A trecut moțiunea simplă împotriva lui Florin Cîțu: PSD a dat o lovitură de proporții în Senat

Prima moțiune simplă inițiată de PSD după pierderea guvernării a trecut. Plenul Senatului a adoptat, luni, moțiunea depusă împotriva ministrului vezi tot »

Decizii importante in ședința Biroului Permanent Interimar PSD

Azi, 09 decembrie 2019, a avut  loc ședința Biroului Permanent Interimar al PSD unde s-au luat cîteva decizii importante și vezi tot »

Raluca Turcan, blocaj într-o conferință de presă: ‘Ăăă…care era a treia?’

Vicepremierul Raluca Turcan a ieșit în conferință de presă, începând declarația cu un blocaj. A uitat ce voia să spună. vezi tot »

Marcel Ciolacu, reacție după anunțul Guvernului Orban: ‘Eliminarea pensiilor speciale, un discurs electoral. PSD va propune impozitarea progresivă’

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, după ședința conducerii partidului, că desființarea pensiilor speciale reprezintă doar un vezi tot »

Marcel Ciolacu, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre Congresul PSD

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, după ședința BPN al partidului, că până pe data de 29 vezi tot »

 

Olguața Vasilescu și-a pierdut răbdarea cu Iohannis: Va veni o plângere penală pentru înaltă trădare

BUCURESTI- CAMERA DEPUTATILOR- LEGISLATURA 2016-2020

Olguța Vasilescu a declarat că va veni o plângere penală pentru înaltă trădare împotriva președintelui Klaus Iohannis, precizând că Liviu Dragnea a spus că este deja redactată de ministrul Justiției și de colegii juriști din partid.

„Va veni o plângere pentru înaltă trădare. Cred că dl Liviu Dragnea a vorbit mai mult despre această chestiune. A spus că este deja redactată de ministrul Justiției și de colegii noștri juriști din partid. Așa am înțeles eu. Știu sigur că la această plângere a lucrat și colegul meu Mircea Drăghici. Deci probabil de aceea nu este numit ministru”, a afirmat Olguța Vasilescu, duminică la Antena 3.

Ea a precizat că dacă șeful statului nu o va numi la Ministerul Dezvoltării și pe Mihai Drăghici la Ministerul Transporturilor, atunci îi vor face o plângere lui Iohannis pentru abuz în serviciu.

„Și noi dacă nu vom fi numiți, probabil îi vom face o plângere pentru abuz în serviciu”, a conchis Vasilescu.