Dezastru pentru Guvernul Orban: Românii îl consideră corupt şi incapabil să gestioneze economia

Cel mai recent sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională – CURS arată o percepţie negativă a românilor vezi tot »

Violeta Alexandru a fost HUIDUITĂ de un pensionar la o conferință de presă

Scandal la o conferință de presă susținută de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, în sectorul 6 al Capitalei. Un pensionar a început vezi tot »

FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE „Pentru ca toate au un inceput!”

Inceputul anului 2020 a adus in lume un virus care a schimbat radical desfasurarea normala a vietii de zi cu vezi tot »

Peste 75 milioane de euro din fonduri europene, accesate de Primăria Craiova pentru îmbunătățirea transportului public

Îmbunătățirea transportului public local şi reducerea emisiilor de dioxid de carbon reprezintă o prioritate pentru Primăria Craiova, fiind accesate, în vezi tot »

Ciolacu a răbufnit: ‘Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejează românii, ci industria păcănelelor!’

Guvernul Orban nu s-a lăsat până „nu a mai dat pe șest o tură de facilități fiscale pentru industria păcănelelor, vezi tot »

 

OFICIAL – Cum arată structura Biroului permanent de la Camera Deputaților în această sesiune parlamentară

sursa: Epoch Times România

Camera Deputaților a ales, luni, structura Biroului permanent în această sesiune parlamentară. Vicepreședinții rămân aceeași, însă Dragoș Zisopol îl înlocuiește ca secretar pe Georgian Pop, care a demisionat din PSD. Cătălin Rădulescu este chestor al conducerii Camerei.

Componența Biroului Permanent a fost votată în plenul Camerei Deputaților, cu 166 „pentru” și un vot „împotrivă” pentru prima sesiunea parlamentară din anul 2019.

Mircea Drăghici, cel propus de Viorica Dăncilă pentru Ministerul Transporturilor, a anunțat noua structură.

„Vicepreşedinţi PSD – Florin Iordache, Carmen Mihălcescu, Eugen Nicolicea, PNL Marilen Gabriel Pirtea. Secretari – PSD Mircea Drăghici, PNL Cristian Buican, USR Silviu Dehelean, minorităţi Dragoş Zisopol. Chestori – PSD Marcel Ciolacu şi Cătălin Rădulescu, UDMR Seres Denes, ALDE Andrei Gerea”, a spus Mircea Drăghici, conform Mediafax.