Nou record în privința cazurilor de COVID înregistrate în România: 614 în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, un nou record în ceea ce privește numărul de cazuri înregistrat în 24 vezi tot »

Ciolacu, discuții cu Arafat despre noua lege privind carantina: ‘Va fi o lege coerentă și eficientă’

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit, joi dimineață, la Parlament, cu Raed Arafat și mai mulți colegi juriști vezi tot »

RECORD! 555 de cazuri noi de COVID-19 în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri, că în România a fost depășit pragul de 30.000 de îmbolnăviri, după ce vezi tot »

Marcel Ciolacu a răbufnit la adresa Guvernului Orban: ‘Naște un alt zombi legislativ și ne impune dezbatere în regim de urgență’

Guvernul Orban naște un alt zombi legislativ, a spus, marți seara, președintele PSD; Marcel Ciolacu, despre proiectul de lege al vezi tot »

ULTIMA ORĂ: Aproape 400 de noi cazuri de COVID-19 în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, marți, că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 397 de noi cazuri vezi tot »

 

NEAȘTEPTAT – USR și-a pierdut răbdarea cu Guvernul Orban: atacuri în rafală

bomba

Deputatul USR, Claudiu Năsui, trage cu tunul în Guvern și arată că din momentul în care liberalii au preluat guvernarea prețurile la bunurile de consum au cunoscut o creștere accelerată, iar Guvernul nu pare dispus să facă nimic pentru a stopa această situație.

”Prețurile au crescut din nou, iar inflația continuă să ne scadă puterea de cumpărare.

Acest impozit ascuns numit inflație se adaugă unei lungi liste de alte taxe și impozite pe care ni le ia statul: taxarea excesivă pe muncă, TVA, accize, amenzi, etc.

Dar cât au crescut prețurile în decembrie 2019, de la începutul anului? Prețul cartofilor a crescut cu 24%, fructele cu 18%, iar carnea de porc cu 11%.

Toate aceste lucruri ne costă nu doar direct, ci și indirect. Pe măsură ce inflația crește, cresc și dobânzile.

Care e însă soluția? Să scăpăm de deficit sau măcar să îl reducem. Guvernul să nu mai cheltuie bani pe care nu-i are. Din păcate, nu pare că acest lucru este planificat nici în acest an.”, scrie Claudiu Năsui.