Cel mai frumos târg de Crăciun din Europa se află într-un oraș din România, potrivit britanicilor: ”Este și foarte ieftin”

Potrivit britanicilor, Craiova este pe primul loc în ceea ce privește amenajarea celui mai frumos târg de Crăciun din Europa. ”Orașul european, vezi tot »

Florin Cîțu: ”E normal ca PNL să-mi ridice imunitatea, dar nu demisionez din partid”

Fostul premier, Florin Cîțu, a declarat că este normal ca PNL să îi ridice imunitatea pentru ca DNA să poată vezi tot »

Breaking: Klaus Iohannis a dat undă verde urmării penale pentru Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă

Președintele Klaus Iohannis a dat undă verde cererilor de urmărire penală formulate de DNA în dosarul achiziției vaccinurilor din pandemie. Președintele României, Klaus Iohannis, vezi tot »

Geoană sugerează o candidatură ca independent la prezidențiale: Lansează o carte care prezintă un nou plan de țară

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, dă de înțeles că ar urma să candideze din postura de independent la vezi tot »

La PNL și PSD s-au ales marii jucători: cine vor fi eminențele cenușii ale campanie

Marile partide își fac pregătirea pentru super anul electoral 2024. În cadrul Biroului Politic al PNL, Lucian Bode a fost ales, vezi tot »

 

Netanyahu: Nu Israel a lovit spitalul din Gaza! Cei care ne-au ucis cu brutalitate copiii își ucid și proprii copii

BN-ED205_0815bi_GR_20140815144016

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a reacționat după ce un spital din Gaza a fost lovit de o rachetă, în urma atacului înregistrându-se sute morți și răniți.

“O analiză a sistemelor operaționale ale IDF indică faptul că un baraj de rachete a fost lansat de teroriști în Gaza, trecând în imediata apropiere a spitalului Al Ahli din Gaza în momentul în care a fost lovit.

Informațiile din mai multe surse pe care le avem în mâinile noastre indică faptul că Jihadul Islamic este responsabil pentru lansarea eșuată a rachetei care a lovit spitalul din Gaza.

Întreaga lume ar trebui să știe: teroriștii barbari din Gaza au atacat spitalul din Gaza, și nu IDF.

Cei care ne-au ucis cu brutalitate copiii își ucid și proprii copii”, a spus Netanyahu, în două postări pe rețelele de socializare.

Inițial, purtătorul de cuvânt al premierului israelian spusese pe X că forțele aeriene ar fi tras cu o rachetă înspre spitalul aflat în Gaza (Foto). Ulterior, acesta a șters postarea de pe rețelele de socializare.