Profesor la Stanford: 100 la sută sigur că extratereștrii sunt pe Pământ de mult timp`

Un profesor de la Universitatea Stanford susține că extratereștrii au fost pe planeta Pământ și sunt „încă aici”. El arată vezi tot »

Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte! Se retrage de la CSU Craiova? I-a decis soarta lui Eugen Neagoe

Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte! Se retrage de la CSU Craiova? I-a decis soarta lui Eugen Neagoe. vezi tot »

Rezultate oficiale: Erdogan triumfă în alegerile prezidențiale din Turcia!

Comisia electorală din Turcia a confirmat, duminică seară, victoria preşedintelui în funcţie, Recep Tayyip Erdogan, în turul al doilea al scrutinului prezidenţial, anunță vezi tot »

Sondaj CURS – PSD și PNL sunt ‘condamnate’ să facă alianță și după alegerile parlamentare

Un sondaj CURS de tip Omnibus relevă faptul că, după alegerile parlamentare din 2024, vom avea o ecuație politică la fel de vezi tot »

A doua zi de greva generală în învățământ: liderii sindicatelor din educație sunt hotărâți să nu cedeze

Greva generală din învățământ va continua marţi, au anunțat liderii Federației Sindicatelor din Educație “Spiru Haret” și ai Federației Libere din vezi tot »

 

Municipiul Craiova a fost selectat în clasamentul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa

260692620_4537777112976621_5039556458045609090_n

Municipiul Craiova a fost selectat în clasamentul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa, realizat de EuropeanBestDestinations.com, fiind singurul oraș din România din acest top. Turistii din toata lumea pot descoperi și pot vota Craiova ca destinația preferată de Crăciun până pe 10 decembrie.

Cel mai vizitat site web dedicat turismului din Europa, European Best Destinations, a anunțat cele mai frumoase destinații de Crăciun pentru 2021 – 2022 și a dat start votării.

Turistii din toata lumea pot descoperi și pot vota Craiova ca destinația preferată de Crăciun până pe 10 decembrie, la ora 11.59, ora locală a Bruxelles-ului. Se poate acorda 1 vot pe zi de la o adresă IP.  Votul se face pe site-ul: www.europeanbestdestinations.com/christmas-markets/

O data cu luna cadourilor, Craiova a intrat intr-o atomosfera de sarbatoare. Orasul a fost decorat cu un million de luminite, amplasate in zona centrala, pe Calea Bucuresti, cat si in Parcul Nicolae Romanescu.

Vizitatorii găsesc de toate: brad împodobit, căsuțe de basm, carusel, patinoar, globuri personalizate, vată de zahăr sau vin fiert cu scorțișoară. In plus, in fiecare weekend institutiile de cultura din cadrul primariei au programate concerte intre orele 18.00 si 20.00.

Un punct central al sărbătorii din Craiova îl reprezintă cele 25 de căsuțe pictate ca-n povești din Centrul Vechi și Piața Mihai Viteazul, la care comercianții și artizanii vând produse handmade, preparate specifice Crăciunului, cadouri unicat și bijuterii.

Preparate deosebite există și în Piața William Shakespeare, la zona cu food truck uri, iar copiii sunt așteptați în Piața Mihai Viteazul unde este deschis patinoarul, dar si la Atelierul lui Moș Crăciun.

Evenimentele, reunite sub umbrela „Lumi magice”  vor mentine atmosfera de sărbătoare după Anul Nou.

Trebuie stiut ca purtarea măștii este obligatorie, iar în zona scenei, in serile de concerte,  este nevoie de certificat verde.