Ministrul ‘Grindă’ lovește din nou: ‘Mâine vom construi acum’

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, uimește din nou cu o nouă bâlbă. Prezent la Parlament, ministrul a dat asigurări că va vezi tot »

Negocieri fierbinți în Parlament pentru dărâmarea Guvernului Orban: PSD mai are nevoie de cinci voturi pentru a trece moțiunea de cenzură

Valeriu Steriu a declarat, la RFI, că PSD mai are nevoie de cinci voturi pentru a trece moțiunea de cenzură vezi tot »

PSD se opune categoric proiectului lansat de PNL: ‘Voi ce credeţi? Această privatizare a Sănătăţii este în interesul oamenilor sau este, mai degrabă, o „afacere” de partid’

PSD a transmis, luni, că se opune ”categoric” privatizării programelor naţionale de sănătate, afirmând că mult mai puţine persoane vor vezi tot »

Coronavirus – Harta infecţiilor în timp real

Centrul Johns Hopkins pentru Știința și Ingineria Sistemelor a realizat o hartă pe care poate fi urmărit în timp real vezi tot »

Fost ministru al Sănătății trage SEMNALUL DE ALARMĂ: Va urma o criză generală în sistemul de sănătate de stat dacă se vor duce banii spre privat

Fostul ministru al Sănătății Florian Bodog atrage atenția că, odată ce spitalele private vor putea accesa oricând bani din programele de sănătate, vezi tot »

 

NEAȘTEPTAT – USR și-a pierdut răbdarea cu Guvernul Orban: atacuri în rafală

bomba

Deputatul USR, Claudiu Năsui, trage cu tunul în Guvern și arată că din momentul în care liberalii au preluat guvernarea prețurile la bunurile de consum au cunoscut o creștere accelerată, iar Guvernul nu pare dispus să facă nimic pentru a stopa această situație.

”Prețurile au crescut din nou, iar inflația continuă să ne scadă puterea de cumpărare.

Acest impozit ascuns numit inflație se adaugă unei lungi liste de alte taxe și impozite pe care ni le ia statul: taxarea excesivă pe muncă, TVA, accize, amenzi, etc.

Dar cât au crescut prețurile în decembrie 2019, de la începutul anului? Prețul cartofilor a crescut cu 24%, fructele cu 18%, iar carnea de porc cu 11%.

Toate aceste lucruri ne costă nu doar direct, ci și indirect. Pe măsură ce inflația crește, cresc și dobânzile.

Care e însă soluția? Să scăpăm de deficit sau măcar să îl reducem. Guvernul să nu mai cheltuie bani pe care nu-i are. Din păcate, nu pare că acest lucru este planificat nici în acest an.”, scrie Claudiu Năsui.