Mircea Geoană, despre o posibilă candidatură la prezidențiale: ”Sunt tot mai aproape de o decizie”

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a declarat, marți, că este ”tot mai aproape de o decizie” în legătură vezi tot »

Gabriela Firea îi transmite un mesaj ferm lui Marcel Ciolacu, în cazul unui eșec în alegeri: ‘Tragi la răspundere pe mama sau pe tata?’

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a fost întrebată dacă o să răspundă în cazul unui eșec la alegerile vezi tot »

Ce ne așteaptă după anul electoral: Guvernul pregătește taxele pentru anul viitor

Românii care au case și terenuri vor plăti mai mulți bani. Executivul așteaptă ca Banca Mondială sa stabilească pragul de la care vezi tot »

S-au despărțit după 28 de ani! ‘Mama la copii’ l-a prins cu pofta inimii!

Vali Vijelie și soția lui Carmen Rusu s-au despărțit! Partenera de viață i-a stat alături 28 de ani spune că nu mai e vezi tot »

Israelul a luat o decizie în privința Iranului: Ce tip de răspuns promite Netanyahu

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat, în cadrul unei întâlniri private cu miniştri din partidul său Likud, că atacul cu rachete al Iranului trebuie vezi tot »

 

Nimic fără Klaus Iohannis: Liderii coaliției au recunoscut că președintele a fost informat despre toate negocierile purtate!

ID144241_INQUAM_Photos_Daniel_Stoenciu-e1634835157736-640x400 (1)

Președintele României, Klaus Iohannis, a dat undă verde comasării alegerilor. Deși nu procesul nu face parte din prerogativele sale, șeful statului a transmis public că o decizie privind comasarea alegerilor este pe placul său și a sfătuit coaliția și guvernul să facă demersurile necesare.

Întrebați dacă l-au consultat pe Klaus Iohannis privind alegerile, liderii coaliției au spus că da.

Președintele României nu a fost implicat în aceste negocieri. A fost informat, asta este altceva, a declarat Nicolae Ciucă.

PSD și PNL ar putea decide să aibă un candidat comun și la prezidențiale

“Cred că este un moment corect și bine ales ca cele două partide cu toate că vom fi implicați în campaniile electorale și vom avea de gestionat și executivul și deciziile din Parlamentul României, fiindcă ele nu se conduc cu filmări pe Facebook și jigniri. O țară și o localitate nu le conduci cu haos, cu scandal și îmbrânceli. Cred că în această perioadă, cele două partide, cu specialiștii pe care îi au, pot crea un proiect de țară și de ce nu, să ne strângem în coaliție după data de 10 iunie să luăm o decizie. Nu am auzit această întrebare. Mă interesează să văd votul românilor pe data de 9 iunie. Apoi voi veni și vă voi spune ce am decis”, a declarat Marcel Ciolacu.