Alegeri prezidențiale: Geoană domină preferințele electoratului. În turul doi ar câștiga în fața lui Ciolacu, Ciucă și Simion – Sondaj INSCOP

Aproape un sfert dintre alegători ar opta pentru Mircea Geoană în primul tur al alegerilor prezidenţiale, 18.2% pentru Marcel Ciolacu vezi tot »

Vasile Dîncu: Geoană ar putea intra în finală

Liderul Consiliului Național PSD a mai afirmat că Mircea Geoană este, în acest moment, un personaj credibil, având în vedere că ocupă vezi tot »

‘Ultimul dans’ pentru Generația de Aur: Voi chiar meritați statuie – Momente emoționante pe Arena Națională

Generaţia de Aur a făcut spectacol în meciul său de adio, sâmbătă seara, pe Arena Naţională, învingând selecţionata Legendelor Lumii, vezi tot »

Seismul Geoană de care se tem liderii PSD și PNL

Această campanie anostă și total irelevantă pentru țară și orașele ei pare mai degrabă liniștea dinaintea furtunii, cea care inevitabil vezi tot »

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat vineri, în emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss, întrebat despre o vezi tot »

 

Mircea Geoană, despre o posibilă candidatură la prezidențiale: ”Sunt tot mai aproape de o decizie”

geoana-1000x600

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a declarat, marți, că este ”tot mai aproape de o decizie” în legătură cu o candidatură la alegerile prezidențiale. În opinia sa, candidatura la președinție este o ”decizie masivă”, pe care o va lua după summitul NATO de la Washington (9-11 iulie).

Într-un interviu acordat postului Antena 3 CNN, Geoană a evidențiat că nu a luat încă o decizie finală privind candidatura la președinție.

”O decizie finală încă nu am luat-o. Este evident faptul că trebuie să-mi fac datoria la NATO până în ultima zi de mandat. Văzând ce se întâmplă în țară, sunt tot mai aproape de o decizie. Mai sunt două-trei luni până la summitul de la Washington”, a afirmat Mircea Geoană.

Secretarul general adjunct al NATO a afirmat că este ”măgulit” de faptul că în cele mai recente sondaje este creditat cu cele mai mari șanse de a câștiga alegerile prezidențiale.

”În acest moment, sunt mai aproape de o decizie”, a adăugat el.