Liviu Dragnea, după ce Codul penal a trecut de Parlament: Nu s-a adus nicio modificare, nici măcar o virgulă

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, după votul din Camera Deputaților pe Codul Penal și Codrul de Procedură Penală, că vezi tot »

Codul Penal, adoptat în Parlament cu 180 de voturi

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de modificare a Codului penal. Proiectul legislativ care prevede vezi tot »

Liviu Dragnea, reacție după ce Iohannis a refuzat remanierea: Premierul să decidă de sărbători dacă vrea să vină în Parlament

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că așteaptă ca premierul Viorica Dăncilă să decidă de sărbători dacă vrea să vezi tot »

Dăncilă, reacție după decizia lui Iohannis: Constat, cu regret, că președintele refuză colaborarea instituțională

Prim-ministrul Viorica Dăncilă consideră inacceptabilă și lipsită de fundament decizia președintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de numire a vezi tot »

Olguța Vasilescu după anunțul lui Iohannis privind remanierea: ‘Decizia este la premierul României’

Deputatul Lia Olguţa Vasilescu, purtătorul de cuvânt al PSD, reacţionează la refuzul preşedintelui de a numi noii miniştri propuşi de vezi tot »

 

Netanyahu, mesaj pentru bunul prieten, Liviu Dragnea

byby dragnea

 

Premierul israelian, Benjamin Natanyahu, a anunțat vineri la Varna în cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu premierul Viorica Dăncilă că mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim este doar ”o chestiune de timp.”

În cadrul întâlnirii, șeful guvernului israelian a spus că poziția Guvernului României este cea corectă,în timp cea îmbrățisată de președintele Klaus Iohannis în acest moment este anacronică și nu ține pasul cu evoluțiile actuale din relațiile internaționale.

”Legăturile dintre noi sunt foarte strânse și calde. Am în vedere aici legăturile militare, dar nu numai. Poziția guvernului pe care îl conduceți este cea corectă în privința mutări ambasadei dumneavoastră la Ierusalim, în timp ce cea avută acum de președintele Iohannis și opoziția din România este anacronică.

Trebuie să ținem pasul cu evoluțiile din lume pentru că după cum vedeți tot mai multe state recunosc Ierusalimul și își mută reprezentanțele diplomatice acolo. E o chestiune de timp până va face și România acest lucru. Știu asta sigur”, ar fi spus premierul israelian la întâlnirea cu Viorica Dăncilă potrivit unor surse participante la întâlnire, potrivit Stiri pe surse.

Benjamin Netanyahu a mai spus că îi va transmite și personal președintelui Klaus Iohannis opinia și dorința sa, iar președintelui PSD, ”bunului meu prieten” Liviu Dragnea îi transmite ”calde salutări” și mulțumiri pentru ”poziția corectă”.

Premierul Viorica Dăncilă a mulțumit pentru cuvintele frumoase adresate României și guvernului pe care îl conduce.

La Varna, în Bulgaria, are loc o nouă reuniune la nivel înalt România – Bulgaria – Grecia – Serbia, la dejunul de lucru organizat în marja acesteia fiind invitat şi premierul Statului Israel, Benjamin Netanyahu.