Dragnea nu susține ideea lui Macron: Parteneriatul strategic cu SUA este vital

Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că nu susține ideea înființării unei armate europene. Președintele PSD a precizat că parteneriatul strategic vezi tot »

Liviu Dragnea declară război monedei euro: Toate contractele să fie semnate în lei

Liviu Dragnea a anunțat că are în vedere un proiect de lege care să introducă o prevedere pentru ca în vezi tot »

Pește STRICAT în hypermarketuri – Liviu Dragnea a luat foc: ‘Au mers la amendă de 200.000 lei. E nimic pentru un lanț uriaș de magazine’

Liviu Dragnea a declarat că amenzile aplicate de ANPC din cauza neregulilor descoperite la peștele de import care s-au ridicat vezi tot »

Bani de la stat! Românii care vor primi ajutoare de urgenţă

Guvernul a aprobat joi acordarea unor ajutoare de urgenţă în valoare de 422.700 de lei pentru 107 familii şi persoane vezi tot »

Liviu Dragnea, nemulțumit de activitatea ANAF: ‘Merg ca pisicuții la multinaționale, ministrul de Finanțe să facă o analiză’

Liderul PSD Liviu Dragnea îi cere ministrului de Finanțe Eugen Teodorovici să facă o analiză clară cu privire la Agenția vezi tot »

 

Ninsoare face ravagii – Șase localități din județul Olt fără energie electrică

ninsoare

Șase localități din județul Olt au rămas fără alimentare cu energie electrică, după ninsoarea și vântul puternic care au afectat sudul țării, În acest moment, se circulă în condiții de iarnă în întreg județul.

Luni la 8.30, mai erau 1.043 consumatori din localitățile Orlea, Gura Padinii, Grădinari, Teslui, Strejești și Brebeni care nu beneficiau de curent electric.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, spune că echipe ale operatorului de energie electrică sunt în teren și încearcă să rezolve problema.

“În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică a populației, la ora 8.00, din datele transmise de operatorul care se ocupă cu distribuție energiei electrice erau nelimentați peste 1000 de consumatori, din localitățile Orlea, În acest moment sunt 10 echipe ale operatorului în teren, care lucrează pentru remedierea defecțiunilor”, a spus Băsășteanu pentru MEDIAFAX.

Tot în județul Olt, pe fondul condițiilor meteorogice nefavorabile, s-au produs mai multe accidente de circulație, cel mai grav dintre ele implicând 10 persoane care călătoreau cu microbuzul din localitatea Slatina spre Brebeni.