Dăncilă anunță că îi va trimite lui Iohannis noile propuneri pentru Dezvoltare și Transporturi după CEx

Viorica Dăncilă a declarat luni că marți îi va trimite președintelui Klaus Iohannis nominalizările pentru ministerele Dezvoltării și Transporturilor. Ea vezi tot »

Dăncilă, ultimele informații despre OUG114: Atunci vom lua o decizie

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că o decizie în privinţa modificării OUG 114 va fi luată după ce va vezi tot »

Viorica Dăncilă bifează succesul PNDL1 și PNDL 2: ‘Cu ajutorul acestor programe am scos țara din noroaie’

Premierul Viorica Dăncilă le-a spus luni primarilor prezenți la reuniunea ACoR, că prin implementarea programelor PNDL 1 și PNDL 2 vezi tot »

ANPC, fără milă – Amenzi uriașe la marile lanţuri de hypermarketuri din Oltenia

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au aplicat 42 de amenzi, în valoare de 468.000 lei şi 12 avertismente vezi tot »

Săptămână de FOC în PSD! Liviu Dragnea a convocat CEx – Se caută înlocuitori pentru Mircea Drăghici și Olguța Vasilescu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a convocat ședința Comitetului Executiv Național al PSD. Această ședință va avea loc, marți, de la vezi tot »

 

Ninsoare face ravagii – Șase localități din județul Olt fără energie electrică

ninsoare

Șase localități din județul Olt au rămas fără alimentare cu energie electrică, după ninsoarea și vântul puternic care au afectat sudul țării, În acest moment, se circulă în condiții de iarnă în întreg județul.

Luni la 8.30, mai erau 1.043 consumatori din localitățile Orlea, Gura Padinii, Grădinari, Teslui, Strejești și Brebeni care nu beneficiau de curent electric.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, spune că echipe ale operatorului de energie electrică sunt în teren și încearcă să rezolve problema.

“În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică a populației, la ora 8.00, din datele transmise de operatorul care se ocupă cu distribuție energiei electrice erau nelimentați peste 1000 de consumatori, din localitățile Orlea, În acest moment sunt 10 echipe ale operatorului în teren, care lucrează pentru remedierea defecțiunilor”, a spus Băsășteanu pentru MEDIAFAX.

Tot în județul Olt, pe fondul condițiilor meteorogice nefavorabile, s-au produs mai multe accidente de circulație, cel mai grav dintre ele implicând 10 persoane care călătoreau cu microbuzul din localitatea Slatina spre Brebeni.