Mircea Geoană, pe primul loc în preferințele românilor la alegerile prezidențiale. Cele patru situații posibile pentru turul doi

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, se află pe primul loc în topul intenţiilor de vot pentru alegerile prezidenţiale, vezi tot »

Mircea Geoană nu s-a mai abținut după ce a văzut o poză cu Mihai Tudose și Rareș Bogdan: Te pufnește râsul

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat că a murit de râs după ce i-a arătat cineva o fotografie cu europarlamentarii vezi tot »

Geoană despre susținerea PSD – PNL la prezidențiale: Se poate și fără ei!

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat reprezentanţii actualei coaliţii încearcă să blocheze jocul şi să spună “suntem noi şi fără vezi tot »

Care e candidatul cu cele mai mari șanse să le obțină votul românilor și cum sunt văzuți Geoană, Ciolacu și Ciucă

Cu șase luni înaintea alegerilor prezidențiale, ofertele partidelor pentru Cotroceni nu sunt atractive în afara activelor de partid, rezultă dintr-o vezi tot »

Dublă lovitură pentru Klaus Iohannis: Italia și Suedia îl susțin pe Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO

Suedia şi Italia îl susţin pe premierul olandez Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO, informează joi agenţiile internaţionale de presă. Prim-ministrul vezi tot »

 

Mircea Geoană: Marcel Ciolacu a venit la mine în birou să-mi propună să candidez la Președinția României susținut de PSD

candidatura-lui-mircea-geoana-agita-apele-in-tabara-ciolacu

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, le dă replica lui Marcel Ciolacu și Mihai Tudose: „e o vorbă românească: de ce ți-e frică nu scapi!”. Totodată, el a dezvăluit că cei doi au venit la el în birou pentru a-i propune să candideze independent susținut de PSD.

„Aud și văd și eu aceste declarații. E o anumită nervozitate, poate chiar un început de iritare. E o vorbă românească: de ce ți-e frică nu scapi! Și apropo de cine dă telefon cui. Eu am avut discuții cu ei. Au venit la mine în birou. (…) Acum ceva timp în urmă, dânșii au venit la mine să-mi propună să candidez independent susținut de PSD. De ce? E un calcul foarte simplu. Voturile PSD la alegerile prezidențiale nu sunt suficiente ca să câștigi președinția României. Vrei să câștigi președinția României strict pe PSD, nu ai voturi. În turul II nu mai votează nimeni cu PSD: diaspora – nu, nehotărâții – nu”, a spus Mircea Geoană, la Digi24,