Mircea Geoană, pe primul loc în preferințele românilor la alegerile prezidențiale. Cele patru situații posibile pentru turul doi

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, se află pe primul loc în topul intenţiilor de vot pentru alegerile prezidenţiale, vezi tot »

Mircea Geoană nu s-a mai abținut după ce a văzut o poză cu Mihai Tudose și Rareș Bogdan: Te pufnește râsul

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat că a murit de râs după ce i-a arătat cineva o fotografie cu europarlamentarii vezi tot »

Geoană despre susținerea PSD – PNL la prezidențiale: Se poate și fără ei!

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat reprezentanţii actualei coaliţii încearcă să blocheze jocul şi să spună “suntem noi şi fără vezi tot »

Care e candidatul cu cele mai mari șanse să le obțină votul românilor și cum sunt văzuți Geoană, Ciolacu și Ciucă

Cu șase luni înaintea alegerilor prezidențiale, ofertele partidelor pentru Cotroceni nu sunt atractive în afara activelor de partid, rezultă dintr-o vezi tot »

Dublă lovitură pentru Klaus Iohannis: Italia și Suedia îl susțin pe Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO

Suedia şi Italia îl susţin pe premierul olandez Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO, informează joi agenţiile internaţionale de presă. Prim-ministrul vezi tot »

 

Mircea Geoană ia în calcul scurtarea mandatului la NATO pentru o posibilă candidatură la președinție. ”Sunt două variante”

mircea-geoana_7556d3f508

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a declarat că va lua o hotărâre în privința carierei sale după summitul Alianței Nord-Atlantice, organizat la Washington la începutul lunii iulie. Nu poate pleca, însă, din organizația politico-militară, în același timp cu Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, la începutul lunii octombrie, motiv pentru care ia în calcul inclusiv varianta de a părăsi mai devreme postul.

Aflat la Constanța pentru lansarea cărții sale ”Bătălia pentru viitorul României”, Mircea Geoană a evidențiat că românii caută un ” alt tip de model de candidați”, fapt reflectat și de recentele sondaje potrivit cărora există ”o anumită saturație a cetățenilor României față de modelele clasice de politicieni”.

”Cercetările sociologice arată foarte clar că lumea caută alt profit, alt tip de model de candidați. Pentru funcții de primar, vedeți și la București câtă discuție este despre cine să fie desemnat candidat.

Reflectă o anumită saturație a cetățenilor României față de modelele clasice de politicieni care până acum le-au fost oferiți ca opțiuni”, a afirmat Mircea Geoană, la Constanța.

Mircea Geoană conduce în clasamentul politicienilor în care românii au încredere., arată un sondaj realizat la începutul lunii februarie de INSCOP Research, la comanda News.ro. În acest context, secretarul general adjunct al NATO a vorbit despre variantele pe care le ia în calcul după încheierea mandatului său.

”Vom vedea. Când se termină jobul de la NATO. Avem de pregătit un summit la Washington care este atât de important pentru noi toți. După iulie, după ce vom avea acel summit de mare succes de la Washington ( 9-11 iulie, n.red) voi putea să iau o decizie și să comunic ce vreau să fac cu viața mea”, a spus Mircea Geoană.