Olguța Vasilescu, către Florin Cîțu: PNL se împrumută TRIPLU! Unde sunt banii?

Lia Olguța Vasilescu are o întrebare pentru ministrul Florin Cîțu după ce a spus că PNL se împrumută triplu față vezi tot »

HALUCINANT Ministrul Transporturilor a găsit SOLUȚIA pentru aglomerarea de pe DN1: Un drum FORESTIER

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a propus marţi mai multe soluţii temporare de reducere a blocajelor rutiere de pe DN1 din vezi tot »

FĂRĂ CUVINTE Florin Cîțu a împrumutat, azi, TREI MILIARDE DE EURO, de pe pieţele externe, cu scadență peste 12 și 30 de ani

Florin Cîțu a împrumutat marți 3 miliarde de euro de pe pieţele externe, în prima emisiune de obligaţiuni denominate în vezi tot »

CUTREMUR în Justiţie: Instanţele din ţară anunţă pe rând că suspendă activitatea şi vor să sesizeze CCR

Tribunalul Iași și Curțile de Apel Craiova și Cluj au anunțat, marți, că își vor suspenda activitatea, ca urmare a vezi tot »

Nebunie pe piața valură: Euro crește. Francul elveţian, cel mai mare nivel din ultimii 5 ani

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de referinţă de 4,7790 lei/euro, în creştere faţă de valoarea vezi tot »

 

Olguața Vasilescu și-a pierdut răbdarea cu Iohannis: Va veni o plângere penală pentru înaltă trădare

BUCURESTI- CAMERA DEPUTATILOR- LEGISLATURA 2016-2020

Olguța Vasilescu a declarat că va veni o plângere penală pentru înaltă trădare împotriva președintelui Klaus Iohannis, precizând că Liviu Dragnea a spus că este deja redactată de ministrul Justiției și de colegii juriști din partid.

„Va veni o plângere pentru înaltă trădare. Cred că dl Liviu Dragnea a vorbit mai mult despre această chestiune. A spus că este deja redactată de ministrul Justiției și de colegii noștri juriști din partid. Așa am înțeles eu. Știu sigur că la această plângere a lucrat și colegul meu Mircea Drăghici. Deci probabil de aceea nu este numit ministru”, a afirmat Olguța Vasilescu, duminică la Antena 3.

Ea a precizat că dacă șeful statului nu o va numi la Ministerul Dezvoltării și pe Mihai Drăghici la Ministerul Transporturilor, atunci îi vor face o plângere lui Iohannis pentru abuz în serviciu.

„Și noi dacă nu vom fi numiți, probabil îi vom face o plângere pentru abuz în serviciu”, a conchis Vasilescu.