Mircea Geoană cere PNL și PSD să nu îi mai folosească numele în negocieri: „Până ieri îl înjurai și acum devine fost coleg de-al nostru?”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, spune că nu intenționează să se întoarcă într-un partid politic și că ar prefera să vezi tot »

Mircea Geoană, aflat la Washington, dezvăluie principalele teme de la Summitul NATO: „Suntem gata cu lecțiile. Am negociat totul”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, aflat la Washington pentru Summitul Alianței Nord-Atlantice, a făcut anunțuri de ultimă oră, luni seara, la vezi tot »

Cum se modifică OUG 84: Poliția va putea să rețină permisul șoferului care refuză testul anti-drog doar 72 de ore

Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), a declarat luni că premierul a solicitat ministerului un mecanism vezi tot »

29 de piloți și copiloți s-au îmbolnăvit în aceeași zi. Epidemie de salarii mici la TAROM

Piloții TAROM au salariile la jumătate față de cei de la Wizz Air, iar sindicatele din cadrul companiei negociază de vezi tot »

Geoană, despre vizita premierului maghiar la Moscova: „Ce a făcut Orban nu angajează NATO. Nu are girul aliaților”

Aflat la Washington, pentru Summitul Alianței Nord-Atlantice, Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 CNN vezi tot »

 

Mircea Geoană cere PNL și PSD să nu îi mai folosească numele în negocieri: „Până ieri îl înjurai și acum devine fost coleg de-al nostru?”

mircea-geoana-1024x683

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, spune că nu intenționează să se întoarcă într-un partid politic și că ar prefera să candideze independent la alegerile prezidențiale din acest an. El le cere celor două partide aflate acum la guvernare să nu se mai folosească de numele lui.

Mircea Geoană: Folosirea numelui meu în negocierile din interiorul partidelor și dintre partide. Îi rog respectuos să îşi rezolve problemele…
Reporter: Și să nu mai folosească numele dumneavoastră…
Mircea Geoană: De ce? Dacă vor să vină la o discuție să vină. Nu mai fă chestia asta… 

„Până ieri îl înjurai și acum devine fost coleg de-al nostru? E puțin ciudat. Să-şi faca lectiile, să se hotărască, şi dup-aia discutăm orice vor domniile lor. Dar să nu mai facp asta, pentru că dă sentimentul că nu au soluţii. Şi a doua chestiune, dă un sentiment de capcană. Faptul că aș putea avea relații cu dânșii.”, a declarat Mircea Geoană, pentru Fanatik.ro.