Alegeri prezidențiale: Geoană domină preferințele electoratului. În turul doi ar câștiga în fața lui Ciolacu, Ciucă și Simion – Sondaj INSCOP

Aproape un sfert dintre alegători ar opta pentru Mircea Geoană în primul tur al alegerilor prezidenţiale, 18.2% pentru Marcel Ciolacu vezi tot »

Mariana Chipirlin: viziune și acțiune pentru localitatea Perișor

Candidatul PSD a dovedit în ultimii patru ani că este edilul potrivit pentru Perișor. Cu un palmares impresionant de proiecte vezi tot »

Vestea anului pentru locuitorii județului Dolj!

Guvernul Marcel Ciolacu a prioritizat proiectul de realizare a conductei de transport gaze naturale pe traseul Segarcea – Băileşti- Pleniţa vezi tot »

Ionuţ Octavian Barbu, candidatul PSD Dolj pentru Primăria Cerăt: „Ce alții promit, eu realizez”

Exemplul unei conduceri durabile: continuitate și inovație în Comuna Cerăt, pentru al patrulea mandat Comuna Cerăt se aliniază tendințelor de vezi tot »

Partidul Social Democrat susține un lider ai tinerei generații la Amărăștii de Sus

Iulian Duță intră în lupta pentru primărie cu idei și obiective care vizează dezvoltarea comunității pe termen lung, dar și vezi tot »

 

Netanyahu: Nu Israel a lovit spitalul din Gaza! Cei care ne-au ucis cu brutalitate copiii își ucid și proprii copii

BN-ED205_0815bi_GR_20140815144016

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a reacționat după ce un spital din Gaza a fost lovit de o rachetă, în urma atacului înregistrându-se sute morți și răniți.

“O analiză a sistemelor operaționale ale IDF indică faptul că un baraj de rachete a fost lansat de teroriști în Gaza, trecând în imediata apropiere a spitalului Al Ahli din Gaza în momentul în care a fost lovit.

Informațiile din mai multe surse pe care le avem în mâinile noastre indică faptul că Jihadul Islamic este responsabil pentru lansarea eșuată a rachetei care a lovit spitalul din Gaza.

Întreaga lume ar trebui să știe: teroriștii barbari din Gaza au atacat spitalul din Gaza, și nu IDF.

Cei care ne-au ucis cu brutalitate copiii își ucid și proprii copii”, a spus Netanyahu, în două postări pe rețelele de socializare.

Inițial, purtătorul de cuvânt al premierului israelian spusese pe X că forțele aeriene ar fi tras cu o rachetă înspre spitalul aflat în Gaza (Foto). Ulterior, acesta a șters postarea de pe rețelele de socializare.