Alegeri prezidențiale: Geoană domină preferințele electoratului. În turul doi ar câștiga în fața lui Ciolacu, Ciucă și Simion – Sondaj INSCOP

Aproape un sfert dintre alegători ar opta pentru Mircea Geoană în primul tur al alegerilor prezidenţiale, 18.2% pentru Marcel Ciolacu vezi tot »

Vasile Dîncu: Geoană ar putea intra în finală

Liderul Consiliului Național PSD a mai afirmat că Mircea Geoană este, în acest moment, un personaj credibil, având în vedere că ocupă vezi tot »

‘Ultimul dans’ pentru Generația de Aur: Voi chiar meritați statuie – Momente emoționante pe Arena Națională

Generaţia de Aur a făcut spectacol în meciul său de adio, sâmbătă seara, pe Arena Naţională, învingând selecţionata Legendelor Lumii, vezi tot »

Seismul Geoană de care se tem liderii PSD și PNL

Această campanie anostă și total irelevantă pentru țară și orașele ei pare mai degrabă liniștea dinaintea furtunii, cea care inevitabil vezi tot »

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat vineri, în emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss, întrebat despre o vezi tot »

 

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Mircea-Geoana (2)

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat vineri, în emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss, întrebat despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale, că este mai aproape de o decizie, dar că un anunț va face după ce termină jobul la NATO. Despre atacurile pesediștilor la adresa sa, Geoană spune că sunt declanșate de sondajele care îl dau favorit la câștigarea președinției. „Posibila mea candidatură poate crea un pic de emoție, de fibrilație în sistem, ceea ce nu-i un lucru rău”, a afirmat acesta. 

Despre atacurile celor din PSD la adresa sa, Geoană spune: „Le privesc cu detașare și mult calm. Probabil că sondajele îi deranjează sau au alte calcule pe care eu nu le cunosc. Nu vreau să intru în nicio polemică, am un job de făcut, vreau să-l termin în condiții la fel de bune ca în ultimii cinci ani de zile. Iar politica românească își va urma deznodământul”.

„Eu cred că le e frică de contactul cu cetățenii, ăsta e sentimentul meu. De fiecare dată comasare de alegeri locale cu europarlamentare…eu regret enorm că nu aud nicio discuție despre soluții pentru București, de exemplu. Sau o discuție ideologică și politică despre Europa. Trimitem acolo un număr important de europarlamentari, parcă acest lucru nu există. Nu ne interesează cine ne reprezintă, cât de credibili sunt oamenii care ne reprezintă? Eu cred mai degrabă că în clipa de față e un joc politic care nu are de-a face cu interesul oamenilor”, a adăugat el.

Mircea Geoană îi răspunde premierului Marcel Ciolacu care a spus că e convins că acesta va candida la alegerile prezidențiale. „Mă bucur că are convingeri ferme, e un lucru foarte bun să ai convingeri ferme în viață. Eu am o convingere extrem de fermă că țara se apropie de final de ciclu politic și că are nevoie de o schimbare profundă pentru a merge mai departe. O altă convingere este că această clasă politică a noastră a rămas în spatele transformării din societate și e nevoie de un efort mult mai mare de a schimba lucrurile”, a spus secretarul adjunct al NATO.