Daniel Dragomir sare în apărarea Olguței Vasilescu și-l nimicește pe Dumitru Dumbravă: ‘Specimenul ăsta a băgat oameni nevinovați la pușcărie’

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir anunță că va transmite, în cursul zilei de vineri, atât Comisiei SRI cât și directorului vezi tot »

Olguța Vasilescu a răbufnit pe Facebook: ‘Dacă nu au putut să mă bage în beci, securiștii mă vor în groapă’

Fostul secretar general al SRI, Dumitru Dumbravă, a postat pe pagina personală un banc ce o ironizeză pe Olguța Vasilescu. vezi tot »

ȘOCANT – Fost general SRI, glumă macabră cu Olguța Vasilescu

Fostul secretar general al SRI, Dumitru Dumbravă, a postat pe pagina personală un banc ce o ironizeză pe Olguța Vasilescu. vezi tot »

Codrin Ştefănescu își avertizează adversarii politici: Nu dăm înapoi pe AMNISTIE

PSD nu renunţă la ordonanţă de urgenţă pe graţiere şi amnistie! O spune chiar secretarul general al partidului Codrin Ştefănescu care vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu a prezentat DOCUMENTELE cerute de Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, premierului Viorica Dăncilă o scrisoare în care explică de ce a refuzat numirile a doi miniștri vezi tot »

 

Netanyahu, mesaj pentru bunul prieten, Liviu Dragnea

byby dragnea

 

Premierul israelian, Benjamin Natanyahu, a anunțat vineri la Varna în cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu premierul Viorica Dăncilă că mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim este doar ”o chestiune de timp.”

În cadrul întâlnirii, șeful guvernului israelian a spus că poziția Guvernului României este cea corectă,în timp cea îmbrățisată de președintele Klaus Iohannis în acest moment este anacronică și nu ține pasul cu evoluțiile actuale din relațiile internaționale.

”Legăturile dintre noi sunt foarte strânse și calde. Am în vedere aici legăturile militare, dar nu numai. Poziția guvernului pe care îl conduceți este cea corectă în privința mutări ambasadei dumneavoastră la Ierusalim, în timp ce cea avută acum de președintele Iohannis și opoziția din România este anacronică.

Trebuie să ținem pasul cu evoluțiile din lume pentru că după cum vedeți tot mai multe state recunosc Ierusalimul și își mută reprezentanțele diplomatice acolo. E o chestiune de timp până va face și România acest lucru. Știu asta sigur”, ar fi spus premierul israelian la întâlnirea cu Viorica Dăncilă potrivit unor surse participante la întâlnire, potrivit Stiri pe surse.

Benjamin Netanyahu a mai spus că îi va transmite și personal președintelui Klaus Iohannis opinia și dorința sa, iar președintelui PSD, ”bunului meu prieten” Liviu Dragnea îi transmite ”calde salutări” și mulțumiri pentru ”poziția corectă”.

Premierul Viorica Dăncilă a mulțumit pentru cuvintele frumoase adresate României și guvernului pe care îl conduce.

La Varna, în Bulgaria, are loc o nouă reuniune la nivel înalt România – Bulgaria – Grecia – Serbia, la dejunul de lucru organizat în marja acesteia fiind invitat şi premierul Statului Israel, Benjamin Netanyahu.