Geoană, diplomat cu Ciolacu: Joc la altă ligă. Nu tratezi un fost coleg așa / Ce spune de mutarea prezidențialelor în septembrie

„Ceea ce este, într-un fel, oarecum ironic și neașteptat, este că în anul electoral prezidențial 2024, cu o miză atât vezi tot »

Mircea Geoană: Dacă voi candida, voi candida independent

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat într-un interviu difuzat marți seară de Antena 3 că își dorește să vezi tot »

Nimic fără Klaus Iohannis: Liderii coaliției au recunoscut că președintele a fost informat despre toate negocierile purtate!

Președintele României, Klaus Iohannis, a dat undă verde comasării alegerilor. Deși nu procesul nu face parte din prerogativele sale, șeful statului vezi tot »

Breaking | PSD și PNL au votat comasarea alegerilor și listele comune la europarlamentare

Conducerile PSD și PNL, întrunite în ședințe separate, au aprobat miercuri seara comasarea alegerilor europarlamentare cu alegerilor locale, pe 9 iunie, și alianța vezi tot »

Ciolacu și Ciucă s-au înțeles pe comasare: liste comune PSD-PNL în alegeri

Liderii coaliției au amânat ședința care ar fi trebuit să aibă loc, duminică, însă Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au vorbit la telefon și vezi tot »

 

Nici nu a venit vara, iar Lia Olguța Vasilescu deja s-a pregătit de Crăciun: Avem căsuța lui Moș Crăciun!

346867883_6037976189663127_8840660352997772774_n

Într-o postare pe Facebook, Lia Olguța Vasilescu, primarul din Craiova, anunță că deja a fost pregătită căsuța lui Moș Crăciun pentru târgul de iarnă din acest an.

„Se termină Story Wood Cut și avem deja căsuța lui Moș Crăciun, pregătită pentru târgul din iarnă. Are 6 metri înălțime, un ceas supradimensionat, e funcțională și urmează să i se atașeze instalațiile de iluminat. Gabi Rizea și echipa de sculptori selectată de Casa de Cultură Traian Demetrescu au făcut, iarăși, minuni!! Anul acesta vrem să ne păstrăm pe podium în topul european!“, a scris Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, pe Facebook.