiască bine.