ALERTA meteorologilor: Cod portocaliu de ploi torențiale

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, duminică, avertizarea de ploi torențiale, în nouă județe fiind cod portocaliu. Potrivit ANM, instabilitatea vezi tot »

Proteste împotriva Legii carantinării, în Piața Victoriei

Frontul Civic Unit anunță un protest, în Piața Victoriei, începând cu ora 18.00, împotriva Legii carantinării. La proteste și-au anunțat vezi tot »

Focar de COVID-19 la centre de plasament din DOLJ

Un număr de 15 persoane din cadrul DGASPC Dolj, dintre care șapte copii din centre de plasament și opt angajați, vezi tot »

ITM, amenzi pentru HORECA. Lia Olguţa Vasilescu: Ştim ce faceţi. Opriţi-vă!

Lia Olguţa Vasilescu a criticat-o dur pe Violeta Alexandru pentru amenzile pe care ITM le dă sectorului HORECA.  “Nebunie aseară vezi tot »

Prețurile la raft au luat-o razna

Produsele de igienă şi cosmetică, mălaiul şi fructele proaspete s-au scumpit cel mai mult în iunie faţă de luna mai. vezi tot »

 

Olguața Vasilescu și-a pierdut răbdarea cu Iohannis: Va veni o plângere penală pentru înaltă trădare

BUCURESTI- CAMERA DEPUTATILOR- LEGISLATURA 2016-2020

Olguța Vasilescu a declarat că va veni o plângere penală pentru înaltă trădare împotriva președintelui Klaus Iohannis, precizând că Liviu Dragnea a spus că este deja redactată de ministrul Justiției și de colegii juriști din partid.

„Va veni o plângere pentru înaltă trădare. Cred că dl Liviu Dragnea a vorbit mai mult despre această chestiune. A spus că este deja redactată de ministrul Justiției și de colegii noștri juriști din partid. Așa am înțeles eu. Știu sigur că la această plângere a lucrat și colegul meu Mircea Drăghici. Deci probabil de aceea nu este numit ministru”, a afirmat Olguța Vasilescu, duminică la Antena 3.

Ea a precizat că dacă șeful statului nu o va numi la Ministerul Dezvoltării și pe Mihai Drăghici la Ministerul Transporturilor, atunci îi vor face o plângere lui Iohannis pentru abuz în serviciu.

„Și noi dacă nu vom fi numiți, probabil îi vom face o plângere pentru abuz în serviciu”, a conchis Vasilescu.